icon

Mamičky z Kramárov

ibajeho
22. apr 2012

Ahojte touto cestou si hladam nejake kamaratky mamicky s malymi detickami, najlepsie asi babatkami. Moj syncek ma 3 mesiace a odkedy sme sa sem pristahovali nikoho tu nepoznam a na ihrisku sa hanbim niektoru mamicku oslovit 😅

ibajeho
autor
28. máj 2012

@bamato mne v tom case maly spava a ja mam konecne aspon polhodku pre seba, niekedy s nim idem von niekedy nie. Zalezi aj od toho ako mi spi v noci a ci som teda unavena alebo vladzem dat prechadzku 😉 a kam chodis do obchodu?lebo aj ja zvyknem do jednoty sem alebo dmky, niekedy v tom case alebo aj doobeda. Ale hovorim u mna je to strasne indy-vindy kedze sa musim orientovat podla maleho. Dnes vsak pojdem az tak navecer von po tej 4tej 🙂
@denulka028 deni a ty uz si sa aj vratila??? 😨
@p4 dnes sa teda pridam na ihro za vami ak tam teda ides 😉

denulka028
28. máj 2012

@ibajeho Nie som u nasich a tu internet mam 😀 😀 😀 Inak neviem ake je pocko v Ba ale tu dnes od rana prsi a je zima.... 😢 😢 ☹

ibajeho
autor
28. máj 2012

@denulka028 si vybabrala so systemom 😀 vies co svietilo slnko ale teraz pred chvilou zaslo a fuka vietor nieje az tak teplo ako som si myslela ze bude. Dokonca to vyzera ze aj sprchne

bamato
28. máj 2012

@ibajeho jasne, treba vyuzit kazdu volnu chvilu kym sa da. zvyknem tiez len do jednoty a dm-ky. nejako mi chyba pohyb,tak by to chcelo aj nejaku dlhsiu prechadzku napr. do horskeho parku, ale samej sa mi nechce a tu okolo domu ma to uz nebavi 😎

ibajeho
autor
29. máj 2012

@bamato uf na take dlhe prechadzky az nejsom. Som rada ked sa donutim prejst tam za vami na ihro 😀

denulka028
29. máj 2012

@bamato Lubka ja ked sa vratim velmi rada absolvujem s tebou taku prechadzku.... 😀 😀 😀 ked nebude vonku na umretie od tepla.... 😎 😎 😎
@ibajeho Patuska ty sa k nam pekne pridas, ze??? 😉 😉 😉 to nie je daleko to len tak znie.... 😀 😀 😀 a je tam velmi prijemne..... 😵 😵 😵

ibajeho
autor
29. máj 2012

@denulka028 zase provokujes?! 😀 😀 😀

bamato
29. máj 2012

@denulka028 deniska, uz sa tesim, tak sup sup domov 😀 a Patu urcite nahovorime 😎
@ibajeho nie je to az take hrozne. ked to zvladnem ja, tak urcite aj ty 😉

denulka028
30. máj 2012

@ibajeho To by som si nedovolila.... 😀 😀 😀 😀
@bamato 11.6. som doma ako na koni..... 🙂 😉 🙂 😵

denulka028
31. máj 2012

@p4 VSETKO NAJLEPSIE K MENINAM...... 😀 😀 😀

p4
1. jún 2012

@denulka028 jeeeej,dakujem. 😀

p4
1. jún 2012

@denulka028
@ibajeho kde ste boli dneskaaaaa???? my sme sa s malym 2 hodiny prechadzali okolo Kramarov, ze reku ho unavim a potom sme na chvilku zakotvili na ihrisku a vy nikde. 🙂

ibajeho
autor
2. jún 2012

@p4 no my sme mali zaujimavy tyzden takze sme sa von na ihro ani len nedostali. Este vcera som rozmyslala ze tam skocim ale cez den prsalo a ty by si mala mokry piesok tak som myslela ze by som sa tam zbytocne prehnala ked by tam ajtak nikto nebol. A vidis to, motyka vystrelila 😀 no a denca ta je predsa v bb, pride tusim az 11teho sa mi mari ze take nieco pisala.

ibajeho
autor
6. jún 2012

@ denulka028 deni pocuj, kedy mam ist ziadat o rodicovsku az ked mi skonci materska alebo musim nejaky ten den vopred?pytam sa teba lebo ty si asi teraz tiez nedavno si to bola prehlasit tak chcem vediet ze co a jak, hlavne kedy teda ist, to pojdem asi znova na socialku ale co im tam mam zobrat? Vies nech sa nenahanam jak pako zbytocne viackrat tam. Dik 😉

ibajeho
autor
6. jún 2012

@denulka028 prcic sa mi to nevysvietilo. Ta sprava vysie je pre teba 🙂

ibajeho
autor
7. jún 2012

@bamato zeby som ta prave videla z okna jak si na prechadzke s malym aj manzelom? 😉

bamato
7. jún 2012

@ibajeho cauko, hej hej. som sa prekonala, lebo posledny tyzden ma zacali brutalne nohy boliet, ze poriadne ani chodit nevladzem 😖

denulka028
7. jún 2012

@ibajeho ahoj som ti volala.... 🙂 v pondelok sa stretneme tak ti poviem podrobnosti lebo nechce sa mi to tu vypisovat, ok??? 😎 😎 😎

ibajeho
autor
8. jún 2012

@bamato to sa denca nepotesi kedze si jej slubila ten horsky park 😀
@denulka028 hej?vidis to, ja zas neviem kde ten telefon mam 😅 dobre tak osobne povypravas 😉

bamato
8. jún 2012

@ibajeho no ja dufam, ze to rychlo prejde, ale kym to rano trochu rozchodim, je to utrpenie. Myslim, ze to suvisi s kojenim. Pri prvom som mala rovnake problemy s klbami, ale na rukach......
@denulka028 neboj, horsky park urcite bude 🙂

denulka028
11. jún 2012

@ibajeho
@bamato
@p4 AHOJTE, 🙂
Baby idete dnes vonku????

bamato
11. jún 2012

@denulka028 vitaj doma 🙂 my dnes pojdeme, ale az okolo piatej, lebo mali este spia a potom kym sa vymoceme z domu...

ibajeho
autor
11. jún 2012

@denulka028 pojdeme aj my na chvilec sa vyvencit. Ale este neviem kedy lebo len teraz papame.

ibajeho
autor
12. jún 2012

@bamato
@denulka028
@p4 ta baby ta co dnes? Ideme von, ci zas tam budem jak trubka sedet hodinu sama? 😀

p4
12. jún 2012

@ibajeho ja este neviem. dostala som kramy a ma boli brucho jak hovado. uvidim,mozno zbehneme.

ibajeho
autor
12. jún 2012

@p4 ja mam tiez a vcera som tam vydrzala skoro 3hodky. Dokonca ked som bola vonku bolo mi lepsie 🙂

denulka028
13. jún 2012

@p4
@ibajeho
@bamato

Baby ak nebude prsat ideme vonku dnes???? ak ano o kolkej???? a pojdeme dole na ihrisko????

ibajeho
autor
13. jún 2012

@denulka028 my dnes nepojdeme, hrozna noc za nami a ja chodim jak matoha, uplne nevladzem. Ale ajtak vyzera ze bude prsat, ale od zajtra ma uz byt krasne vraj 😉

p4
13. jún 2012

@denulka028
@ibajeho nam tatino dnes slubil skory prichod z prace,takze ak nebude prsat, pojde on s malym a ja mam dovolenku. 😀

p4
13. jún 2012

@ibajeho inak,vcera som sa nakoniec prinutila. musela som ist na postu,tak sme sa zastavili na tom velkom ihrisku. ale kazdu chvilu som trpla,ci nezacne prsat. 🙂