icon

Lepidlo na myši v Bratislave súrne

shandy137
Včera o 21:04

Ahojte baby, SOS prosba, nemate nahodou doma lepidlo na mysi v ramci BA a okolia ihned dobehnem, som zufala a nevydezim do rana

anonym_a2dd70
Včera o 21:23

napr.tesco nema?

martinmmartin
Včera o 21:42

nezakazali to predavat ako velmi krute?

anonym_cfd09d
Včera o 21:53
@martinmmartin

nezakazali to predavat ako velmi krute?

@martinmmartin nie, stále normálne na predaj v obchodoch. Ale áno, keď sa tam chytí, tak je to hrozný zvuk.

martinmmartin
Včera o 22:15
@anonym_cfd09d

@martinmmartin nie, stále normálne na predaj v obchodoch. Ale áno, keď sa tam chytí, tak je to hrozný zvuk.

@anonym_cfd09d hm zaujimave pravdu mas . V cechach su zakazane

pasti na myši (lepy) představují vysoce účinný, ale velmi kontroverzní způsob hubení hlodavců. Zvíře se přilepí na silnou vrstvu lepidla a umírá dlouhé hodiny vyčerpáním, dehydratací nebo stresem. Kvůli způsobenému utrpení jsou tyto pasti v mnoha zemích, včetně České republiky, zákonem zakázané

Zákaz v EÚ: Používanie nehumánnych metód na chytanie zvierat je predmetom diskusií na pôde Európskeho parlamentu SK SK OZNÁMENIE POSLANCOM. Zatiaľ čo niektoré susedné krajiny (napr. Česko) ich používanie prísne zakázali, na Slovensku sa stále bežne predávajú v obchodoch aj na internete

mortis
Včera o 22:17

tak toto ako moze niekto este mat to srdce pouzit? ved to je cruel total bezcitne, jedno ze hlodavec, tiez citi boze, ja nechapem ze to este predavaju vobec... to moze taketo pasce pouzit len bezcitny sapiens 😮‍💨🤬

anonym_cfd09d
Včera o 22:23
@mortis

tak toto ako moze niekto este mat to srdce pouzit? ved to je cruel total bezcitne, jedno ze hlodavec, tiez citi boze, ja nechapem ze to este predavaju vobec... to moze taketo pasce pouzit len bezcitny sapiens 😮‍💨🤬

@mortis ja to používam na stromčeky, 100x lepšie ako tie lepiace papieriky, mravec cez toto nemá šancu prejsť.

marci9
Včera o 22:53

My sme raz mali myšku v pivnici, najprv sme sa ju niekoľko dní snažili chytiť do živolovnej pasce, ale nepodarilo sa, tak sme dali lepidlo a prilepila sa. Ľudia, kým som nevidela na vlastné oči, ako to zvieratko v tom lepidle strašne trpí, tak som si to ani neuvedomila, že je to taký hrozný spôsob. Nikdy viac by som to už nepoužila a áno, určite by to malo byť zakázané predávať. Mám oveľa lepší pocit, keď chytím myšku živú, odnesiem ju niekde do prírody a pustím na slobodu.

anonym_db3988
Včera o 23:08

Nahlásila som tému. Týranie zvierat.