icon

Máte skúsenosť s Dúhovou škôlkou Pestrosvet?

30. jan 2025

Ahojte, nemáte niekto skúsenosť s touto škôlkou vo Westend Gate? Uvažujeme nad ňou, ale napriek tomu, že je v prevádzke už veľa rokov, nenašla som na ňu moc recenzií a z toho, čo som sledovala majú asi každý rok problém ju naplniť. Preto ma to trochu zneisťuje...

ahhola
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
ahhola
Odpoveď bola odstránená
nika523
Odpoveď bola odstránená
nika523
Odpoveď bola odstránená
ahhola
Odpoveď bola odstránená
xrcdny16
Odpoveď bola odstránená
mondolina
Odpoveď bola odstránená
ahhola
Odpoveď bola odstránená
mondolina
Odpoveď bola odstránená
13uzivatelka11
Odpoveď bola odstránená
ahhola
Odpoveď bola odstránená
mondolina
Odpoveď bola odstránená
stanzi
Odpoveď bola odstránená
autor
30. jan 2025

Zjavne bude táto škôlka pre nás správnou voľbou, aspoň budem mať istotu, že moje dieťa nebude vyrastať v obklopení detí z rodín obmedzencov a extrémistov...

stanzi
30. jan 2025

Skoda ze admin zmazal vsetky odpovede, nie len tie problemove, ale budiz.

Autorka, moja znama tam mala dceru (v triede najmensich deti), a bola spokojna, nepocula som od nej ani jedno negativum. Viac podrobnosti vsak bohuzial neviem.

ahhola
Odpoveď bola odstránená
autor
30. jan 2025

@stanzi ďakujem pekne🙂 aj mne je tá škôlka podľa ich stránky sympatická, len viem, že realita sa často nezhoduje s tým, ako sa škôlky prezentujú, takže som vďačná za pozitívnu recenziu🙂

terezkaarthuramax
30. jan 2025

Co mali ostatni proti tej skolke?

nika523
31. jan 2025

@terezkaarthuramax no čo asi? Dúha im vadí

terezkaarthuramax
31. jan 2025

@nika523 duha je krasny dar ci od prirody či od Boha ako kto veri. Ja som presvedcena ze od Boha. Nemoze za to ze ista komunita si ju dala za svoj znak. Ak teda toto vadi.

princezna_bosorka
1. feb 2025

@terezkaarthuramax jj, toto vadilo. povodne sa volali duhova skolka a premenovavali sa kvoli tomu, ze to blbcom vadilo... no cooment

rozy9
12. aug 2025

@anonym_autor ahoj dala si nakoniec tam drobca my o tom veľmi zvazujeme, pri obhliadke nás zaujala

jana_zr
21. aug 2025

Dobry den, prosim Vas, rozhodli ste sa nakoniec dat deti do Duhovej skolky? Ak ano, ste spokojni? Dakujem za odpovede ☺️