Moja zlá skúsenosť s kaderníctvom v Petržalke
Dobrý deň chcela by som sa podeliť s mojou zlou skúsenosťou v kaderníctve Hair Studio & Barber v Petržalke:
Návštevu tohto salónu na techniku mikromelír musím hodnotiť ako veľké sklamanie. Hoci som sa objednávala týždeň vopred na presný čas, po príchode som musela hodinu čakať, kým kaderníčka dokončí inú zákazníčku.
Celý proces trval nekonečných 7 hodín. Kaderníčka mi pri hlave nonstop fajčila IQOS a každú chvíľu s niekým telefonovala, kvôli čomu bola práca veľmi pomalá a nesústredená. Moja požiadavka bola prirodzená, teplejšia blond, no výsledok sú fľakaté vlasy s oranžovými a žltými mapami v dĺžkach a sivými miestami inde. Prechody pri korienkoch sú ostré a zubaté.
Keď som už v salóne povedala, že sa mi to nezdá, kaderníčka ma odbila tým, že si na to môžem doma hodiť toner a dorobiť si to sama. Príde mi absurdné po 7 hodinách v kresle a zaplatení 250 € dostať takúto amatérsku radu, že si mám prácu dokončovať doma. Ešte dodala, že to tónovanie aj tak po pár umytiach zmizne.
Vopred som sa informovala o cene, ktorá mala byť pre dlhé vlasy v rozmedzí 180 – 250 €. Zarazilo ma, že mi naúčtovala maximálnu sumu 250 € (hoci som nemala strihanie ani styling, len farbenie) a ešte tvrdila, že je to cena 'so zľavou' kvôli množstvu materiálu.
Hneď na druhý deň ráno som jej poslala fotky na dennom svetle, no kaderníčka odmietla niesť akúkoľvek zodpovednosť a len sa vyhovárala. Ešte nikdy som v kaderníctve nestrávila 7 hodín, aby som odišla s hlavou plnou bielych, žltých, oranžových a hnedých fľakov. Keďže je pani kaderníčka na svoju prácu zrejme hrdá a môj prístup ju nezaujímal, prikladám fotky, aby si každý mohol urobiť názor sám. Absolútne neprofesionálne.
Ja iba nechápem , prečo si jej nepovedala, že si nezelas , aby pri tebe fajčila a keď si nebola na mieste spokojná s pracou, prečo si to zaplatila ?
@lenka.25 Už keď som tam prišla, bolo tam dosť nafajčené z iqosu a to by sa v kaderníctvach podľa mňa vôbec nemalo... Po tých 8 hodinách aj s čakaním som už bola taká frustrovaná, že som chcela byť proste doma. Dúfala som, že ráno to bude vyzerať lepšie a že to bolo len tým svetlom, keďže som odchádzala z kaderníctva až o šiestej večer.
Mne sa toto stalo pred 6 rokmi, ja som vtedy napisala staznost majitelke salona. Mne vtedy vlasy uplne spalili, plus som chcela ombre a prechod bol otrasny do uplne az zlatozltej farby.. bola som nestastna.. vtedy mi pani majitelka ponukla, ze mi vlasy daju do poriadku.. chodila som tam rok na vyzivovacie kury plus strihanie. Raz mesacne. Robila mi to uz ina baba, robili mi vzdy aj diagnostiku. Davali zabaly a tak. Farbit som sa tam vsak uz nikdy nenechala. Nepomozem asi, ale kadernicke sluzby mozes reklamovat rovnako ako akekolvek ine.. len ta naprava je diskutabilna.. A hlavne je to vsetko o ochote, ak kadernicka nebude ochotna, alebo nema nadriadeneho.. tak si asi nepomozes.
@emma009 asi som divná, ale čo je na tých vlasoch také strašné? 😀
Kolko obyc. trva taka procedura... 7.hod?
@emma009 asi som divná, ale čo je na tých vlasoch také strašné? 😀
@anonym_1434e0 ked si precitas uvodny prispevok tak autorka pise ze chcela prirodzenu teplejsiu blond, ma tam studenu blond a nepodarenu blond a vobec to neni mikromelir a vobec to nezodpoveda praci za 250€
V Bratislave je strasne tazke dostat dobru sluzbu. A to je jedno o co ide. Proste ja mam pocit ze tam v sluzbach robi hocikto, hocico…hlavne za vela penazi. Ono clovek by mal mozno inu emociu k tomu keby zaplati 50€. Ale za 250 sorry ja cakam tiez vela.
@anonym_1434e0 ked si precitas uvodny prispevok tak autorka pise ze chcela prirodzenu teplejsiu blond, ma tam studenu blond a nepodarenu blond a vobec to neni mikromelir a vobec to nezodpoveda praci za 250€
V Bratislave je strasne tazke dostat dobru sluzbu. A to je jedno o co ide. Proste ja mam pocit ze tam v sluzbach robi hocikto, hocico…hlavne za vela penazi. Ono clovek by mal mozno inu emociu k tomu keby zaplati 50€. Ale za 250 sorry ja cakam tiez vela.
@anonym_b0b5cb ano tiez mam skusenost ze co sluzba to prepadak... uz mi vracali peniaze za tetovavnie obocia, za strihanie na postupku, za masaz a ine... a dobre citate vracali peniaze teda pre autorku je to reklamovatelne. Trvavj na svojom. Kludne tam odnes aj pisomnu reklamaciu ku ktorej s a ti bude musiet do 30 dni vyjadrit a pohroz SOI.. uz len z a to fajcenie by dostali pokutu. Ja by som tam ani nevoslsa keby tam fajcil niekto.

Ja iba nechápem , prečo si jej nepovedala, že si nezelas , aby pri tebe fajčila a keď si nebola na mieste spokojná s pracou, prečo si to zaplatila ?