icon

Mamičky z Kramárov

ibajeho
22. apr 2012

Ahojte touto cestou si hladam nejake kamaratky mamicky s malymi detickami, najlepsie asi babatkami. Moj syncek ma 3 mesiace a odkedy sme sa sem pristahovali nikoho tu nepoznam a na ihrisku sa hanbim niektoru mamicku oslovit 😅

p4
7. máj 2012

@ibajeho moj tip tiez Barbora. 😀

denulka028
7. máj 2012

@p4
@ibajeho Barbara 😎

ibajeho
autor
7. máj 2012

@denulka028 cakala som ktora z vas to da 😀

bamato
7. máj 2012

@ibajeho
@p4
@denulka028
ahojte 🙂 ozyvam sa trochu oneskorene. Som dnes od 7:00 do 13:20 stravila v nemocnici na prijme, kym mi dali do zajtra priepustku a mohla som odist, no hroza. 😠 . tak ja sa teda na vas vsetky tesim. ja budem pravdepodobne vykrikovat Matusko, ale budem mat aj kocik modro-cierny. tak teda dufajme, ze sa nerozprsi a podari sa nam stretko 😀 . utekam este rychlo do banky. caute
inak, volam sa Lubica 😎

ibajeho
autor
7. máj 2012

@bamato
@denulka028
@p4 ze koniec jak s nami vypiekla s tym menom 😀 😀 😀 😀 😀

p4
7. máj 2012

@ibajeho
@bamato ale ze paradne. 😀

ibajeho
autor
7. máj 2012

@bamato
@p4
@denulka028 takze o tej piatej sa vidime baby ja uz vidim aj slnko takze sa snad uz nerozprsi 😉 tesim sa 🙂

denulka028
7. máj 2012

@bamato
@ibajeho
@p4 No baby este ze to bola len sutaz... 😀

ibajeho
autor
7. máj 2012

@denulka028
@p4
@bamato ale uz len z principu ta budem volat barbora 😀

p4
7. máj 2012

@ibajeho napodobne. 😀

ibajeho
autor
7. máj 2012

@p4 pocuj druha odbocka nad jednotou si tusim pisala a ta prva to sa bere ta co vedie do toho fitka ci ta sa nepocita? 🙂

denulka028
7. máj 2012

@ibajeho ta sa nepocita... 😀

p4
7. máj 2012

@ibajeho ta sa nepocita. potom pojdes okolo vstupu do garazi, to sa tiez nepocita a kusok vyssie je odbocka za taky dom a po nej pojdes doprava, potom zbadas autobusovu zastavku,travu a strom. 😀 a kusik za tym je uz to ihrisko. 😀

ibajeho
autor
7. máj 2012

@p4
@denulka028 to je v pecku ja na stopro zabludim 😀

p4
7. máj 2012

@ibajeho http://maps.google.sk/maps?hl=sk&tab=wl bod B je ta spominana zastavka a hned tam je ten parcik. 🙂

p4
7. máj 2012

@ibajeho to ti asi neotvorilo tu trasu,tak si len najdi tvoju ulicu a potom ulicu Guothova. tam je to ihrisko. 🙂

ibajeho
autor
7. máj 2012

@p4 si teda poslapem 😀

denulka028
7. máj 2012

@ibajeho neboj najdes to tam nemas kde zabludit.... 😀

denulka028
7. máj 2012

@ibajeho o kolkej pojdes z domu????

ibajeho
autor
7. máj 2012

@p4 hlavne mam to brane cez druzicu a tam neni vidiet ziadne ihrisko... Len domy a medzi nimi zelen... To bude prca 😀

ibajeho
autor
7. máj 2012

A o ulicku vyssie ma niekto fasacky bazen velky jak dom 😀 nezazvonime im ze sa chceme vykupat? 😀

ibajeho
autor
7. máj 2012

@denulka028 podla toho ze malemu som teraz dala jest tak kym to zbasti a odgrgne asi okolo pol piatej 😉

denulka028
7. máj 2012

@ibajeho no tak to mozno na seba pri tej krizovatke narazime.... neboj najdes to..... 😀

ibajeho
autor
7. máj 2012

@denulka028
@p4
@bamato mo baby super bolo a neuverite ze moj maly jak sme vkrocili do bytu spustil rev 😀

p4
7. máj 2012

@ibajeho neveriiiiiim. 😀

ibajeho
autor
7. máj 2012

@p4 a nechce sa utisit pomooooooc

denulka028
7. máj 2012

@ibajeho
@p4
@bamato baby bolo fajn, maly sa okupal a nedopil ani mliecko a uz spinka no uvidime dokedy... 🙂 Pata skus pretriet malemu ocka ocikanou plienkou, aj pamperskou....

ibajeho
autor
7. máj 2012

@denulka028 coooo???! To si ako robis srandu? Ci? 😅

denulka028
7. máj 2012

@ibajeho nie moja nerobim....poznas take ze z oci... ked sa diva na dieta vela ludi tak mu moze prist z oci... vyskusaj to mne sa to neraz osvedcilo.....

p4
7. máj 2012

@ibajeho hej hej Pati, Denisa ma pravdu. bolo nas tam dost vela a aj ja som ti kukala do kocika. mohli sme urcite niektora nechtiac urieknut. vezmi plienku a tri krat pretri kazde ocko. nabuduce ti donesiem trochu cistca. 🙂