icon

Maminky z Podunajských Biskupíc, z Vrakune na kočíkovanie

1monimoni1
30. jún 2012

😉 s pomaly 11m. dievčatkom hladame kamosky na kočikovaniee 🙂

kucanka
28. júl 2012

@1monimoni1 tak ja som mala dosť starších vecí tých najmenších požičaných a tie som už vrátila a teraz som ešte kúpila vákuové vrecia tak tam hodím zavinovačky a tak 🙂 Keď sme sa konečne naučili spať konečne bez zavinovačky... V 5 mesiacoch bolo na čase 😉

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@kucanka jeeejha to fakt? nasa v tom spala asi len v nemocke +mesiac doma cca. stale to prečurala tak sme potom presli na tu polohovatelnu podložku.

kucanka
28. júl 2012

@1monimoni1 prečurala? Ja som myslela také namiesto perinky. On sa narodil len 3 kilá mala tak som bála s ním manipulovať bez toho a potom si nejako zvykol 😉 A bolo dosť ťažké ho odučiť. Už sa teším keď budeme odúčať od cumla má síce len na spanie ale aj tak.
Fuuu ale dnes som z neho v šoku. Niekedy má problém byť hore od 17 do 20 a dnes spal len od 9:00 do 11:30 a potom len 15 minút v aute pred treťou a on sa stále smeje. Že nechápem z neho 😀

vikusjk
28. júl 2012

@1monimoni1 jeej tak na kinder sa chystam 🙂 my prave ideme z domu, boli sme v meste, tak ideme az teraz 😉 dik za info 😉

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@vikusjk viki snad to tam este nevypredali, prajem dobru chuť 😉

vikusjk
28. júl 2012

@kucanka no ja osobne som zatial lepsiu zmrzku v BA nejedla 😉 a tie nakupy poznam... to minies tisicku (na sk) a nemas nic v taske 😖

kucanka
28. júl 2012

@vikusjk no veď toto. Tu euro, tu päť a až sa mi hlava skoro zatočila keď povedali konečnú sumu. Ale zas 2 týždne nepôjdem na taký veľký nákup. A možno aj tri lebo pôjdeme k našim na 10 dní na dedinu 🙂 Už teraz sa teším.

vikusjk
28. júl 2012

@1monimoni1 veru vypredali, kinder už nemali 😒 ale dali sme si keksíkovú, fererro, čoko, orieškovú a ja aj punčovú, mňam! 😀

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@vikusjk fiiii ty si dnes veru kilečka nesetrila 😀 ani ja nie a este som si dopriala pudingovu tortu co som dnes vykuchtila hehe

vikusjk
28. júl 2012

@1monimoni1 no ja si nejako na tie kilečká pozor nedávam 😀 ale dnes som inú sladkosť nemala 😉

vikusjk
28. júl 2012

@1monimoni1 inak som schopna zozrat pol litra zmrzliny na posedenie, takze 5 kopcekov pre mna nic nie je - vlastne len styri, ja som keksikovu nemala 😀

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@vikusjk to mas dobreee, ani ja doteraz ale nevmestim sa uz pomaly do gati 😠

vikusjk
28. júl 2012

@1monimoni1 ja od porodu nosim len elasticke 😀 lebo mi nejake 3 kg ostali, a to je u mna normalne o jedno cislo rozdiel, ale hovorim si, ze nasadim dietu, len neviem kedy 😅

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@1monimoni1 ja dnes 3 ale kebyze mm nepovie ze podme si ju zjest do vyklimovaneho auta tak si kupim asi aj dalsie lebo taaak dobre boli 😀

1monimoni1
autor
28. júl 2012

@vikusjk hm dieta...poznaaame 😀 😝

vikusjk
28. júl 2012

@1monimoni1 ja som minuly rok drzala 90 dnovu, ale len tri tyzdne, zhodila som 5 kg, a nenabrala ich spat, az potom tehotenstvom 😉 tato dieta mi velmi vyhovuje, jem v podstate vsetko a hlavne je, ze som vobec nepocitovala hlad 😉 stale som bola najedena 🙂 len to si budem musiet varit separe, a zatial sa mi do toho moc nechce 😝

1monimoni1
autor
29. júl 2012

@vikusjk to bola ktora? dukantova?mne sa do toho este stale nechcelo hehe 😕

kucanka
29. júl 2012

@1monimoni1 @vikusjk keď tu vy provokujete so zmrzkou tak trochu provokácie nahodím aj ja... Nikdy som štíhla nebola. Mala som vždy niekoľko kíl naviac. Po 8 rokoch antikoncepcie som sa aj bála postaviť na váhu 😀 po vysadení som schudla asi 8 kíl. Na začiatku tehu ďalšie 4. Pribrala len 12. A už po príchode z pôrodnice som sa zmestila do starých gatí 😀 Keď zoberiem váhu pred tehu tak mám asi o 7 kíl menej a všetko je veľké. A to žiadna diéta. Nikdy mi žiadna ja tak nepomohla. To len tak trocha provokácia zrána 😀 😉
Inak babule dá sa tu niekde vybehnúť na nejaký dobrý miešaný drink?

1monimoni1
autor
29. júl 2012

@kucanka ehm ehm...tak toto bolo pekne od teba 😀 ja som nabrala 14kg,po porode slo nieco dole no aj tak mojich 57 je davno fuč 😒 a nechce sa mi a nechce 😨 a ten drinčiik by somsi dalaaj ja ňaam

kucanka
29. júl 2012

@1monimoni1 fúúú 57 som mala asi na základke na posledy 😀 a nikdy som nevedela so sebou nič robiť a teraz keď ide váha sama dole myslíš že sa mi chcú aspoň brušáky robiť? 😀 😀 😀 😀
Ja snívam o takej fajnovej piňa coláde až mi slinky tečú 😉

vikusjk
29. júl 2012

@1monimoni1 neviem, aká je dukantova, ale táto sa bežne volá 90-dňová 😉 To máš 4 dni, ktoré sa ti opakujú, a to bielkovinový, škrobový, uhľohydrátový (alebo tiež sacharidový ho volajú) a vitamínový. A papáš všetko, len nie spolu, ale podelené takto do dní. Ovocie a zeleninu môžeš hocikedy, aj sušené napríklad (ale nesladené), takže môžeš niečo ďobať stále 😉 A ja som chodila normálne s babami na obed, len som si vyberala, že ak bolo rizoto, ktoré posypávali syrom, a ja som mala škrobový deň, tak som si prosila bez syra a nezjedla som z neho maso 😉 ak bol bielkovinový deň, a bol kurací prírodný steak so zemiakmi, tak som si namiesto zemiakov prosila dvojitú zeleninovú oblohu a tak 🙂

@kucanka tak to máš super 😉 a kojíš? Kojením sa vraj chudne, tak cca 0,5 - 1 kg mesačne 🙂 Ja nekojím od začiatku (tie úbohé tri týždne už ani nerátam, aj to sme dokrmovali), ale ja nejako svoju váhu neriešim. Mám 171 cm a teraz asi 63-64 kg, min.rok som zhodila na 60 a to bolo fakt fajn, vyzerala som super, na mne je každé kilo vidieť 😝 Ale toto mi teraz nejako nevadí, ale ak sa mi bude chcieť, tak sa na tú 90-dňovku zase dám 😉

vikusjk
29. júl 2012

@1monimoni1 @kucanka Inak baby taký tequila sunrise alebo sex on the beach viem spraviť aj doma 😉 Mám grenadinu, aj tequilu a vodku, len džús by trebalo dokúpiť 😉
Inak drinky tu vo Vrakuni veru neviem, ale výborné miešajú v Ružinove, taký malý barík to je Radosť sa to volá, v tom Octopuse či čo to je, oproti Slovanetu, a za dobré ceny 😉

kucanka
29. júl 2012

@vikusjk hej kojím. Veď aj ja každému hovorím že to malý zo mňa ťahá nadbytočné kilá 😀 No ja mám 175 cm a momentálne 67 kg. Ešte tak 2-3 a možno budem konečne spokojná. Ale keď si predstavím že tak pred 1,5 rokom som mala 80 a to som nebolo ani tehotná... No radšej si to predstavovať nebudem. 😉 Ale nič si neodopieram. Keď mám na dačo chuť tak si to dám. Mňa tiež všetci strašili že nebudem môcť kojiť predo mnou bol rekord v rodine 6 týždňov kojenia 😉 Ale tak mi sme bojovali miestami 40 minút každé 2 hodiny ale zvládli sme.
Nič si nerob s tých 3 kíl. Poznám babu čo má 4 mesačného syna a minule jej v obchode jedna pani hovorila: Jéj aké máte pekné tehotenské bruško kedy sa to narodí? 😝

kucanka
29. júl 2012

@vikusjk to znelo ako pozvanie 😝

vikusjk
29. júl 2012

@kucanka 😀 😀 😀 juuj, nechcela by som 😉 no ako vravím, ja si z toho nič nerobím, akože tri kilá ma neštvú, keby to bolo 10, tak by som s tým niečo robila hneď 😉
...že pozvanie, no hej, kedykoľvek, len nie dnes 😀 máme v byte buchnutú bombu, boli dph-čky, takže ja som dva týždne neupratovala!! To znamená - v spálni na posteli dve tony prádla na žehlenie, v detskej len pol tony, v obývačke pol kila prachu, podlaha zmytá za ten čas len raz, moje doklady porozkladané po polke obývačky po kôpkach, tona prádla pripravená na kôpke na pranie, kúpeľňa nevydrhnutá... no radšej ani nepíšem ďalej 😝

kucanka
29. júl 2012

@vikusjk dobre že hovoríš o prádle. Už mi dopralo 😀 Ani som nezaregistrovala kedy. No aj ja sa chystám na upratovanie dneska. Malý zistil že keď je na parketách vie sa posúvať takže treba častejšie zametať. Ale odopriem mu tú radosť? 😉 Ale rozmýšľam že zamestnám partnera nech sa aj on činí nemusí ma stále len nasierať občas aj urobiť môže niečo 😀

vikusjk
29. júl 2012

@kucanka Už sa ti vie malý plaziť? 😕 šikovníček 😉

kucanka
29. júl 2012

@vikusjk Len cúvať 😀 dopredu mu zatiaľ nejde. Ale moc času tomu nedávam a bude loziť lebo keď je na brušku na gauči alebo koberci začína pchať nohy pod zadok. Malý výmeselník je to 😉 Počkaj pár týždňov a nebudeme za nimi stíhať a aj kilá ti zbehnú dole ako budeš za malou stále bežať 😝

1monimoni1
autor
29. júl 2012

@kucanka
@vikusjk baby ja s nou uz utekampo byte ale kila so mnou 😀 😀 😀 161cm a66kg no asi tak som na tom 😢

kucanka
29. júl 2012

@1monimoni1 A bežká už sama alebo s maminkou za ručičku?
A kilá nerieš. Veď máš doma krásny poklad ktorý je za ne tak trošku zodpovedný. 😉
Ja som bola zmierená s tým že budem malá gula po pôrode tak ako moja mama a zatiaľ sa deje presný opak ale možno keď dokojím sa mi to všetko vráti. Všetko je možné 😀