Lacná cukráreň na mini tortu pre bábätko v Bratislave
lacne torty a zakusky sa jest nedaju, bez chuti a z umeleho tuku, pravidelne take vyhadzujem, svokrovci chodia do cukrarne vo vedlajsej dedine a objednavaju odtial na oslavy, nechapem, ze ta cukraren este zije
Dlho som hľadala a takú nenájdeš.
Musíš si vybrať len jedno z uvedenych:
- lacnú
-dobrú
- Pre babatko.
Ja som to skôr chcela iba na tu fotku než na zjedenie. Preto by som zvolila lacnejšiu. Fakt že mini tortičku
Kvôli fotke môžeš vyrobiť fejkovú, ozdobiť ako chces.
Alebo pozri v Tescu, mávajú také všeobecné, alebo v nejakej cukrárni by mohli mať ako vzorky na ukážku z polystyrénu
To kúpiš aj tie mrazené v obchodoch, keď iba na fotku.
Urob sama, ozdob sama. O to väčšiu hodnotu bude mať aj spomienka aj fotka, ze si ako mama si urobila tortu svojmu dieťaťu .. ja mojim robím od prvých narodenín. Síce nie sú ako z katalógu, alebo ako z fotiek zo soc.sieti, ale sú z lásky a pre radosť. A deti sa vždy potešia, a ešte ju môžu aj zjesť 😀
Urob sama, ozdob sama. O to väčšiu hodnotu bude mať aj spomienka aj fotka, ze si ako mama si urobila tortu svojmu dieťaťu .. ja mojim robím od prvých narodenín. Síce nie sú ako z katalógu, alebo ako z fotiek zo soc.sieti, ale sú z lásky a pre radosť. A deti sa vždy potešia, a ešte ju môžu aj zjesť 😀
@jesenzima veru, stačí aj kúpený piškótový korpus, jednoduchý krém z maskarpone, lentilky, posýpka farebná alebo kvietky, sviečka
Cukraren Arriba vyraba aj minitorty.
No v Bille a pod retazcoch apr. predávajú marlenku zdobenu detským motívom /25€?/alebo také mini torty viacerých príchutí /15€?/ vbehni do obchodu a určite nájdeš niečo
@evinqua tá posledná mini na fotke, je inak výborná. Majú ju v Bille i v čoko verzii a kúpila som ju manželovi k narodeninám, lebo som naozaj nestíhala napiecť a máme radi oslavu s tortou.
Boze.No tak si dam spravit tortu a dostoje ju zaplatim,alebo si ju upeciem sama.
Dlho som hľadala a takú nenájdeš.
Musíš si vybrať len jedno z uvedenych:
- lacnú
-dobrú
- Pre babatko.
@gejb toto je trefne.... radsej nemat ako jest ten hnus

To ale nebude z kvalitnych surovin.