icon

Ktorý lekár v Bratislave predpíše Mounjaro?

sondziss
Včera o 08:03

Zdravim, potrebovala by som schudnut 5kg. Stravu, cvicenie, pohyb - vsetko dodrziavam, ale drzim sa na sucasnej vahe (66,5 kg) uz asi rok. Nemam ziadne zdravotne problemy. Poradite prosim, na akeho lekara sa v Bratislave obratit? Dakujem.

Strana
z2
krasneleto
Včera o 08:10

@sondziss ZIADEN. si normalna? nemas BMI na predpis kvoli schudnutiu

luccys
Včera o 08:12

Toto je vtip, ze? Dufam.

nyusika
Včera o 08:13

ziaden
ale tento liek nie je problem kupot aj bez predpisu

zial, castokrat ho beru aj zeny, co to vobec nepotrebuju.
a kedze nemas vysoke BMI, nevies schudbut 5 kg - radim ani naaaaahodou nad Mounjaro neuvazovat.
ibaze by si si ho pichala uz navzdy (kvoli udrzaniu vahy) - a to teda budes potrebovat casom silnejsiu koncentraciu, ako na zaciatku.

pisem to preto, lebo ked teraz nedokazes schudnut 5 kg, po vysadeni to bude mega mega mega problem pre teba a budes iba zbytocne frustrovana, s velmi vysokou nadvahou

nyusika
Včera o 08:14

a este jedna poznamka- nemas spravne nastavenu stravu, ked za rok pri dodrziavani kalorickeho deficitu nedas dole pat kil...asi by som sa radsej zamerala na spravne nastavene kalorickej tabulky a presne vazenie a ZAPISOVANIE surovin do tabuliek

anonym_0fa347
Včera o 08:16

Na psychiatra keď kvôli 5 kg si ideš pchat lieky
Sorry

anonym_da5573
Včera o 08:20

@sondziss dievča neblázni.

moonlight1210
Včera o 08:21

Potom ho vysadis a priberies 10 kg. Olutujes, ze si vobec zacala. Nerob to.

anonym_d61249
Včera o 08:22

Až ti to niekto predpíše nech odovzdá licenciu. Dúfam, že toto bol len vtip.

luccys
Včera o 08:26

Isto videla Demi Moore v tom kozenom overale a preplo jej. Ludia, neblaznite uz. Takto normalni ludia nevyzeraju.

nyusika
Včera o 08:34
@luccys

Isto videla Demi Moore v tom kozenom overale a preplo jej. Ludia, neblaznite uz. Takto normalni ludia nevyzeraju.

@luccys ja tu fotku chcem vidiet 😀

anonym_038b7d
Včera o 08:45
procrastique
Včera o 08:49

Stačí navštíviť súkromnú kliniku a predpíšu ti ho na druhej návšteve. Za prvú návštevu zaplatíš cca 150 eur, zoberú ti krv, potom prídeš po výsledky a zakúpiš si pero za cca 250-400 eur.
Aby si schudla tých posledných 5kg budeš potrebovať pero na cca 4-6 mesiacov, 300 plus 300 plus 380 plus 380, plus tá konzultácia 150 eur. To sú ti fakt hodné tie kilečká 1500 eur? To ti vyjde aj ekonomická verzia dovolenky na Maldivách :D

patrike
Včera o 08:55

Tadial cesta nevedie a robis chybu. Zaplat si trenera a vyzivoveho poradcu a makaj. Stravu a cvicenie nedodrziavas, pretoze v koncentraku schudli vsetci.
To nie su lentilky, ale lieky na morbibnu obezitu s vedlasimi ucinkami.

patrike
Včera o 08:56
@procrastique

Stačí navštíviť súkromnú kliniku a predpíšu ti ho na druhej návšteve. Za prvú návštevu zaplatíš cca 150 eur, zoberú ti krv, potom prídeš po výsledky a zakúpiš si pero za cca 250-400 eur.
Aby si schudla tých posledných 5kg budeš potrebovať pero na cca 4-6 mesiacov, 300 plus 300 plus 380 plus 380, plus tá konzultácia 150 eur. To sú ti fakt hodné tie kilečká 1500 eur? To ti vyjde aj ekonomická verzia dovolenky na Maldivách :D

@procrastique Za tie peniaze nech maka vo fitku s trenerom.

procrastique
Včera o 08:59
@patrike

@procrastique Za tie peniaze nech maka vo fitku s trenerom.

@patrike alebo sa uspokojiť s tým, že má 66kg, nechápem prečo sa zas vraciame k potrebe extrémnej štíhlosti...

luccys
Včera o 09:00
@nyusika

@luccys ja tu fotku chcem vidiet 😀

@nyusika Na teba to nevyskakuje aj z chladnicky uz? Zavidim🙃

nyusika
Včera o 09:07
@luccys

@nyusika Na teba to nevyskakuje aj z chladnicky uz? Zavidim🙃

@luccys nie, je nejak herecky nesledujem 😀
na mna vyskakuju len plaze a lyziarske svahy 😀
a jazvecici

nyusika
Včera o 09:08
@anonym_038b7d

@anonym_038b7d dakujem...ja by som v takom overale vyzerala tiez tak chudo 😀
ale po vyzleceni jak slivka zosusena, proste to tak je, vek neodzubes...a necvicim uz nejaku dobu - mala by som zacat

anonym_633992
Včera o 09:26
@anonym_d61249

Až ti to niekto predpíše nech odovzdá licenciu. Dúfam, že toto bol len vtip.

@anonym_d61249 isto predpíšu. Zaplatíš a máš čo chceš

crazy_cat_lady
Včera o 09:43

No, asi nedodrziavas a nieco robis zle, inak by si tych pat kil dala dole ako nic..

patrike
Včera o 09:45
@procrastique

@patrike alebo sa uspokojiť s tým, že má 66kg, nechápem prečo sa zas vraciame k potrebe extrémnej štíhlosti...

@procrastique Ked ma 1.6m, tak je riadna gulicka.

svetlonos
Včera o 09:50
@patrike

@patrike
Kravina ako mraky.

majlo1234
Včera o 09:50

Pokial mas 140 cm a vyjde ti bmi nad 27 tusim, tak ti predpisu. Moj napriklad sa nebrani, vravi ze aj obezita je choroba

majlo1234
Včera o 09:51
@patrike

@patrike ja mam o desat kil viac a 166 cm a neni som gulicka este🤣uz to ale nadvaha je

anonym_2ce68c
Včera o 09:51
@patrike

@patrike absolutne nesuhlasim, je tak akurat aj ked by mala 1,60 m

patrike
Včera o 09:53
@svetlonos

@patrike
Kravina ako mraky.

@svetlonos Nie, lebo aj BMI ma nad 25.

nyusika
Včera o 09:57
@anonym_2ce68c

@patrike absolutne nesuhlasim, je tak akurat aj ked by mala 1,60 m

@anonym_2ce68c otazka pohladu...aj podla mna je 66 kil pre zenu vysoku 160 cm asi o 16 kil viac, ako by (podla mna) mala mat

dolezite vsak je, ako sa citi dotycna osoba, nie to, co je/nie je podla mna nadvaha

simca06022011
Včera o 10:03

ono aj ked ho predpisu, aj tak si ho clovek plati sam, cize je to uplne jedno.. da ti ho aj prakticka lekarka ak ju ukecas... ale za mna zbytocne, nesla by som do toho za 5kil

anonym_491dbb
Včera o 10:12
@simca06022011

ono aj ked ho predpisu, aj tak si ho clovek plati sam, cize je to uplne jedno.. da ti ho aj prakticka lekarka ak ju ukecas... ale za mna zbytocne, nesla by som do toho za 5kil

@simca06022011 Pracovala som na recepcií v BA na súkromnej klinike, kde sa "lieči" cca 800 pacientov mesačne na " obezitu" . Niektorí prestali chodiť, iní zas začali chodiť. Mesačná fluktuacia je okolo 250-300 ľudí a tí ľudia často hovoria, že sa cez klasického lekára k liečivu nedostali, že ich kopli vždy do riti lebo nebola indikácia.
Síce to o ničom nevypovedá, pretože tí čo liečivo dostali logicky nemuseli ísť na súkromné stredisko ale nespoliehala by som sa na to, že ti lekár vydá na to recept len kvôli tomu, že si samoplatca.

erikavesela
Včera o 10:15
@patrike

@patrike mna by zaujimalo ako vyzeras ty...adonis asi nebudes

Strana
z2