Košík.sk - Ste spokojné s čerstvými potravinami?
Ahojte, chcela by som si cez nich objednať nákup - ste vždy spokojné?
Ide mi hlavne o čerstvé veci, či sú OK.
Ďakujem.
Mne sa to nikdy nestalo. Vždy prišli v dohodnutom čase.
Ja som si objednala raz, prvy a posledny. 1/4 veci mi vobec neprisla(za tie mi velkodusne dali ich kredity, ktore mi prepadli, lebo som si tam uz nic nechcela objednat), dalsie boli nahradene lacnejsimi (objednala som si mineralky, aby som to nemusela tahat). Vrchol bol, ked som mala 4 balenia vody rozdelene po jednej flasi do ich papierovych tasiek, tak som nemala sancu 24 vod skontrolovat ci su to skutocne tie, co som zaplatila). Kurier na cas tiez neprisiel, ale ja som bola doma kvoli tomu. Kazdy ich vychvaluje, u nas v praci si objednavaju skoro vsetci. Ja som vyskusala a druhykrat si neobjednam.
Kurier nikdy neprisiel mimo dohodnuty cas, obcas vie prist skor, ale musis to potvrdit. Posielaju mapku s poziciou kde sa nachadza s odhadom kedy pride aj s telefonom na kuriera. Nakup je ale urcite potrebne kontrolovat, staci po prevzati. Chyby robia, ale bez problemov kompenzuju. Zatial sme mali chyby take, ze bolo menej kusov, nikdy nie, ze by dodali nieco ine.
no ako kedy raz mi aj zemenili tovar co som nakupovala a ked som im pisala ze vraj chyby sa mozu stat treba ich napravit poslali 5 euro a vybavene hlavne ked sa clovek ponahla vsetko sa pokazi mala som tam uplne inwe veci a poslali plnotucne mlieko ze chyba sa moze stat no to ma dostalo 2x ze nakup az di dimu potrebovali sme tuto sluzbu nakolko sme mali problemy s chrbticou kurier sa tak ponahla ze skoro to ani nevylozil ked som pisala ze ako to ako pred dvere a vyniezt ani sa neozvali
Objednávam často a zatiaľ len raz sa stalo, že jedna položka bola zlá. Úplne v pohode na infolinke sme vybavili (vrátili peniaze. Mohli poslať nové alebo ešte tuším kredity).
Nikdy si nedávam náhrady, no stále majú, čo kúpim.
Kuriér chodí na čas, zväčša skôr (dávam si, že môže prísť o polhodinu skôr, ak sa dá). Pekne na mape si sledujem kde je, kedy asi pride. Vždy mi to vynesú až do predsiene.
Ja som spokojná.
Sem tam objednávam potraviny, ale keď mi posledne z košík.sk prišla len asi polka objednávky, tak na to kašlem. Radšej tesco - čo sa týka ovocia a zeleniny príde vždy čerstvá a nákup zvyčajne kompletný a na čas, veľmi sporadicky sa stáva, že chýba nejaká položka.
Pravidelne objednavam, par krat sa stalo, ze som pisala na podporu, ale vzdy hned vyriesene (raz bola smotana trochu prasknuta, raz vajicko puknute) vratili plnu sumu. Ovocie bolo vzdy cerstve.
Ja tiež niekedy objednávam a zatiaľ bolo všetko v poriadku, aj prišli väčšinou načas.
my sme problem nemali, ale mojej rodine doniesli uz 2x nakup niekoho ineho
objednávala som u nich len asi 3x, a to bolo všetko v poriadku, ale viac používam Tesco a edelia

Ja som objednala raz. Tovar mi mal byt doručený o 15:00, s tým, že som mala nákup brat a rovno s nim ísť na oslavu - bolo tam ovocie, mäso na grilovačku a draha gratulačná fľaša rumu. O 16:00 bol tovar stále u nich v sklade a nikto mi nedal vedieť. O 17:00 som sa im konečne dovolala, medzitým som muža s deťmi poslala na oslavu, nech tam neprídeme všetci úplne ako tupci neskoro. Tovar už bol niekde na ceste. O 18:00 som naháňala kuriéra po okoli - odmietli mi dať číslo na kuriéra, ale dali mi adresu človeka, ku ktorému ide kurier predomnou. Na oslavu som prišla po siedmej. Poslali mi ako ospravedlnenie 5 eurovú zľavu na další nákup. Nikdy viac toto.