Moja zlá skúsenosť s kaderníctvom v Petržalke
Dobrý deň chcela by som sa podeliť s mojou zlou skúsenosťou v kaderníctve Hair Studio & Barber v Petržalke:
Návštevu tohto salónu na techniku mikromelír musím hodnotiť ako veľké sklamanie. Hoci som sa objednávala týždeň vopred na presný čas, po príchode som musela hodinu čakať, kým kaderníčka dokončí inú zákazníčku.
Celý proces trval nekonečných 7 hodín. Kaderníčka mi pri hlave nonstop fajčila IQOS a každú chvíľu s niekým telefonovala, kvôli čomu bola práca veľmi pomalá a nesústredená. Moja požiadavka bola prirodzená, teplejšia blond, no výsledok sú fľakaté vlasy s oranžovými a žltými mapami v dĺžkach a sivými miestami inde. Prechody pri korienkoch sú ostré a zubaté.
Keď som už v salóne povedala, že sa mi to nezdá, kaderníčka ma odbila tým, že si na to môžem doma hodiť toner a dorobiť si to sama. Príde mi absurdné po 7 hodinách v kresle a zaplatení 250 € dostať takúto amatérsku radu, že si mám prácu dokončovať doma. Ešte dodala, že to tónovanie aj tak po pár umytiach zmizne.
Vopred som sa informovala o cene, ktorá mala byť pre dlhé vlasy v rozmedzí 180 – 250 €. Zarazilo ma, že mi naúčtovala maximálnu sumu 250 € (hoci som nemala strihanie ani styling, len farbenie) a ešte tvrdila, že je to cena 'so zľavou' kvôli množstvu materiálu.
Hneď na druhý deň ráno som jej poslala fotky na dennom svetle, no kaderníčka odmietla niesť akúkoľvek zodpovednosť a len sa vyhovárala. Ešte nikdy som v kaderníctve nestrávila 7 hodín, aby som odišla s hlavou plnou bielych, žltých, oranžových a hnedých fľakov. Keďže je pani kaderníčka na svoju prácu zrejme hrdá a môj prístup ju nezaujímal, prikladám fotky, aby si každý mohol urobiť názor sám. Absolútne neprofesionálne.
@zurek1963 ty co tu utocis a mudrujes, ty si pritom bola? odkial vies ze dava vsade zle recenzie? co ju sledujes? nova registracia podla vsetkeho z okolia kadernictva aj ked mesto ine, strasne nenapadne. ved anonym d23414 napisala pravdu kadernicka musi vediet posudit ci to co zakaznicka chce je mozne aj realizovat a nie len zobrat peniaze za pracu a vysledok nie je mozne spravit podla predstav.
@anonym_07b0d8 samozrejme že som z okolia chodím knej roky na vlasy a nie len ja ale aj iný ľudia len táto rozmaznaná píše všade a nie len o tejto kaderníčke ale o viacerých ..s ničím nikde nie je spokojná ..čiže kto by jej veril to teda neviem treba si pozrieť všetko nie len tu o tomto kaderníctve ...ona je známa firma táto slečna nespokojná
@emma009 moja zlatá ty tak klameš až sa ti z uší parí!!! Si zlý človek, ktorý sám so sebou nie je spokojný a preto robí druhým zle!!! Podávaš klamlivé podnety na SOJ!!! To čo hovoríš je založené väčšinou na klamstve!!! Bol som tam a došla si už s odpálenými vlasmi, pri ktorých ti bolo oboznámené, že už sú odpálené (konce), Karolka ti konce nerobila, iba korienky!!! Okrem toho sme sa dozvedeli, že väčšinou všade kam chodíš si nespokojná a chceš vrátiť peniaze!!! Problém nie sú vlasy, ale ty sama. Mala by si sa nad sebou zamyslieť! A keď si to neuvedomuješ, tak spravodlivosť áno, lebo tá si vždy nájde cestu.

@anonym_d23414 nemudrujte tu keď ste pritom nebola a nezastávajte niečo čo ste nevidela iba na fotkách ...a je jedno akú recenziu vy dáte ...tam chodia zákazničky ktore by inde nikdy nešli nakolko sú veľmi spokojné. A tá rozmaznaná slečna sa mala vyjadriť hneď ked sa jej práca nepáčila .
A nie tu špiniť ľudí ...ona totiž dává pokaždé tieto recenzie aj po iných kaderníčkách s nikým a ničím nie je spokojná
@zurek1963 problem s citanim?Treba skusit znova.