icon

Ktorú školu vybrať pre prváčika v Bratislave?

leelu
31. máj 2025

Dobry den.
Ktoru zo skol - SPMNDG Teplicka alebo Spojena skola Novohradska by ste vybrali pre prvacika, ak by bol prijaty do oboch.
Dakujem za Vase postrehy, pripomienky, event. skusenosti.

guudy
31. máj 2025

Osobne som za SpMNDaG. Obe deti tam chodili. Teda mladsia este chodi, buduci rok maturuje 🙂
Ak dietatu skola sadne (ano je aj mala sanca, ze nesadne), tak je dieta spokojne a stastne. Mame niekolko kamaratov, ktori dali na nase odporucanie a nelutuju. Spatna vazba je, ze dieta chodi do skoly s nadsenim aj po niekolkych rokoch.

leelu
autor
31. máj 2025
@guudy

Osobne som za SpMNDaG. Obe deti tam chodili. Teda mladsia este chodi, buduci rok maturuje 🙂
Ak dietatu skola sadne (ano je aj mala sanca, ze nesadne), tak je dieta spokojne a stastne. Mame niekolko kamaratov, ktori dali na nase odporucanie a nelutuju. Spatna vazba je, ze dieta chodi do skoly s nadsenim aj po niekolkych rokoch.

@guudy dakujem za osobnu skusenost ❤️ intuicia ma "taha" na Teplicku (hlavne pri aktualnom riaditelovi a jeho pristupe)

guudy
31. máj 2025
@leelu

@guudy dakujem za osobnu skusenost ❤️ intuicia ma "taha" na Teplicku (hlavne pri aktualnom riaditelovi a jeho pristupe)

@leelu naozaj nemas za co 🙂
Snad sa ti ozvu nejake maminy, ktore maju deti teraz na prvom stupni, budu mat aktualne info 🙂
Ja ti viem poskytnut ku Skalickej… 🙂