icon

Mamičky z Kramárov

ibajeho
22. apr 2012

Ahojte touto cestou si hladam nejake kamaratky mamicky s malymi detickami, najlepsie asi babatkami. Moj syncek ma 3 mesiace a odkedy sme sa sem pristahovali nikoho tu nepoznam a na ihrisku sa hanbim niektoru mamicku oslovit 😅

p4
6. máj 2012

@bamato no jasneee, posledne dva tyzdne kazdy den a dlho asi aj budem. kym sa maly prisposobi ze sme bez kocika. toto mame najlepsie,lebo si v pohode mozeme odskocit domov sa najest a tak,ale chodime az okolo tej tretej,ked je uz slabsie slnko.

bamato
6. máj 2012

@p4 tak snad sa tam coskoro stretneme 🙂 Zajtra mam s mladsim o 15:30 poradnu a v utorok idem do nemocnice, ale vo stvrtok by ma mali pustit. ale inak zvykneme chodit von az po stvrtej, lebo starsi mi zvykne spat do pol stvrtej a niekedy potiahne aj dlhsie. a vacsinou ked vyjdeme z domu, tak hned boci dolava, na velke ihrisko 🙂 tak potom ho skusim nasmerovat na opacnu stranu 😀

p4
6. máj 2012

@bamato hehe,tak super. my tam sme do takej siestej, minule dokonca do siedmej,takze vas urcite pockame. 🙂 ja by som aj isla svami na to velke ihrisko,len si fakt netrufam bez kocika este tak daleko. a poviem ti,od nas je to teda riadna makacka. schody a kopce. 😀

bamato
6. máj 2012

@p4 to je pravda, je to poriadny kus a divim sa, ze to ten nas drobec zvlada peso, odkedy zistil, ze vie chodit tak v kocari odmietal sediet. obcas sa zvezieme hore/dole busom ked sa mi nechce slapat 😀 tak ak zajtra nebude prsat, tak sa zastavime 🙂

p4
6. máj 2012

@bamato po poradni? kludne. nas urcite spoznas. 😀

bamato
6. máj 2012

@p4 hej, hej. po poradni. teda ak mi s nim medzicasom mamina neutecie dole 🙂 ake mate poznavacie znamenie? my budeme urcite s kocikom - modrocierna vanicka

ibajeho
autor
7. máj 2012

@denulka028 hen ich jak nas z toho vynechali tss 😀 praveze sa neda zatnut zuby kedze ona musi ho vidiet kazdu nedelu a aj to je na mna vyurazana ze som jej povedala ze raz do tyzdna jej sakra musi stacit, no chapes to?! 😠

denulka028
7. máj 2012

@ibajeho 😀 no byvaju kusok od seba to bude tym... 😉 svokra ma prve vnuca????

ibajeho
autor
7. máj 2012

@denulka028 prve a predpokladam ze aj posledne 😉 sak nech byvaju ale takto sa zachovat ani nas nepozvu 😀

p4
7. máj 2012

@bamato hmmmm, rozmyslam. 🙂 Maly bude mat modro cervenu siltovku a ja modru. ale mna mozno budes pocut uz z dialky ako vrestim meno Dominik. 😀

denulka028
7. máj 2012

@ibajeho no tak sa nediv ze je taka zaziadana za vnucatkom 😀 a ty si uz ok??? uz ti je lepsie???

ibajeho
autor
7. máj 2012

Pocujtebaby nestretneme sa dnesteda vsetky tam v tom parku? Ja sicenetusim kde to jealeked ma ponavigujete snad to zvladnem nad jednotu sa este dostat viem 😀
@denulka028 hej ale sak odtial potial zase vies 🙄
Co sa tyka mna este soplim alesak to mi uz az tak nevadi

denulka028
7. máj 2012

@ibajeho ak nas baby zoberu tak mozme 😀

ibajeho
autor
7. máj 2012

@denulka028 tak sa ich proste nebudeme pytat a dojdeme tam 😀 moj maly aleajtak o 4 tej papa takze ja by som mohla az potom alebo teda dovtedy no 🙂

p4
7. máj 2012

@ibajeho
@denulka028 dobre baby,tak okolo tej pol piatej, piatej tam dame stretko. 😀 je to nad jednotou hore do kopca a druha odbocka do prava. pridete do takeho mini parciku a tam aj uvidite dalej ihrisko. 🙂

ibajeho
autor
7. máj 2012

@p4 ak by som meskala tak som zabludila 😀

denulka028
7. máj 2012

@p4
@ibajeho ok baby, tesim sa.... 😀 snad nebude prsat... 😒
IBAJEHO: aky mas kocik?

p4
7. máj 2012

@denulka028 no,zatial to vyzera na dast,ale kvoli vam sa modlim aby neprsalo. 😀 a ty mas aky kocik? nech vas spoznam vsetky. 🙂 ja nebudem mat ziadny asi.

ibajeho
autor
7. máj 2012

@denulka028 akurat som chcela dat nejake poznavacie znamenie ze aby sme si dali iked fotky tu mate ale ja sa napr na fotkach na seba vobec nepodobam takze u vas moze byt to iste, mam cierny kocik a mam tam taku zelenu omotanu hracku na drzadle pre maleho a inak mam tmave dlhe vlasy. Ale ja pridem len ak by neprsalo lebo neviem kde mame ten kondom na kocar 😀
@p4

p4
7. máj 2012

@ibajeho hahahaha, kondom na kocar, to znie super. 😀 ok,ved aj my pojdeme len ked nebude prsat. ja sa ku vam potom priznam. 😀

p4
7. máj 2012

@ibajeho
@denulka028
@bamato baby,ja obcas sledujem nastenku aby som vedela v ktorom meste prsi a odkial to ide a prave citam,ze v Lucenci prsi. ide to ku nam, tak uz musime len dufat.

denulka028
7. máj 2012

@ibajeho
@p4 Tak ja sa na tejto fotke vobec nepodobam na seba to je zazrak fotografky 😀 my mame cerveno sedy peg perego sportovy kocik 🙂

p4
7. máj 2012

@denulka028 tak asi kvoli vam aj ja vezmem kocik. mame zeleny peg perego golfac. 🙂

denulka028
7. máj 2012

@p4 tak to sa najdeme urcite.... 🙂

ibajeho
autor
7. máj 2012

Takze denulka ma cervenosedy kocar a podobnost s fotkou cisto nahodna 😀
Petra ma vrestiaci reflex mena dominik 😀
Bamato ma dve deti ale poznavacku neviem
No a ja vyzeram na 15rokov a nalakovala som si nehty na oranzovo a lak sa vola pimp my shrimp takze ak viete po anglicky tak si domyslite ze som sibnuta si take nieco vobec dat na seba 😀
Kks my sme jaka zmeska mamiciek 😀 😀 😀
@denulka028
@p4
@bamato

p4
7. máj 2012

@ibajeho super si to zhrnula. 😀

denulka028
7. máj 2012

@ibajeho @p4
@bamato Baby asi bude vhodne povedat si dopredu mena: Ja som Denisa tesi ma... 🙂

ibajeho
autor
7. máj 2012

@denulka028
@p4
@bamato
Vidis jasne by sa patrilo, tak ja som pata 🙂
Ale viete co bude vtipne ked si nebudeme rozumiet 😀

p4
7. máj 2012

@denulka028 no,to sme si domysleli,ked mas nik denulka. 😀
Ja som Petra a teraz si idem vase mena napisat na dlaň,lebo kym sa dotreper hore,tak ich zabudnem. 😀

ibajeho
autor
7. máj 2012

@denulka028
@p4
Vyhlasujem este sutaz ako sa vola bamato... Podla mna to bude barbora 😉 vase tipy?