icon

Mamičky z Kramárov

ibajeho
22. apr 2012

Ahojte touto cestou si hladam nejake kamaratky mamicky s malymi detickami, najlepsie asi babatkami. Moj syncek ma 3 mesiace a odkedy sme sa sem pristahovali nikoho tu nepoznam a na ihrisku sa hanbim niektoru mamicku oslovit 😅

denulka028
9. máj 2012
ibajeho
autor
9. máj 2012

@denulka028 dakujemmoc si zlata ako ja mam toho nastudovaneho o vyzive vcelku dost len ma to zaraza ze vsade je od. Ukonceneho 4teho mesiaca a my dnes len oslavujeme 4 vies tak si niesom ista no 🙂 Inak aj tvojmu vsetko naj 🙂

denulka028
9. máj 2012

@ibajeho ale uz dnes ho mate ukonceny 😀 idete na 5 mesiac

ibajeho
autor
9. máj 2012

@denulka028 jak ukonceny? Sak len dnes zaciname...kks ja som z toho uplny magor 😀 inak velmi zaujimavy clanok si mi poslala. Som sa az zamysliet musela 🙂

denulka028
9. máj 2012

@ibajeho zacinate 5 mesiac a 4 mate prave dnes ukonceny... 😀

ibajeho
autor
9. máj 2012

@denulka028 zaujimave zmyslanie, asi mas pravdu ale ajtak nechapem 😀 😅 😀

denulka028
9. máj 2012

@ibajeho 😀 kedy sa maly narodil?????? 9.1. ano?????

ibajeho
autor
9. máj 2012

@denulka028 ved ano ale je to na hlavu postavene, viem ako to myslis sak to je jak s tehotenstvom ze som v nejakom tyzdni ale tym padom zacinam dalsi ze ten je uz ukonceny. Rozumiem tomu spravne? 😀

denulka028
9. máj 2012

@ibajeho ano tak nejak.... 😀 😀 😀 na neurologiu ides s malym alebo so sebou????

ibajeho
autor
9. máj 2012

@denulka028 idem tam az zajtra a ide tam maly. Inak na matematicke veci som expert 😀 😀 😀

denulka028
9. máj 2012

@ibajeho 😀 😀 😀 Aj ja...... dnes mas co v plane? Ides niekam?

ibajeho
autor
9. máj 2012

@denulka028 planujem ist k nasim na dom sa trocha poslnit a po obede respektive na vecer by som sa chcela vratit a skocit vonka s vami ak by ste niekam sli 🙂 trebars aj len tam na to ihro 🙂

denulka028
9. máj 2012

@ibajeho No tak ja pojdem vonku s malym urcite tak okolo 16:00 mozno aj trosku skor to vsetko bude zalezat od toho ci bude spat poobede alebo nie.... 😉

ibajeho
autor
9. máj 2012

@denulka028 no ja budem asi u nasich do takej piatej a potom teda uvidim lebosom sa dozvedela ze tato dnes s nami budepoobede doma tak neviem este ci on nebude chciet s nami niekam zajst alebo travit s nami cas. Ved ked pojdes tak kam pojdes? Ze keby si tu uz nebola tak kde vas najdem 🙂

denulka028
9. máj 2012

@ibajeho Ak pojdu baby na ihrisko tak pojdem s nimi a ak nie tak aj my pojdeme asi s tatom ... 🙂 utekam upratovat a malemu urobit desiatu aby mohol ist spinkat...pekny slnecny den zatial papa.... 😎 a neupec sa na slnku... 😎

ibajeho
autor
9. máj 2012

@denulka028 akurat rozmyslam ze nejdem nikam vycohnim sa na balkon a hotovo, leniva som jak vos 😀 ajtak by som dlho na slnku nebola lebo vcera ma spieklo tak dnes ten balkon na chvilu staci. A hlavne skusim malemu spravit na obed tu mrkvicku 🙂 takze inak cely den som tu na mojej zavislosti mk 😀

bamato
9. máj 2012

ahojte, tak uz to mam za sebou a dufam, ze zajtra ma pustia. @denulik028 som vas vcera videla ked som odchadzala 🙂 @ibajeho kludne mu urob o 30ml viac ak je hladny. @p4

ibajeho
autor
9. máj 2012

😉 @bamato idem mu akurat urobit trosku mrkvicky ale prve dni moze len jednu lyzicku vsak? Ci kolko bude chciet?len si este musim precitat navod k novemu parnemu stroju a mixeru v jednom 😉

p4
9. máj 2012

@ibajeho daj mu tak 3-4 a uvidis reakciu. aby mu nebolo tazko potom a postupne pridavaj. ale tak jelen pisane, mne maly na prvy krat zjedol polku vyzivy od 4. mesiaca. 😀

ibajeho
autor
9. máj 2012

@p4 ty si mu prvykrat davala hned kupovanu vyzivu??? 😕 to si ja netrufam, no dala som mu malu lyzicku len teraz a najprv sa rozplakal lebo si to asi nevedel jazykom posunut tak som ho nechcela viac trapit a dala som mu mliecko. Snad som nic nepokazila? 😅

p4
9. máj 2012

@ibajeho jasneee, ja som sa zase bala vareneho a vyziva od 4. mesiaca je taka istota. 😀 neboj,nic si nepokazila,len to nerob vsetko nasilu. ja mam doma nenažranca,ktory zje co mu dam,ale viem ze su deti,ktore maju problem s papanim,takze fakt netreba nutit. pekne pomaly. 🙂

ibajeho
autor
9. máj 2012

@p4 a ten zvysok co som urobila mu mozem dat do ladnicky nech ma na zajtra alebo radsej cerstve? Mi to totiz pride take zbytocne varenie polky mrkvy 😀

p4
9. máj 2012

@ibajeho urcite do ladnicky. musis mu to dat 3 dni za sebou,aby si zistila ci nema nejake alergie.

ibajeho
autor
9. máj 2012

@p4 neskoro zjedla som mu to uz 😀 😀 😀 moje prve jedlo dnes 😝 dnes ides na ihro hore? By som sa vtirla 😉

p4
9. máj 2012

@ibajeho ty nenazranec. 😀 dam vediet keby som isla,ale asi hej.

denulka028
9. máj 2012

@ibajeho
@p4
@bamato Ahojte uz som zde 🙂 ideme vonku alebo kazda to ma dnes v svojej rezii??? Lubka ja som vcera videla Matuska s babkou... 🙂 tak nech si skoro doma a nech je vsetko ok... 🙂

ibajeho
autor
9. máj 2012

@denulka028 ja ficakujem urcite von o pol piatej vyrazim na ihro 🙂

p4
9. máj 2012

@denulka028
@ibajeho my vyrazame cca o o stvrtej. 😀

ibajeho
autor
9. máj 2012

@p4
vidime saaa 🙂

denulka028
9. máj 2012

@ibajeho
@p4 Takze ja dam malemu papat a pojdem pomaly na ihrisko...dnes mu beriem aj topanky... 😀 tesim sa 😀 😀 😀