icon

Ktorý vlak z Bratislavy do Bystrice je lepší?

3. dec 2024

Ahojte, necestujem veľmi vlakmi, potrebujem sa dostať z BA do BB. Našlo mi tieto dve spojenia, vedeli by ste mi poradiť, ktoré bude lepšie? Neviem aký je rozdiel medzi nimi. Akurát ten skorší vlak mi v aplikácii CP ani nevyhľadalo, neviem prečo, môže sa stať, že nepôjde?

Ktorý vlak z Bratislavy do Bystrice je lepší?Ktorý vlak z Bratislavy do Bystrice je lepší?
Strana
z2
autor
3. dec 2024

@mamina7070 už je dlhšie po zákroku , len som bola ubytovaná v BA lebo sme chodili na kontroly, nemáme nárok na sanitku už.. akože neviem teda ako sa domov dostaneme 😐

mamina7070
3. dec 2024

a nemoze vobec sediet ? aky mal zakrok?

veva24
3. dec 2024

Večne meškajú, ale zvykli sa čakať

vanilkovazmrzka
3. dec 2024

No tak to ta s dietatom v kociku urcite ziaden bus nevezme
Tie dialkove autobusy nemaju na to priestor, tam su nasekane sedadlamod vodica az dozadu, nemas mat kde kocik, v ulicke sa asi ani nezmesti a keby aj, nemoze zaberat kocik celu ulicku…

sovica
3. dec 2024

@autorka, asi blbá otázka, ale to nemohol prísť pre vás manžel alebo niekto z rodiny autom, keď je dieťa po operácii a nemôže klasicky sedieť? To ťa nechá celá rodina takto v štichu - vystresovanú, s chorým dieťaťom a ešte v zime? Koľko má dieťa rokov?
Ako si na tom finančne? Mohla by si si dovoliť prevoz sanitkou na vlastné náklady?

emili27
3. dec 2024

Ak potrebujes celou cestou dieta mat v kociku, tak radsej chod cez Vrutky, tam ides len dvomi vlakmi, cize jeden prestup.
Cez Kozarovce je to horsie, musis pouzit tri spoj z BA do Kozaroviec vlakom, z Kozaroviec do Novej Bane autobusom, z Novej Bane do BB vlakom. Autobusy maju uzke dvere.

ja63
6. dec 2024

Ten vlak z BA do BB sa dá... Je tam ako píšete výluka.
Ale najnovší termín ukončenia výluky je 1.6.2025,zrejme nie posledný... Info od sprievodkyne i predajkyne lístkov v BB.
Asi sa bude opravovať trať ďalej, teda až do Levíc...

ja63
6. dec 2024

Včera večer tam bola ďalšia výluka obojsmerná - 4 hod. Medzi Radvaňou - Vlkanová, zrejme samovražda 46 r. ženy...

ja63
6. dec 2024

@10zabka - omyl! Nový termín výluky a zrejme nie posledný je do 1.6.2025!

10zabka
6. dec 2024

@ja63 tak sa opäť vyznamenali 👏

autor
6. dec 2024

@emili27 áno idem na koniec cez Vrútky už len dúfať, že vlak do vrtok nebude meškať lebo ten na Bystricu ho vraj čakať nebude 😐..

autor
6. dec 2024

@sovica tak prevoz sanitkou stojí 300€, a v aute ísť nemá ako , prevážať bez autosedačky v ľahu sa nebude dať, jednak je to nie veľmi bezpečné plus má byť aj zlé počasie a dieťa by tam v správnej polohe nevydržalo dlho.

autor
6. dec 2024

@10zabka to sú takéto výluky bežné?

10zabka
6. dec 2024

odkedy sa trať po častiach opravuje, tak sú zahrnuté ako upozornenie do cestovného poriadku. Jedným vlakom sa skrátka z BA do BB už dlhšiu dobu nedostaneš.

ja63
11. dec 2024

@10zabka trať sa má ďalej opravovať z Kozároviec až po Levice, teda dlhšia výluka...
Ak sa trať dlhodobo neopravovala, teraz máme výsledok...

ja63
16. dec 2024

@ja63 výluka bude min. do konca roka 2025!
Trať sa bude ďalej opravovať v smere Kozárovce-Levice-Kalná n. Hronom...
Pripravte sa opäť na autobusy...

Strana
z2