Môžem ísť s trojročnou dcérou do nákupného centra v Bratislave?
Ahojte Bratislavcanky, pustia ma s 3rocnou dcerou zajtra? bude otvorene nieco Zara atd? dakujem 🙂
@barborkakr ahoj ja som bola dnes a všetko je pozatvarane, iba potraviny, drogéria, trafika, pošta, lekaren otvorene..
ja neverim...
@kofa77 kofa ani ja :D
@barborkakr ja len toľko že je lockdown. Fakt si myslíš že Zara bude otvorená?
@andrea_82 to vazne uplne :D

@barborkakr si čítala opatrenia, Kriste pane, všade je to popísané , i tak sa budú ľudia pýtať na to iste furt dookola.
@kofa77
@annamalaga
@pribinak
@andrea_82
Baby, ved to je to iste ako ked sa cez velke sviatky ludia pytaju: “je billa/lidl/tesco otvorene?”😃 kazdy rok stale dokola.
Ti musí sibat 🙄
Jasne, lockdown vyhlasili preto aby dámy mohli trajdat po OC 🤦♀️
@kofa77 podla mna uz su ludia tak schaoseni a ani sa nedivim. Ked si doma zatvorena s dietatom tak je ti v podstate sumafuk ci mozes ist len 1km okolo domu lebo aj tak ides len 1 km okolo domu aby si stihla obednajsi spanok. Cakala som na nove opatrenia, tlacovku som pozerala a nejako som vytusila ze asi budu zatvorene veci ale je tam nejaky siahodlhy zoznam esencialnych obchodov kde najprv malo byt aj oblecko ale nakoniec nechali len obuv, centra su otvorene pokial je tam nejaka klinika .. mne to nepride uplne mimo ked sa niekto 12 hodin po zaciatku chaoticky ohlaseneho lockdownu spyta co sa nakoniec vlastne schvalilo.
@kofa77 tak zasa ale da sa aj preskocit tema s ktorou nemienim stracat cas a nemam zaujem v nej niekomu odpovedat. Najde sa mozno nejaka ina osamela zena ktora potrebuje s niekym porozpravat o comkolvek, tak to pytajucej sa rada objasni. Ak sa nikto nenajde, tak tema zapadne prachom a pytajuca sa budem musiet ist na korona.gov.sk
@meluela dakujem, ze vysvetlis kofam, ako sa veci maju, este existuju zeny na urovni, damy a tesim sa tomu 🙂 osamele zeny hned za sekundu odpovedaju na temy a "odbavia sa tu" dakujem a krasny den prajem 🙂
@viestta dakujem Ti velmi pekne, uz som objednala online 🙂 (niekedy staci pozriet foto 🙂
@viestta este mozno aj podla reakcii na obycajnu “hlupu” otazku🙂 taketo reakcie cudzim zenam nie su ok, ako potom reaguju napr doma? Chudak muz💪🏻🙈
@barborkakr Že Ty si sa sem prišla trošku zabaviť a rozprúdiť vášne? Neverím, že sa toto niekto opýta vážne. A ešte spomenieš Zaru, nákupné centrum, Bratislavu a trojročnú dcéru. Aby sa na to chytilo čo najviac ľudí. No, super, debatka sa Ti pekne rozbehla.
pri čítaní niektorých dnešných tém - napríklad, či je dobré sa očkovať, ako ja tejto mám pocit, že tie ženy vyliezli dnes z jaskyne
Myslim ze su otvorene iba obuvi, skumat som to nebola. Vsetko obkecko by malo byt zatvorene 🙄🙏

to vážne takáto otázka? Nie, nikde sa nedá ísť.