Magnetická rezonancia prsníkov v Bratislave
Ahojte, potrebovala by som poradiť, kde v Bratislave vykonávajú mag. rezonanciu prsníkov, moja sestra obvolala všetky nemocnice, ale nevie nájsť nikoho, kto tento úkon špeciálne zameraný na prsia vykonáva, alebo teda na Klenovej ulici v BA áno, ale len onkologickým pacientom. Ide o moju neter, ktorá nie je onko pacient, ale má podľa UZV v prsiach nejaké echotiene a lekárka jej vypísala lístok na MR, nikde su však nechcú zobrať. Vďaka za každé info.
@salamistka
@gagik robi sa aj MRI
Zavolaj do poistovne a ti Ti povedia kam ist, alebo lekar, ktory ju odosiela ved jej musi povedat kam sa objednat.
@salamistka ahaa, tak nič... No ale nech skúsi sa lekára opýtať ktorý ju tam poslal, mňa na MR vždy objednával lekár
@salamistka mne robili na OUSA, najprv sono, potom mamograf a kedze nalez nejednoznacny, tak MRI, ale sla som cez ich mamologicku ambulanciu
Ešte Dr.Magnet Kramáre by som skúsila, ale nie som si istá, či robia tieto vyšetrenia. Je naozaj veľmi divné, že OUSA ani NOU nechcú zobrať...
@semtexka1 Nakoniec ich zobrali na Onkologický ústav Sv. Alžbety, tam robia špeciálnu magnetickù na prsia.

A nemyslela ,ze ma ist na mamografiu?