Mamičky z Kramárov
Ahojte touto cestou si hladam nejake kamaratky mamicky s malymi detickami, najlepsie asi babatkami. Moj syncek ma 3 mesiace a odkedy sme sa sem pristahovali nikoho tu nepoznam a na ihrisku sa hanbim niektoru mamicku oslovit 😅
@ibajeho To sa neboj daj to do pracky a daj intenzivne plakanie pradla a je to potom ok
Inak baby uz nie som chora len ja, ale uz aj maly, boli sme v noci na pohotovosti tak dostal bubak antibiotika tiez ☹ ☹ ☹
@denulka028 jezisu to nemyslis vazne 😒 Ja ked som chora tak pri malom nosim radsej rusku aby som to nepreniesla na neho, nabuduce to tiez vyskusaj aby ste sa tomuto vyhli.
No prala som jeho mrkvove veci najprv jeho praskom a nevypralo, dnes som dala s nasim praskom a trochu to islo ale zostalo tam troska oranzovej, asi kebyze fakt dam to na tie skvrny tak by to pomohlo. Ale nechapem to u ved kosele od vina a vselijakeho alkoholu v pohode vyperem a mrkva mi robi takyto problem? Kks kam som sa to dostala 😀
@ibajeho pre buducnost ich urcite pouzijem, lebo bubik je chory kvoli mne... 😢 😢 😢
@denulka028 nesmies si to davat za vinu, keby bol manzel k svetu tak ti sam povie ze sa o neho postara a ty by si sa mu mala vyhybat. Nuz ale aj u nas to funguje tak ze ked jeho skriabe v krku(podotykam skriabe!este nema ani sopel alebo nekycha) a uz hovori ze k malemu sa nepriblizi aby ho naaaahodou nenakazil. Ale ja s teplotami kaslom jak hrom a soplom az po zem som k nemu chodit musela a dokonca som si dala tu rusku aby to nechytil! Podobnost chlapov v tomto prispevku cisto nahodna s tymi vasimi 😀
@p4
@denulka028 no baby jak to s nami dnes vyzera? Ideme von ci ako?
@denulka028 vobec si nevycitaj tu chorobu. ja som zastanca budovania si imunity a tymto si ju krpec urcite buduje. si predstav,ze sa budes silou mocou s malym vyhybat chorim a potom pojde do skolky a chyti kazdy jeden kasel,alebo sopel,co tam nejake dietatko bude mat. 😉
@ibajeho Nebude prsat?
@p4
@ibajeho Ahojte baby my pojdeme vonku najskor vo stvrtok lebo to musime ist na klby a ja k obvodnej lekarke na kontrolu a zajtra budem volat Dadovej lekarke tak uvidime co povie...uz nema horucku takze uz s nim certi siju 😝 😅 😕 ale stale kasle.... 😒 ale uz je to ovela lepsie ako na zaciatku 😀 priebezne sa budem hlasit... 🙂
@denulka028 ked sa na to citite ja na tom nevidim nic zle pokial ma byt aj pekne pocasie 🙂
@ibajeho neviem este ako bude ale ak bude aspon takto ako dnes tak by som s nim sla aspon na hodku vonku
@denulka028 no ja som posledne dni s malym tiez moc vonku nepobudla tak sa zajtra pridam ak mozem 😉
Ozaj ked uz mi maly papava na obed mozem mu na spanie uz davat aj nejaku kasu alebo tiez prikrm? Ci ako mam pokracovat? Lebo uz mame za sebou 3dni mrkvy aj zemiaku a dnes sme dali troska tekvice ale vsetko mu davam zatial len na obed, neviem totizto kedy je uz cas davat aj v ine casti dna a ze ci to ma este cas, hm?
@p4 moja otazka ohladne stravy patri aj pre teba a barboru, ale ona reagovala naposledy na predoslej stranke a kebyze ju chcem sem pridat tak sa mi zmaze koment, no sak snad priebezne cita aj nas 😝
@ibajeho no este mate velmi vela casu na veceru podla mna.... papa on velmi kratko aby ten maly zaludok zvladol dva jedla denne....
@ibajeho jaj a kludne sa mozes pridat zajtra, nemam s tym problem 😀 budem sa tesit.... 😉
@denulka028 ale vies napriklad dnes v noci bol o jednej hore. Nic mu nebolo tak som ho ulozila o polhodinu zas. A az do tretej so mnou takto nacvicoval kazdu polhodku tak uz som bola tak vycerpana ze som si povedala ze je sice skoro na jedlo ale asi je fakt hladny tak mu dam. Najedol sa a o dve hodiny tradicne zas hore. Uz som mysleĺa ze ma rozhodi kks 🙄
@ibajeho ale to ze mu zabetonujes zaludok kasou tym nic nedosiahnes lebo moze ho potom boliet brusko a spinkat uz nebude vobec.... nikam sa neponahlaj ..... uz si mu zvysila davku mliecka???? alebo stale ides co je napisane na krabici??? 😉
@denulka028 stale to co je na krabici, beztak sa mi zda ze sa za chvilu gulat zacne 😀 Ale tak neda sa na tu noc to mliecko niecim zahustit? Ci fakt mu mam na noc davat o 30ml viac?
@ibajeho daj mu kludne aj o 60 viac on ked nebude chciet on to nevypije, sa neboj.... ja som skusala krupicu aby spinkal dlhsie ale moja to dieta vie kedy sa ma zobudit, nepomohlo to vobec....on je este maly.... a naozaj davaj mu viac toho mliecka... to sa bojis ale kasu na veceru by si sa nebala.... 🙂
@denulka028 no dnes som totiz pozerala v dmke na tie kase a su od 4mesiacov cize zase by som sa riadila niecim co je na krabici vies, oni to tam nedavaju len tak , takze fakt som na vazkach teraz 😕
@denulka028 super este som na tom tak zle ze som to adresovala sebe a nie tebe 😠
@denulka028 ja chodim s malym von aj ked ma horucku. ale nie ked pecie slnko samozrejme. 🙂
@p4 no dneska aj vcera sme mali tekvicku, spapal okolo 60ml a ostatne mu davam mliecko. Ale zas bol v noci hore od jednej tak neviem cimuto na noc mam niecim zahustit to mlieko alebo zas mu dat jest trochu. Uz zacinam byt zufala lebo predtym mi uz krasne zacal spavat a teraz sa mi to takto pokazilo. ☹
@denulka028 deni dnes von nejdeme, zmenili sa plany. Mozno zajtra 🙂
@ibajeho Ja som sa ti snazila dovolat ale bola si vypnuta, ani my sme neboli vsak bola zima a fukalo...zajtra ideme k tej lekarke..... chodis vonku aj doobedu????
@bamato Lubka ako sa mas??? ako prebieha uzdravovanie???

@p4 a to je ta 15?