MUDr. Krkoška – gynekológ Karlova Ves
Ahojte, máte prosím osobné skúsenosti s p. dr. Krkoškom?
Viem, že sa venuje onkogynekológii.
Hľadám gynekológa, ktorý je precízny, nepodceňuje detaily. Bola som kedysi evidovaná na NOU (a tam aj dr. Krkoška pôsobí) kvôli nie najlepším výsledkom cytológie, som po konizácii krčka maternice, momentálne všetko ok.
Rada by som si našla lekára, ktorý bude naďalej dozorovať tieto veci.
Zároveň ale plánujem tehotenstvo, tak pre mňa bude teraz priorita mať naozaj dôsledného lekára aj v tomto smere.
Máte nejakú skúsenosť s pánom doktorom? Pomerne málo recenzií som na neho našla.
Dobrý deň, k pánovi doktorovi Krkoškovi som chodila celé tehotenstvo a je naozaj super. Milý, precízny, a hlavne pohodak. Z ničoho nerobí stres a to som ako tehotná naozaj ocenila. Odporúčam všetkým 🙂
@michaela1561992 napisala som vám správu 🙂
Ahojte, nemam skusenost s panom doktorom ale kedze mi vysla zla cyto, tak som hladala nejakeho onkogynekologa a na nete som nasla jeho stranku, napisala som hned na whatsaap a o par hodin, presne podla toho ako maju ordinacne mi odpisali a kazali rano volat sestricke a ked som rano volala tak hned zdvihla a bola velmi mila a hned mi dala termin. tlacivo na vyradenie som si vytlacila z ich stranky odniesla mojmu gynekologovi a ten mi dal hned kartu, takze cele som si to u dr. Krkosku vybavila behom neceleho dna aby ma prijal ako novu pacientku a termin mam o 2 tyzdne, takze rychlo. Len som chcela dat info kedze ste viacere pisali, ze sa neviete dovolat, takze skusajte, idealne asi volat ked maju ordinacky kde maju uvedene ze robia administrativu. Drzte sa baby.
Ahojte, berie Krkoska ešte nové pacientky z Karlovej vsi? Asi nepatrím do jeho rajona. Dnes som prestúpila k inému gynekológovi vramci karlovky, ale prekvapili ma poplatky za všetko...za cytologiu, za uzv, za vysetrenie. Tu sa plati ako? Ročný/ registracny poplatok alebo tiež za všetko? Vdaka
@mia2906 neviem či momentálne berie nove pacientky, kludne zavolajte alebo napíšte správu, sestričky sú super, určite vám zodpovedajú na všetky otázky. Neplatí sa tam za vyšetrenia, teda ja som neplatila za nič. Platí sa jedine poplatok, keď si tehotná, ale v tej sume máš napr. sono na každej poradni.
@katka1989ba prosim a kolko sa plati poplatok pre tehotne?
@modro_zelena keď tam máš trvalý pobyt tak by ta mal zobrať. Myslím ze berie len podľa rajona. Ale presne to neviem.

@aliaray1 jeee, super, dakujem za odpoved!!! 🙂