Máte čerstvé skúsenosti s MUDr. Millym počas tehotenstva?
Ahojte, tie ktoré ste za posledný rok boli tehotné a navštevovali ste MUDr.Millýho…boli ste spokojné? Ako to celé prebiehalo?
Prosím fakt iba tie, ktoré máte “čerstvú” skúsenosť
@anonym_autor ja som otehotnela v apríli minuly rok a katastrofa. Odchádzala som od neho v 16 týždni. Poradne trvali asi 3 minúty. Ak by slm od neho neodišla tak asi prídem o bábätko, zanedbával mi nízku hladinu progesteronu po ivf a neustále som krvacala a tie posledné týždne som tam bola aj 3x do týždňa a nič mi nepredpisal. Zachránila som dieťa tým že som od nebo odišla,
@anonym_4f5093 vyzera, ze pristup nezmenil za 25 rokov…smutne
prepac autorka, ja trosku mimo temy, ale tiez mam skusenost s Millym, pred rokom som odisla, doslova zufala a lutujem ze som tam vobec mala kartu a doverovala tomu lekarovi. Tehotna som nebola, ale uplne prehliadal veci, ktore iny gynekolog hned videl a zacal riesit. Vlastne uz sa zhodli dalsi dvaja gynekologovia, (pocas mojej liecby) na tom istom.
@anonym_autor ja som otehotnela v apríli minuly rok a katastrofa. Odchádzala som od neho v 16 týždni. Poradne trvali asi 3 minúty. Ak by slm od neho neodišla tak asi prídem o bábätko, zanedbával mi nízku hladinu progesteronu po ivf a neustále som krvacala a tie posledné týždne som tam bola aj 3x do týždňa a nič mi nepredpisal. Zachránila som dieťa tým že som od nebo odišla,
@anonym_4f5093 spravila si najlepsie, co si mohla. Ja som bohuzial neodisla, aj ked som o tom velakrat uvazovala, kedze tento doktor neustale zlahcoval moje problemy, dokonca sa az vysmieval a spochybnoval, co som povedala nielen ja, ale aj iny doktor na pohotovosti, kde som opakovane skoncila kvoli krvacaniu. Bolo toho este viac zleho, co som si s nim pocas tehotenstva zazila, ale to sem nechcem pisat. Bohuzial syn sa narodil o 2 mesiace skor a verim tomu, ze by sa to nestalo, ak by som dostala adekvatnu starostlivost. Autorka, ak si unho a tehotna, tak utekaj rychlo prec, ak unho este nie si, tak o tom prosim ta ani neuvazuj.
@anonym_4f5093 spravila si najlepsie, co si mohla. Ja som bohuzial neodisla, aj ked som o tom velakrat uvazovala, kedze tento doktor neustale zlahcoval moje problemy, dokonca sa az vysmieval a spochybnoval, co som povedala nielen ja, ale aj iny doktor na pohotovosti, kde som opakovane skoncila kvoli krvacaniu. Bolo toho este viac zleho, co som si s nim pocas tehotenstva zazila, ale to sem nechcem pisat. Bohuzial syn sa narodil o 2 mesiace skor a verim tomu, ze by sa to nestalo, ak by som dostala adekvatnu starostlivost. Autorka, ak si unho a tehotna, tak utekaj rychlo prec, ak unho este nie si, tak o tom prosim ta ani neuvazuj.
@anonym_746ac5 mrzí má Vaša skúsenost a verím že syn je v poriadku.
Mne tiež veľa toho zľahčoval, mala som aj nejakú infekciu asi mykozu a stále tvrdil že mi nič nie je že bábätko je v poriadku a neustále len odo mna bral 10€ za ultrazvuk. Potom som išla k inému leksrovi po druhý názor a nakoniec stery ukázali nejakú infekciu a ešte aj ten nízky progesteron. A keďže dlho sa neliecila ta infekcia tak tiež si myslím že to súviselo s tým že sa mi začal skracovať krčok v 30 týždni mi hrozil predčasný pôrod.. takze to že som u Milliho bola cely začiatok sa so mnou ťahalo až ku koncu.. odporúčam každej tehotnej ísť z tej ambulancie hneď preč ideálne hľadať lekára už pred otehotnením nakoľko tehotné skoro nikde nechcú zobrať a je to ťažké..
@anonym_746ac5 ďakujem za radu, ja u neho som už pár rokov, ale chodila som len na preventivky..teraz som tehotná a mám ísť k nemu na 1.skríning čoskoro tak preto zvažujem, že ako ďalej, problém je, že veľa lekárov v BA tehotné bud neberie, alebo pýtajú dosť veľa za ročné poplatky + vyšetrenia
Skuste, ak budete hladat ineho lekara, berie MUDr. SEMIVAN na Trnavskej ceste, len je trochu drahsi, ale ma top vybavenie na detailne vysetrenie a mimoriadne citlivy pristup. Pripadne este Auramedica - tiez beru novych, tiez je to nova ambulancia. Alebo v petrzalke Zenaya. Mozno este aj Prva zenska ambulancia beru. Alebo sukromnik bez zmluv s poistovnou - Kosibova - vyborna odbornicka. Tieto ambulancie zadarmo nie su, clovek si musi priplatit, ale za zdravie vas a dietatka to stoji.
@anonym_746ac5 ďakujem za radu, ja u neho som už pár rokov, ale chodila som len na preventivky..teraz som tehotná a mám ísť k nemu na 1.skríning čoskoro tak preto zvažujem, že ako ďalej, problém je, že veľa lekárov v BA tehotné bud neberie, alebo pýtajú dosť veľa za ročné poplatky + vyšetrenia
@anonym_autor ja som išla na antolsku k Mudr.Kollar. Oveľa viac sa zaujíma o pacientky ako Milly. Poradne trvali aj 15-20 min. A teda pri každej kontroloval krčok a robili usg. Čo viem tak Milly krčok nekontroluje skoro vôbec.
@anonym_autor ja som za vymenu lekara. Mne zanedbal niekolko povinnych vysetreni. Odisla som od neho okolo polovice tehotenstva a novy gynekolog si buchal po cele, co vsetko nemam spravene. Detaily si uz ale nepamatam…je to davno.
Skuste, ak budete hladat ineho lekara, berie MUDr. SEMIVAN na Trnavskej ceste, len je trochu drahsi, ale ma top vybavenie na detailne vysetrenie a mimoriadne citlivy pristup. Pripadne este Auramedica - tiez beru novych, tiez je to nova ambulancia. Alebo v petrzalke Zenaya. Mozno este aj Prva zenska ambulancia beru. Alebo sukromnik bez zmluv s poistovnou - Kosibova - vyborna odbornicka. Tieto ambulancie zadarmo nie su, clovek si musi priplatit, ale za zdravie vas a dietatka to stoji.
@anonym_b51b30 Semivana som pozerala, resp. aj zvažujem..akurát presne ako píšete, je drahši..pre tehotné je poplatok 150€+69€ klasický ročný poplatok a ak som to správne pochopila, tak aj za ultrazvuky sa zakaždým platí 70€….zvazujem ešte MUDr. Petru Strakovu..má s nou niekto skúsenosť?
@anonym_b51b30 Semivana som pozerala, resp. aj zvažujem..akurát presne ako píšete, je drahši..pre tehotné je poplatok 150€+69€ klasický ročný poplatok a ak som to správne pochopila, tak aj za ultrazvuky sa zakaždým platí 70€….zvazujem ešte MUDr. Petru Strakovu..má s nou niekto skúsenosť?
@anonym_autor ja som cerstvo presla k semivanovi, naozaj spokojnost. S p. Strakovou nemam skusenost, na internete tu zmiesane recenzie. Ja som vyberala podla recenzii a kvalitneho pristrojoveho vybavenia (lebo ako som zistila je to tiez klucove).