MUDr. Milly - skúsenosti
Ahojte 🙂 Doteraz som na pana doktora nasla len dobre recenzie. Vedeli by ste mi povedat, ako je to s platenim? Niekto hovori, ze plati sa, niekto nie... stale nieco ine.... ako je to v pripade tehotenstva? A dava vymenny listok na morfologiu? Dakujem 🙂
Bohuzial ono je to velakrat prave na tom gynekologovi, respektive zeny vedia davat za vinu aj to, ze nemozu otehotniet. Lekar moze poradit, co treba skusit, urobit, obmedzit, ale zvysok je proste uz na samotnom pare.
@co_co Vies, niektori lekari ti proste nevedia nastavit taku liecbu, aku ti realne treba, respektive sa v tom nejak specialne "nevrtaju", neriesia ta do hlbky, vidia ta vyslovene len ako dalsieho pana na holenie. Nie je nad to mat niekoho, kto fakt javi zaujem a neberie ta len ako cislo v poradi a takto to ja s panom Millym mam. Nesla by som inam.
Ženy ja sa tiež pridám tiež som pacientka doktora.vsetko bolo dobré u neho až do dnešného dňa čo sa mi niečo nezdá.Mam 45 rokov,a moja menštruácia nieje pravidelná a na posledný som mala spinenie 11.jula tohto roku .tak som si myslela či náhodou niesom v Tom,keď mi bolo zle už dva dni a na testoch slabé druhé čiarky tak som si spravila aj digitálny test ktorý mi vyšiel 13.augusta + 1-2 .a deň pred tým keď som si robila aj palickovy test bol hneď pozitívny.tak som išla k nemu a povedala som mu že čo sa deje.Vysetril má iba sono stým že niesom tehotná a mám čakať dva týždne že mi príde menštruácia a mám sa zmieriť stým že už mám svoj vek a nepravidelnú menštruáciu.A to ani krv mi nezobral nič .Len som platila za sono 10 eur.Zda sa to byť normalne
@monika591 ahoj, stará diskusia, ale skúsim. K akému lekárovi chodíš do Pezinka prosím? Tiež nie som u Millyho spokojná a ideme na IVF, takže o to skôr by som chcela nového lekára. Ďakujem 😊
ja som teda u pána Millyho už dlhšie a nemôžem povedať nič zlé, pomohol mi zakaždým, keď bolo treba, takže veľmi chválim 🙏 aj čo sa týka poradenstva, tak sa absolútne nesťažujem, predtým som nebola vôbec spokojná.
@caray A uz to mas okej? Uz nemas ziadne taketo problemy?
@veronika_e nemám vôbec, za čo som teda absolútne vďačná, musím si zaklopať. no zjavne stačilo len zmeniť lekára, na pána Millyho ja osobne nedám dopustiť, lebo fakt si ma predtým len pohadzovali a nikto nič nerobil, už som bola v podstate zúfalá. . 🙈
@kikush68 Ja napriklad nemam vobec ziadny problem s panom doktorom. Ale tak mne je jasne, ze zakazdym sa najde niekto, komu nemusi vyhovovat. 🙂 To tak proste byva.
@veronika_e mna dost nahneval jeho pristup, velke ultrazvuky kedy sa zistuje zdravie dietata, povie sijove prejasnenie ok, nosova kosticka pritomna oblecte sa.. takto to nema vyzerat, chodim preto k odbornikovi do Martina kde si zaplatim ale nieco sa dozviem. Nehovoriac ako ma nahneval pri mojom druhom dietati ked mi medzi recou povedal sedce bije, pohyby videne, je to chlapec.. znicil nam prekvapenie.. ale aspon viem ze Milly je jeden z mala doktorov ktory su tak netaktny ze sa neopyta ci chcem vediet pohlavie
@kikush68 Tak to neviem, ja mam uplne inu skusenost. 🙂 Kazdopadne, netusim, kedy sa toto udialo, ale v dnesnej dobe ja teda osobne nemam vobec ziadne vyhrady.
@veronika_e @veronika_e toto sa udialo v priebehu 2 tyzdnov ;) na profile vidno ze mas starsie dieta tak asi bol dobry pred rokmi, ja mam 3 rocne a druhe na ceste a obe skusenosti 1/10. Kazdopadne to je jedno, ja hovorim o svojej skusenosti a urcite ta nepresviedcam o nicom, ked si spokojna zostan. A to ze si spokojna ty zase nema ziadnu relevanciu pre mna
@kikush68 Rozumiem, ze tvoja skusenost s doktorom nebola uplne idealna a takyto nazor respektujem – kazdy moze mat ine ocakavania a potreby. Na druhej strane by som rada povedala, preco som s nim spokojna ja.
Ked som k nemu zacala chodit, mala som uz za sebou niekolko neprijemnych skusenosti s inymi lekarmi. On bol vsak vzdy trpezlivy, pozorny a ludsky. Vysvetlil mi vsetko, co bolo treba, a nikdy som nemala pocit, ze sa niekam ponahla alebo ze by zanedbal akykolvek detail. Pri starostlivosti o moje dieta bol dosledny a vzdy bral do uvahy aj moj nazor a obavy.
Samozrejme, kazdy lekar moze mat svoje silnejsie a slabsie stranky a je mozne, ze si mali smolu na konkretnu situaciu alebo okolnosti. Chapem, ze zla skusenost moze velmi ovplyvnit pohlad na daneho cloveka. Napriek tomu som presvedcena, ze doktor Milly sa snazi robit maximum pre svojich pacientov. Ja to vidim takto a rozhodne zostavam, nemam preco lekara menit. 🙂
@veronika_e ja uz len opravim, ze som nemala smolu na “konkretnu situaciu ani okolnosti”, pri dvoch detoch v rozmedzi troch rokoch odflakol pracu, takze to je trosku vacsi rozmer ako daka smola… a ako vravim, zostan, ja som uz od neho nastastie het.. a rozhodne neodporucam🙂 pekny den a dovidenia
@kikush68 ja tiež od neho odchádzam, po dlhej snahe o tehotenstvo akosi nechcem počúvať pri každej obave, ako je všetko normálne a v poriadku 🙈. Pred 10 rokmi to bol výborný lekár, teraz sa cítim ako na výrobnej linke u neho bohužiaľ a všetko je stále v poriadku.

@veronika_e Skor mi pri vybere zalezalo na tom, ako doktor riesi gynekologicke problemy. Ci ich riadne preliecuje, aky voli postup, ci to proste nenecha len na tablety z lekarne, co sa vkladaju tam dolu. Toto mne osobne nepomohlo ani raz. Len chvilkovo a potom sa zacalo vsetko odznovu. 🙈