icon

Máte skúsenosti s klinikou Proctocare a Mudr. Burkhanovom?

laura_d
15. sep 2026

Chcem sa spýtať na názor na kliniku proctocare.
Na doktora proktologa Manuchehkr Burkhanov.
Absolvovala som včera uňho vyšetrenie,ale nikde o ňom recenzie nevidím iba na majiteľa proktologa.

Dakujem za všetky skúsenosti

anonym_efbd27
15. sep 2026

@laura_d Ja som u ňom bola na vyšetrení v júli 2026. Pôvodne som sa objednala k majiteľovi, ale až keď som prišla tam som sa dozvedela, že on tam nie je a vyšetrí ma MUDr. Burkhanov. Ja som tam išla v podstate pre druhý lekársky názor a teda povedal mi niečo úplne iné ako proktológ u nás v meste 🤔

laura_d
autor
15. sep 2026
@anonym_efbd27

@laura_d Ja som u ňom bola na vyšetrení v júli 2026. Pôvodne som sa objednala k majiteľovi, ale až keď som prišla tam som sa dozvedela, že on tam nie je a vyšetrí ma MUDr. Burkhanov. Ja som tam išla v podstate pre druhý lekársky názor a teda povedal mi niečo úplne iné ako proktológ u nás v meste 🤔

@anonym_efbd27 a bol jeho názor pravdivý?

anonym_d249c4
15. sep 2026
@laura_d

@laura_d tak si dobre prečítaj na googli čo je o nom písané.Kvoli nemu zomrela pacientka v TT.bol na urgente a zle vyhodnotil zdravotný stav.
Je to skrachovanec a vsedoktor ja som bola u neho ako u ortopéda so synom.Vystudovany plastický chirurg a potom sa motá kde ho zoberú.Nikdy by som k nemu už nešla.

anonym_d249c4
15. sep 2026
@anonym_efbd27

@anonym_efbd27 pozitívne či negatívne?

anonym_efbd27
15. sep 2026
@laura_d

@laura_d Análnu chronickú fisúru našli obaja. Tento plus našiel vonkajšie aj vnútorné hemoroidy. Prvý proktológ ich nenašiel, ani chirurg keď som to riešila aj u chirurga. Tak neviem 🤔

anonym_efbd27
15. sep 2026
@anonym_d249c4

@laura_d tak si dobre prečítaj na googli čo je o nom písané.Kvoli nemu zomrela pacientka v TT.bol na urgente a zle vyhodnotil zdravotný stav.
Je to skrachovanec a vsedoktor ja som bola u neho ako u ortopéda so synom.Vystudovany plastický chirurg a potom sa motá kde ho zoberú.Nikdy by som k nemu už nešla.

@anonym_d249c4 Presne, hneď som si ho googlila v čakárni a prvá vec čo mi vybehla bolo toto. Navyše tam prišiel taký mladý chalan a že včera operoval a veľmi krváca, že čo má robiť, nemôže ani sedieť. Poviem ti nebolo mi všetko jedno, že kam som sa to dostala a pritom som sa objednávala k inému 😅 Nakoniec som usúdila, že operáciu si tam nedám spraviť. Nemám odvahu 😅

anonym_efbd27
15. sep 2026
@anonym_d249c4

@anonym_efbd27 pozitívne či negatívne?

@anonym_d249c4 Zmiešané 😅 Prvý proktólog mi našiel chronicku análnu trhlinu, chcel ju klasicky operovať. Išla som si po názor iného lekára, či nie je aj iná metóda. Tento mi našiel trhlinu, to sa zhodli. Plus našiel aj vonkajšie a vnútorne hemoroidy. Odporúčil mi laserom to dať preč. Len keď som si o ňom našla popísané čo som našla, tak operovať sa tam nedám 😅

laura_d
autor
17. sep 2026

Ako je možné že majiteľ takej kliník ktorá ma meno zamestná tohto debila?

laura_d
autor
21. sep 2026

V žiadnom prípade tu kliniku neodporúčam môj stav sa veľmi zhoršil a išla som rovno na inú kliniku kde ma vyšetril skutočný odborník a mám nakoniec ulceloznu kolitidu. Žiadne hemoroidy ani vnútorne ani vonkajšie nemám nikdy viac proctocare!!!!