icon

Mamičky z Kramárov

ibajeho
22. apr 2012

Ahojte touto cestou si hladam nejake kamaratky mamicky s malymi detickami, najlepsie asi babatkami. Moj syncek ma 3 mesiace a odkedy sme sa sem pristahovali nikoho tu nepoznam a na ihrisku sa hanbim niektoru mamicku oslovit 😅

ibajeho
autor
25. máj 2012

@denulka028 naapodobne, sme sa trochen vykecali 😀 som inak stretla este lubku po ceste pred mojim barakom, alestrasne mi bolo treba cikat tak som sa ponahlala tak snad sa neurazila ze sme nepokecali 😀
@bamato
@p4 a ty mlada dama mas problem! Kde sa flakas?! 😀

p4
25. máj 2012

@ibajeho ja mam naordinovany oddych. 😀 ale posielam vam tam hore svojho chlapa. ten vam nestaci? 😀

ibajeho
autor
25. máj 2012

@p4 oddych od nas? 😀 tak ti nabonzujem ze vcera tam teda nebol 😀

p4
25. máj 2012

@ibajeho vcera nie,lebo prisiel neskoro,ale predvcerom hej a aj prave teraz tam je. 😀

ibajeho
autor
25. máj 2012

@p4 a s tebou je co teda? Lebo na fotke sa usmievas ze ti nic neni 😀

p4
25. máj 2012

@ibajeho to mi este nic nebolo. 🙂 mala som nejaky zapal v tele a teraz sa davam do kopy kvoli strave,lebo som ziadnu neprijmala a mala som s tym problem. uz je lepsie, len sa este necitim na to ze budem sediet niekde s malym dve hodiny. vcera sme sa boli prejst trosku a to mi bolo celkom fjan. 🙂

ibajeho
autor
25. máj 2012

@p4 no tak snad to rychlo prejde a dufam ze to nebude nic vazne. Za to ja dnes zerem aj za styroch 😅 🙄

p4
25. máj 2012

@ibajeho bola som na testoch a zapal je uz prec,len mam zvyseny hormon stresu, takze preto mi bolo tak zle. do toho este moc nizky tlak.... no, musim si ze vraj dopriat viac volna a bude to dobre. 🙂

ibajeho
autor
25. máj 2012

@p4 no myslela som si ze to bude na zaklade psychickych veci ako stres. Ja tiez v poslednej dobe mavam zaujimave stavy ako jest mi chuti, len to aj znacne ide von. 🙄 Ach, nech ziju rodinne vztahy 😀

p4
25. máj 2012

@ibajeho no,na nieco to bolo ale dobre. moj chlap to asi pochopil. uz sa fakt snazi. aj cez vikend mi berie maleho von a ja mam vooooolno cely den. 😀 a uplne najlepsie je na tom to,ze ide kupit druhe auto, pre nas,takze sa aj niekam dostaneme. 🙂

ibajeho
autor
25. máj 2012

@p4 tak potom to je perfektne, chlapom fakt asi treba aby sa popalili az ked im hori pod ritou tak sa zacnu uvedomovat. Ale bud rada ze mas takeho, ktory sa aj uvedomuje. Poznam takych, ktorim to netrkne ani za svet. Tak teda drzim palce na lepsie casy 😉 a na kedy to vidis ze budes moct aj ist von s malym?

bamato
25. máj 2012

@ibajeho nie neurazila 🙂 to je ok, som videla, ze si mala naponahlo. dufam, ze si stihla domov prist? 😀 Teraz mam budem mat 2 tyzdne pokoj od skusok, tak buduci tyzden sa urcite pridam ak sa bude dat, lebo Matusovi zacina obdobie vzdoru a idu mu dalsie zuby a dnes ani za svet ani obliect, ani obut a o jedeni som si mohla nechat zdat. No mam sa na co tesit .... 😖 a vcera som ho isla skontrolovat cez obed ako spi a nasla som ho od hlavy po paty natreteho sudokremom. bolo to vsade, na stene, na komode cela postielka a vsetky plysaky tiez .... skoro ma slak trafil 😎
@p4 tak teda daj sa co najskor do kopy. a ak sa smiem spytat, ako sa to na tebe prejavovalo, ten zvyseny hormon stresu? lebo ja uz mam p
@denulka028

bamato
25. máj 2012

@p4 nejako som nestihla dopisat, ze uz mam pocit, ze som na pokraji vsetkych sil

ibajeho
autor
25. máj 2012

@bamato no ved som ti aj vravela ze musim ist domov cikat ale ty si nieco rozprvala tak sa mi aj zdalo ze si to prepocula 😀 mimoto mam pocit ze aj moj maly ma obdobie vzdoru 😀 ani na rukach ani v kociku ani v postielke proste nic sa mu nepaci a stale reve cez den. Ale aspon v noci teda da pokoj. 😎

p4
25. máj 2012

@ibajeho po vikende uz pojdem s malym na ihrisko urcite. 🙂
@bamato no,prestala som prijmat potravu. mala som stiahnuty zaludok a jedla som iba vecer nieco male. ranajky ziadne,ani obed a zacala sa mi tocit hlava. taky pocit ako ked si dehydrovana a dovesilo sa to minulu stredu ked som dostala vysoke horucky z toho zapalu. mala som oslabeny imunitny system.

bamato
25. máj 2012

@p4 fuha, no tak to nezavidim ... ja som zase tolko ako teraz nikdy v zivote nejedla, hlavne sladkosti co som nikdy moc nemusela. na tom ficim od rana do vecera 😠

p4
25. máj 2012

@bamato ja uz teraz tiez pomaly. sladkosti idu jedna radost. 🙂

ibajeho
autor
26. máj 2012

@p4
@bamato no ked sme pri tych sladkostiach tak my sme dnes sli do obchodu s tym ze len pitie a zeleninu potrebujem kupit. A co se nestalo??? Zeleninu sme obisli a mali sme polovicu vozika sladkosti. Ale ja som v tom opat nevinne, to len oni mali akciu 😀

ibajeho
autor
26. máj 2012

@p4
@bamato jaj a este som sa chcela spytat ked malemu davam jablcko mam mu dat po nom aj pit??? Neposerie sa??? 😅 a este jedna trapna otazka, banan sa tepelne neupravuje vsak? 😀

p4
26. máj 2012

@ibajeho nooo, po jablcku,,,neviem ci mozes,ale ja davam, krasne po tom zosere, tak ho aspon neboli brusko a banan sa tepelne neupravuje. 😀

p4
26. máj 2012

@ibajeho inak som zabudla. my sme dnes mali jahodky zo zahradky prvy krat a ze jaka bomba. maly mi ani jednu nenechal. 😀

ibajeho
autor
26. máj 2012

@p4 tak uz vieme kde je probleeeem , ne ze ti nechuti jest ale tebe nic nezostane 😀 😀 😀 ked ti ani jednu nenechal tak si mu aj po nich mala dat pit nech sa zoserie 😀 😀 😀

p4
26. máj 2012

@ibajeho sak som aj dala. 😀

ibajeho
autor
26. máj 2012

@p4 😀 😀 😀 Neviem sa prestat smiaaat 😀 😀 😀 a ian kolko mam malemu z toho ovocia asi davat? Lebo som dala zatial len tak zo 10lyziciek toho jablka a netvaril sa nadsene, navyse sa mu to aj tazsie posuva po jazyku nez kasa

p4
26. máj 2012

@ibajeho tak polku jablka? moj teraz da jedno nastruhane s dvoma piskotami na desiatu. inak,nech sa len pekne snazi. deticky vedia kusat jedlo aj s dasnami,tak nech nesfajnovie. 😀

bamato
26. máj 2012

@ibajeho to poznam. tiez tak chodime, ze len 2 veci co potrebujeme a nakoniec plny vozik vsetkeho mozneho a na konci ucet jak svet 🙂 my sme boli vcera v hoferi a som aj muzovi povedala, ze neberieme ziadne sladkosti a nakoniec ja som prihadzovala a 1 balik hariba som zosrotovala kym sme dosli po hranice 😀
toho jablka by som ja dala tolko kolko zje. mne nechcel jablko vobec, tak sme ficali na hruske.
@p4 normalne ti zavidim. my sme mali doma minule vyborne maliny, cucoriedky aj jahody a maly sa toho ani nedotkol a to myslim doslova. uz som z neho tak strasne na nervy, ze nechce jest ze mam co robit aby som nevypenila... ale sme boli dnes na navsteve a tam zjedol az kusok tvrdeho syra s rozmermy cca 1x1 cm. Som oci vyvalovala, lebo doma len odkusne, rozhryzie a vypluje 😎

ibajeho
autor
26. máj 2012

@bamato a co na to jeho spravanie lekarka??? Musi sa to predsa nejak dat. Aj mu robis z jedla akoze dake postavicky a tak? Ak vies co myslim 🙂 my sme boli cez tyzden v spari( chcela som napisat spare ale ked som si to poslovencila vyznelo to ze som sa niekde zasparovala 😀 ) samu zeleninu som pokupovala a ajtak ucet jak delo, ale tak co uz ked som kupovala same bio ze ano. Inak hofer je lepsi ako spar? Som v hoferi este nebola ani, maju tam aj iny tovar, ci vsetko to iste a len ina cena?
@p4 pravze dnes mi kusal obed dasnami!!! Sm sa na nom strasne smiala a ked videl ze sa ja krcujem tak sa rehotal aj on. No nadhera jak ma to za srdce chytilo 😵

bamato
27. máj 2012

@ibajeho neviem posudit, ja som zase este nebola v spari, ale nabuduce teda vyskusam. do hoferu chodime hlavne na mrazenu zeleninu a chodime aj do billy.
no ono to jeho jedenie- nejedenie je asi hlavne kvoli zubom co mu teraz zacali ist. kym mu nezacali zuby rast, tak mi jedol uplne ukazkovo a nikdy nic nenechal. do 18.mesiaca mal len 4. teraz mame 20 mesiacov a "az" 7 zubov a idu dalsie, ale idu mu velmi tazko. raz za cas mame 2-3 dni, ze aj sa naje, ale potom zase dlho nic. lekarka povedala, ze je inak zdravy a asi bude skor z tych deti, co vela nepotrebuju jest. Ale mna to taaak strasne dokaze vytocit, ked pred neho nieco polozim a on zje az 1 lyzicku. Niekedy idem uplne do vyvrtky a musim predychavat ...

bamato
27. máj 2012

@ibajeho @denulka028 @p4 ozaj baby, nechodite nahodou niektora kocikovat okolo obeda tak od 13. do 15? Obcas zvyknem vybehnut s malym aspon do obchodu ked starsi spi a babka postrazi 🙂

denulka028
27. máj 2012

@bamato Neskusila si ten jantar na zubky????