icon

Mamičky z Kramárov

ibajeho
22. apr 2012

Ahojte touto cestou si hladam nejake kamaratky mamicky s malymi detickami, najlepsie asi babatkami. Moj syncek ma 3 mesiace a odkedy sme sa sem pristahovali nikoho tu nepoznam a na ihrisku sa hanbim niektoru mamicku oslovit 😅

p4
9. máj 2012

@ibajeho
@denulka028 jaaaj,boze baby, uz dlho som si nepriala aby bolo 19:00 tak velmi ako dneska. Maly dostal hysak este aj pri umyvani ruk. kokooooos. ☹

ibajeho
autor
9. máj 2012

@p4 bude to zniet neuveritelne ale este sme len vosli do brany a maly oci dokoran a doma spustil rev 😀

p4
9. máj 2012

@ibajeho budes nam to musiet hodit na youtube,lebo fakt neuverim. 😀

ibajeho
autor
9. máj 2012

@p4 nestihla som to ale natocit lebo som odomykala a tak ale do buducna urcite nieco musim nainstalovat nejaku kameru lebo mne kym sa spusti nahravanie na fone tak sa aj zotmie 😠

p4
9. máj 2012

@ibajeho dohovor mu nabuduce aby nieco dal na ihrisku,nech tam niesom sama s urevanym dietatom. 😀

ibajeho
autor
9. máj 2012

@p4 ale co si nebudem ta oberat o pozornost okolia 😀 😀 😀

denulka028
10. máj 2012

@ibajeho
@p4 Baby som zdech, prave som dosla od lekarky, nafasovala som antibiotika takze zahajujem liecbu... ☹ ☹ ☹

ibajeho
autor
10. máj 2012

@denulka028 nooo fasa tak to si vyriesila 🤐 ja sa pracem akurat z domu s malym na prechadzku pre istotu ze by sa u nas objavila nejaka naaavsteva 🙄

p4
10. máj 2012

@denulka028
@ibajeho no,baby,my asi dnes trcime doma. Malemu ide hore teplota a doobeda som prisla na prisinu jeho nervacenia. Ma v pusinke afty,takze cakam kym sa zobudi a ideme na to, svina jedna bolava. 🙂

ibajeho
autor
10. máj 2012

@p4
@denulka028 no ja som dnes bola na dve hodky na tom ihre, ale museli sme sa vratit lebo papame. A neviem ci tam mam opat ist ked doje lebo sa tam asi sama unudim. A kedze zostanem doma tak drzte mi palce, nepytajte sa na co ale drzte 😀

denulka028
10. máj 2012

@ibajeho Ostala si doma???? Ja som teraz sama akurat som sa zobudila, tatino isiel s malym vonku aby som si pospala... 🙂

denulka028
10. máj 2012

@p4 Co mu ides dat na tie afty???

ibajeho
autor
10. máj 2012

@denulka028 hej som domaale rozmyslam ze sa pojdem aspon prejst este na chvilu

p4
10. máj 2012

@denulka028 chamillis,alebo tak nejak sa to vola. homeopatika a uz som aj dala. maly bol jak vymeneny. aj na ihrisku sme boli do siedmej neplanovane. 😀

p4
10. máj 2012

@ibajeho joj,skoda. my sme tam nakoniec boli,ale fakt neplanovane,preto som ani nepisala. najprv sme isli len sem vedla domu na skolsky dvor sa hrat a maly sa rozhodol,ze ide na ihrisko. 😀

ibajeho
autor
10. máj 2012

@p4 sak dobre mas to u mna 😀

denulka028
10. máj 2012

@p4
@ibajeho Baby a mne je stale na figu.... 🙄 🙄 🙄 Bubacik maly jeho bolela pusina .... ale uz bude dobre mamina dala prvu pomoc... 😉

Prajem vam pekny vecer idem do pelechu aby som bola rychlo zdrava 😒 ...paaaa 😎 😎 😎

Pata navsteva bola????? 😀 😀 😀

ibajeho
autor
10. máj 2012

@denulka028 provokujes? 😀 ale nie nebola, sama som v soku 😕 😲 😕 😀 😀 😀 a dnes je skvely dnes je skvely den a ja odpalim sa na mesiac 😀 jezis jaka som zlaaa, nevadiiii 😀 😀 😀

bamato
10. máj 2012

ahojte baby, tak oddnes som uz doma 🙂 mam sa celkom fajn ani ma nic neboli, len musim vela lezat a nemozem nic tazke dvihat, takze von pojdem najskor az buduci tyzden. si neviem predstavit ako to tu zavreta vydrzim 😖
@p4
@denulka028 co sa ti stalo, ze si na atb? som vas v utorok videla na prechadzke ked ma muz viezol 🙂
@ibajeho tak predsa si to rozmyslela a dnes neprisla 😉

ibajeho
autor
11. máj 2012

@bamato neviem neviem, kazdopadne som tomu rada 😀 a ty sa drz nech sa k nam mozes cim skor pridat 🙂

denulka028
11. máj 2012

@bamato Ahoj Lubka, skore uzdravenie ti zelam, mam asi nejaku anginu ale verim antibiotika zaberu dost skoro a budem zdrava ako ryba. Si nas videla aj s tatom, ze? Dali sme si dve kolecka a potom sme isli na pizzu... 🙂 a my sme videli Matuska s babkou... 🙂

@ibajeho nie neprovokujem 😀 to by som si nedovolila.... 😵 😵 😵

p4
11. máj 2012

@ibajeho
@denulka028 baby,idete von? nejak sa zacalo zmrakat. nebudu z toho krupy???

ibajeho
autor
11. máj 2012

@p4 my dnes nejdeme, nevladzem dneska jak ma boli hlava z toho tlaku. Uplne som nepouzitelna len cely den vrcim na vsetko 🙄

ibajeho
autor
11. máj 2012

@p4
@denulka028
@bamato babyyyy jak vyperem mrkvuuuu ??? 😀 ide ma porazit 😀

denulka028
11. máj 2012

@p4 Isiel tato ja som stale nepouzitelna.... 😒 😒 😒
@ibajeho najskor to preper klasickym toaletnym mydlom a pred pranim na to daj tekuty ariel na skvrny (toto je on http://www.bugy.sk/static/produkt/4012/ARIEL-te...) 😎 😎 😎

p4
11. máj 2012

@ibajeho nijaaaaak. 😀 musis hned nap´mocita tym obycajnym velkym mydlom na rucne pranie vydrhnut. :_D

bamato
11. máj 2012

ahojte, ja uz sa neviem dockat kedy sa budem moct ist "vyvencit" som este len druhy den doma a uz mam toho plne zuby. Najhorsie je, ze z toho nicnerobenia leniviet. sa mi ale, ze uplne nic nechce a este k tomu to teplo...
@denulka028 tak to ti prajem rychle uzdravenie. ja som na tom celkom dobre, len musim byt v klude par dni a nesmiem sa nadrapovat s tazkymi vecami a kedze nemame vytah, tak nejaka prechadzka s kocikom nehrozi 😒 . ano, videla som vas s tatom pri prechode na krizovatke bardosova/dererova ...
@ibajeho mne sa mrkvu nikdy nepodarilo na prvy sup vyprat, ani ked som hned namocila a rucne predprala ☹ tak ak si mala uspech daj vediet 🙂
@p4 peti, ako maly s tymi aftami, uz lepsie? chudatko malinke.
inak baby, chcem sa vas este opytat tak trochu mimo, nepoznate niekoho kto by mi vedel poradit s makroekonomickou analyzou (makroekonomia, ekonometria)?

p4
11. máj 2012

@bamato uz lepsie. nasadila som mu tie homeopatika a prakticky do hodiny mu bolo dobre. uz ani horucku nema,takze super. a ty ako? citis sa dobre?
nenapada ma nijaka ekonomka,ale urcite porozmyslam a dam vediet. 🙂

ibajeho
autor
12. máj 2012

@p4 to si mu davala tu chamomilu vulgaris??? Kolkatku?
@bamato poznam sice dake ekonomky ale nemam na ne kontakt takze to je ako keby som ani nepoznala 🙂
@denulka028 len ja nechcem aby sa maly vyhadzal z nejakeho agresivneho cistica tak preto som sa pytala ze ci nahodou nemate nejaku prirodnu cestu jak sa toho zbavit 🙂

p4
12. máj 2012

@ibajeho hej. teraz tu prvu som davala silnejsiu. tu na tyzden,lebo suseda inu nemala,ale uz mi kupila v lekarni slabsiu,takze mam do zasoby. 🙂