Najlepší barbershop pre chlapca
Syn 8r. Už je že pri "veľkáč" a odmieta sa chodiť strihať do kaderníctva.Poraďte mi nejaký barbershop?
V akom meste?
Pozerám že si v Ba, tak napr v Boroch máš barbershop ale priprav si aj peňaženku
Ja bývam na nivách.V OC Nivy je kings ale berú tam 26€ za detský strih 0-11r
@emil123
jaj tak. Synak velkac chce barbera ale ty chceš u neho platiť ako v bežnom kadernictve, hej? 😂
No pobavila si 😉. Pozri, ked chce syn chodit k barbarov, nechaj mu doplatiť rozdiel. Alebo len na narodky ci inú príležitosť.
Ja teda nie som ochotná platit detske rozmery. Chápem ta, ze mu chces radost urobiť, no stojí ti to za tu cenu?
Kedysi bolo v slovenčine také slovíčko pre pánskeho “kaderníka” volalo sa to holičstvo. To už zo slovníka vypadlo?
No ale v Rajeckých Tepliciach som za holiča platil 12€
Aj môj syn furt len barber barber dobre reku pod 20 euro strih akože za mňa celkom naprd, o mesiac nato chcel ísť k pôvodnej pani holicke ktorá stíha za 8 euro sam uznal, že naozaj lepšie, je to traposina dajú názov po anglicky a všetci si myslia, že je to lepsie
No nic v zlom,ale aby mi 8r.rozkazal,kde sa chce a nechce strihat,to je trosku moc. Zvlast ak nie ste ochotny toho barbera zaplatit,lebo tie ceny sa tak pohybuju.
Môj žiak bývalý je Barber,ale má problém s alkoholom tak radšej nie
Máte skúsenosti s LS Barbershop vo vive?
Ano,Ale radšej kings barber aupark/nivy lebo ls je total luxus
V tých veľkých centrách sú podľa mňa všade vysoké ceny. V Rovinke som videla detsky strih u barbera za 10 eur. Skus pripadne okraj BA a nie centrum
@emil123
5ricna si co vyberá, kaderníka?? No len aby ocko nepracoval v takom prípade. Už sa to s tými detmi prehana a to ja ich ľúbim a mnohé "moderne" veci u deti schvalujem.
Ale nechať dieta rozhodovať o mojich financiách? Tak taku nehrali teda 🙂. Ved vysvetli tvojmu makemu velkacovi, ze to je fakt drahe.
@emil123 pobavilasom sa, 5rocna si toez vybera. To je dovod, ze aj 8r.si moze vybrat? Takto zdovodnuju male deti.
Vyborny holic je na trojicnom namesti, len nechod v sobotu, byva tam strasne plno, lebo je vychyreny, sikovny, ukecany ....aj baby co tam robia, je to panske holicstvo a fakt fajn
Neviem, mne sa tie ucesy z barbershopov nepacia. Oni tam vsetci strihaju vsetkych rovnako "na blbecka". Syn raz bol, predok mu ostrihali zarovno ako z filmu " blby a blbsi", az po reklamacii mu to prestrihali a ze "to musite povedat, ze to chcete takto". Fajn kadernictvo je priamo v Eurovee oproti byvalym kinam. Strihaju tam fajn, rozne strihy, aj panov.
@emil123 v Podunajských priamo na námestí je Barber. Oni berú deti - chlapcov v pohode a účesy fakt bomba. Cenovo veľmi príjemné prekvapenie.

@emil123 a chceš barbershop v očovej, Košiciach, banskej Bystrici či kde? 🙈