Mamičky z Kramárov
Ahojte touto cestou si hladam nejake kamaratky mamicky s malymi detickami, najlepsie asi babatkami. Moj syncek ma 3 mesiace a odkedy sme sa sem pristahovali nikoho tu nepoznam a na ihrisku sa hanbim niektoru mamicku oslovit 😅
@ibajeho nie len to co na mna mas....
Ahojte, som tu dlhsie nebola, lebo nic nestiham. Tomasko mi neviem preco prestal cez den spravat a vecer zaspava az o 21-22. No a po nociach tak do pol jednej kym sa zobudi na krmenie tak riesim este skolu. Este neskoncil ani semester a buduci tyzden mame 3 skusky a ja este stale nic neviem a zacinam byt z toho dost vystresovana 😖 Takze sa k vam pridam najskor buducu stredu, ale uz sa tesiiim von 😎
@denulka028 Deniska zdravotne som na tom ok, len sa nesmiem fyzicky namahat a nic tazke dvihat. A vy s malym ste na tom ako?
@ibajeho Pati, my sme toto iste prezivali s Matuskom. Prve 4 mesiace, ze uplne ukazkovych 9 hodin nocneho spanku a potom z nicoho nic bum, kazde 2 hodiny bol hore. Ani nie preto, ze by bol hladny, len sa mu nechcelo spata tak hodinu-dve sme ho museli roznasat a zabavat. Asi ta nepotesim, ale trvalo to asi mesiac. Ale potom bolo zase dobre, aj ked uz potom 9hodin v kuse neprespal, ale tak 1-2 krat sa zobudil na mliecko. Co sa tyka krmenia, my sme zacali s prikrmami az po 6 mesiacoch. Kupovane prikrmy uplne odmietal a ani teraz mi nezje nic kupene hotove. Kasu sme mu zacali davat az od 1 roka, na zaspavanie namiesto mlieka, ale tiez taku iba redsiu do flase. Ak mas pocit, ze je Sebino hladny po krmeni, kludne mu urob viac toho mliecka. Ked mal Matus malo, tak zo zaciatku som mu vzdy este dorobila, vacsinou stacilo 30, ale sem tam aj 60. A neskor som uz zarabala viac ako bolo pisane. Ono je to na tych krabiciach pisane podla mna tak orientacne. Ved kazde dieta je ine. Niektore spapa menej a niektore viac. Teraz davame 3 Nutrilon a podla navodu by sme mali zarabat 240, ale robievam tak 180-210 a ani to mi niekedy cele nevypije. Drzim palce 🙂
@bamato fu ale si sa rozpisala 😀 no mas pravdu moc si ma nepotesila pretoze pri mojom stasti to budeme mat presne jak vy a mozno aj dlhsie nez len mesiac. Ale najhorsie je ze on zacal spavat tak normalne 6az8hodin vkuse len pred dvoma tyzdnami lebo dovtedy sme trpeli kolikami a ked uz som sa zacala vytesovat ze aspon tych 6 hodin vkuse sa vyspim tak sa zacne diat toto. Normalne som ho dneska este aj plienkou potrela ze ci nahodou neni urieknuty 😀 a jak sme boli dnes v kike tak zacal ziapat na celu kiku, ale ne stylom ze place ale ziapat ako kricat a vrestat a znelo to jak maly dinosaurus co sa snazi zavrestat, ludia len kukali ze ci ho preboha nestahujem z koze. 😕 😀 😅 neviem ci to ma za nasledok kupovana vyziva lebo to len tieto dva dni co ju dostal je taky, neviem co tam davaju 😀 a celkovo cez den je taky nepokojnejsi a stale nieco brble alebo mam ocakavat ze doma budeme mat maleho paviana 😀
@bamato praveze nema ziadne priznaky zubkov ako horucka alebo slintanie vacsie nez obvykle, dokonca ani dasienka nema cervene alebo opuchnute. A tuto noc to bolo tak isto zase od jednej hore ale s tym ze ked som povedala ze tak idem spravit jest tak mi zaspal az na tri hodinky, takze uz vobec nicomu nechapem 😖 🙄
@denulka028 no,ja som s malym tiez nebola dlho vonku. chodi s nim tatino alebo moja babka s mamou. zajtra ma cakaju vysetrenia u obvodaka,takze od buduceho tyzdna asi budem tiez na liekoch. uvidime ako to dopadne.
@ibajeho mozno ma iba take blbe obdobie. Neboj ono to urcite prejde aj ked viem, ze teraz je to o nervy 😎
@denulka028 tak prajem rychle uzdravenie 😉. Ja si skusim zajtra vysledky obvolat ci nahodou nebudu, lebo uz mi z toho zacina preskakovat a do pondelka to nevydrzim ...
@p4 snad nic vazne. drzim palce 🙂
@denulka028
@bamato
@p4 jezis baby tak sa uzdravte, ja som tiez s malym asi tyzden vonku poriadne nebola, len na polhodku ze cesta do obchodu a z obchodu. Inak co sa tyka jedal tak dnes dame brokolicu a ja neviem mam mu postupne robit misung viac zelenin dokopy alebo prejst na obocie alebo masko??? Vsade pisu nieco ine a ja uz som z toho magor 🤐
@ibajeho Uz si davala zemiak??? najskor miesaj zeleninu potom pojde ovocie a masko pojde tak o mesiac a pol ako ste zacali papat.... ked mu budes davat zemiak tak ho daj kludne s mrkvou alebo ked ho chces davat cisty tak ho rozmixuj s mliekom (mliekom tym co papa zarob tak 30ml) bude to mat chutnejsie... po 2 tyzdnoch ako zacal papat prve jedlo tak mu kludne daj ovocie na desiatu alebo na olovrant....
@denulka028 ano zemiak siel ako druhy hned po mrkve 🙂 robila som ho na pare s troskou tej vodicky co zostalo po odpareni v mixeri 🙂 pockaj ale ako prve jedlo beries uz cely obed? Myslim ako masko a zelenina? Cize ako cely hlavny chod?
@ibajeho skus zatial tak, zeleninku. kazdu na 3 dni. brokolicu, cuketu,mrkvu, mozes dat aj petrzlen a ked sama uvidis,ze ti tu zeleninku pekne a bez problemov papa,tak mu vyskusaj dat na desiatu ovocie,alebo na olovrant, to je na tebe. Masko by som este chvilku pockala,ako pise
@denulka028 , to ma cas. 🙂
Inak, ja som mala vcera cely den maleho u mojej babky a dnes je zase cely den u mamy,takze ja mam fajront. 🙂
@p4
@denulka028
@bamato no baby dnes prvotriedny sok 😲 spali sme od 9vecer do 7rano 😕 😅 😀
@denulka028 o piatej som vonku jak na koni, taka som vytocena ze mam chut prastit dvermi a uz sa nevratit!!!
@ibajeho co sa stalo???? o piatej je neskoro nie??? neda sa skor???
@denulka028 vies co mne teraz ide farma a o pol piatej budeme jest takze jedine potom.
@ibajeho 😀 😀 😀
@denulka028 no deni vyzera ze bude prsat takze my nikam nejdeme kedze stale som estenenasla ten kondom na kocik. A zajtra ma prsat cely den tak neviem ci vobec aj zajtra niekam pojdeme 😖
@ibajeho zajtra ma prsat nieeeee, ja musim ist k zubarke... 😠 ☹ ☹
@ibajeho @denulka028 @p4 ahojte, konecne som sa sem po dlhsej dobe dostala. Som sa dnes konecne vybrala na chvilu von a skoro ma porazilo. Ked som sa konecne strepala s kocarom zo stvrteho, otvorila dvere na bytovke a ani na schody som nestihla vyjst, tak zacalo prsat 😠 , takze hned otocka a zase vsetko vyvlacit hore ...
Zajtra mam o piatej skusku, ale v stredu sa k vam rada pridam ak nebude prsat 🙂 uz mi z toho vsetkeho zacina sibat ...
@bamato Ahoj Lubka ja som tiez dnes zmokla 😲 😲 😲 .... ale stihla som si dat kolecko 🙂 na skusku drzim paste...aku skolu studujes???
@denulka028 vsak to, keby som aspon zmokla, som ani paty z bytovky nevytiahla 😠 Chodim na UK FSEV, ale viac pokusam stastie ako studujem 😎 . S jednym sa to este dalo, ale teraz sa vobec nestiham ucit.
@bamato Ja som statnicovala minuly rok a dadko bol este v brusku ale teraz si to po pravde neviem predstavit ucit sa a o pisani diplomovky ani nehovorim....klobuk dole.... 😉
@denulka028 no ved uvidim ako dopadnem, lebo kazdy den si minimalne 10x hovorim, ze kaslem ja na to 🙂 a uz ste zdravi obaja?
@bamato v ktorom si rocniku???? ano uz sme zdravi chvala bohu, ja mam este taky maly sopel ale uz je to super... 😉
@denulka028 zatial v druhom. ale tento semester je uplne najotrasnejsi. vsetko same vzorce, vypocty a kazdy chce nejaky projekt vypracovat. Som uz uplne vyflusnuta 😒
@ibajeho Dakujem za prijemne popoludnie.... 🙂 🙂 🙂

@denulka028 nooo ja moc ten fon ani nevyuzivam sak maly ma tak zamestnava ze ani neviem ze sa mi vybil a ked mam partnera doma a niekam ideme tak ho nehavam doma a ani ho neriesim sa na neho kukat lebo nema mi kto volat 🙂
Inak volala si mi aj z takeho ineho cisla? Lebo som si nasla nejaky neprijaty hovor.