icon

Nájdem škôlku s rešpektujúcim prístupom aj medzi štátnymi škôlkami, alebo mám skôr hľadať súkromnú?

kajame
19. máj 2026

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť s výberom škôlky pre moje dieťa. V decembri bude mať 3 roky, do škôlky by som ju chcela dať až od januára, keď sa vrátim do práce. Je veľmi citlivá a celkom na mňa naviazaná, preto by som chcela poradiť škôlku s rešpektujúcim prístupim s menej deťmi v triede resp., aby bolo viac učiteliek na tie deti. Najlepšie by bolo v Petržalke, môže byť aj súkromná, ale ak by ste vedeli o štátnej škôlke v Petržalke, kde sú milé a trpezlivé učiteľky, bola by som rada, keby ste sa podelili o skúsenosti. Tiež by som bola rada keby trávili veľa času vonku alebo keď aj dnu, tak aby mali aj nejaké zaujímavé činnosti, nie len, že sú tam a hrajú sa...viem, že aj taká hra je potrebná, ale aby to nebolo len, že to dieťa je tam odložené. Nakoľko nemám možnosť práce z domu, bude v škôlke tráviť veľa času, chcela by som, aby tam rada chodila. Ďakujem

Strana
z3
anonym_15254e
22. máj 2026
@elviku11

@anonym_14360f ale takáto situácia sa ti v rôznych obmenách stane keď nie každý deň, tak každý druhý deň určite. To je bežná vec.

@elviku11 niekoľkokrát za deň 😉

anonym_14360f
22. máj 2026
@elviku11

@anonym_14360f ale takáto situácia sa ti v rôznych obmenách stane keď nie každý deň, tak každý druhý deň určite. To je bežná vec.

@elviku11 jedna vec je, ked sa zvysi hlas, ked treba a druha, ked sa pri vsetkom zjape po detoch. rozdiel je jasny. treba vediet pracu zvladat aj inak ako dennym kricanim po detoch.

denya
23. máj 2026
@anonym_cf186d

V Petržalke sa za TOP štátnu školku považuje MŠ Iljušinova, tam sa hlási asi najviac detí, ale vyberú len tie, pre ktoré je spádová, lebo je tam fakt nátresk. Takže ak pod ňu patríte, tak ste vyhrali. My sme sa tam nedostali, sme teraz v inej štátnej (našej spádovej), kde to ale nie je tiež zlé, ale chybičky by sa našli 🙂

@anonym_cf186d nielen Iljušinova, ale medzi top 3 patri aj Bohrova

Strana
z3