Letné prázdniny - program pre deti

miamie
30. jún 2020

Ahojte.

Keďže situácia ohľadne korony a cestovania ešte nie je úplne zastabilozovaná, tak nám dovolenka v zahraničí padla.
Ako plánujete tráviť čas s deťmi? Uvítam zopár tipov.

PS: je ťažké niekdy zladiť program, tak aby vyhovoval aj 2ročnej aj 12ročnej 🙂

amienne
30. jún 2020

@miamie no ja mam problem zladit 2 rocnu s 5 rocnou , takze chapem ake to musi byt pri vacsej vekovej medzere. Sama kazdy den tapam, ze co 😉

zuzike123
30. jún 2020

Letny tabor, cyklovylet, chalupa u svagrovcov, nuda u nas nehrozi 😂

miamie
autor
1. júl 2020

@amienne a keď sa môžem spýtať, aký máte denný režim ? My napríklad nevydržíme celý deň na slnku na kúpalisku( napr.ze o 9tej by som zobrala deti na kúpalisko na celý deň, poobede my mladšia spáva ešte). My zaliezame okolo 11tej domov keď sú horúčavy a potom až okolo 16/17tej ideme von.

amienne
1. júl 2020

@miamie no to je presne to ako pisete. Ja navyse neznasam horucavy, do bazenu zo zdravotnych dovodov tiez nemozem, takze klasicke kupaliska alebo kryte plavarne mozu len s tatom absolvovat. Cez leto ich planujem bravat ku svokrovcom na bazen, tam vieme hocikedy sa ist schovat. Deti mi vstavaju neskoro ( o osmej, niekedy 8:30) napriek tomu, ze chodia spat medzi 19:30-20:00. Lenze ani jedna nechce poobede spat. Mladsia zacala odmietat poobedny spanok dva tyzdne po dovrseni 2 rokov. Po dobrom ani po zlom, skratka nezaspi. Skusala som ich budit skor ale aj tak poobede nespali a akurat boli podvecer uz podrazdene z unavy. Takze ked su tieto horucavy, rano postavim na obed kym spia, potom po ranajkach sa ideme pobicyklovat okolo domu, na prechadzku akebo sme na na zahrade. Obed musi byt najneskor o 12tej (strasne su hladosky obe🙈) no a po obede maju kludovy rezim, pustim im tak na 20 minut rozpravku a potom sa hrame vo vnutri. Okolo 16tej ked uz nie je tak teplo ideme zas von, pridu uz aj deti z okolia domov a tak sa hraju pri dome s nimi. Lezie mi tento stereotyp uz na nervy. Chcela by som s nimi na nejake vylety aj ce tyzden ale tam kde je minimum ludi. Cez vikendy sa snazime chodit co najviac do lesa v nasom okoli. Mladsia nechce byt v sedacke na bicykli takze na cyklovylet sa neda 🙈. Vidim to tak, ze leto stravime jednodnovymi vyletmi do okolia tak 100 km. Po vecereoch budem varit na druhy den aby sme piknikovali. Do restauracii sa v tejto situacii s detmi nechystam.