icon

Najlepšia súkromná škôlka v Bratislave

evickaban
12. sep 2025

Ktorá je najlepšia súkromná,prípadne štátna škôlka v Bratislave s bohatým programom,krúžkami,výletmi,cudzým jazykom,atď.aby sa čo najviac naučila ?

anonym_8766ee
12. sep 2025

Podla mna najlepsia skolka je tam, kde su mile a spokojne ucitelky. Jazyk, vylety, kruzky su take moderne pomenovanie toho, co ucitelky bavi s detmi robit, len skolka si za to da este navyse zaplatit. To pisem ako ucitelka MS a matka.

zuzike123
12. sep 2025

Taky bohaty program je akurat na skodu veci. Rodicia si odfajknu kruzky, deti vycerpane a premotivovane maju vsetkeho po krk, pretoze oni sa chcu hrat a nie absolvovat 300 kruzkov uz v MŠ. Deti maju mat detstvo, hrat sa, ucit sa hrou, skusat nove veci, maju byt vedene k samostatnosti a empatii, vediet pomoct spoluziakom a mladsim.
Mam deti odchovane statnou aj sukromnou MS a zial neskoro som prisla na to, ze prave lesna skolka je raj na zemi pre deti. Vyrabat si bunkre, skakat do mlak a blata v dazdi, mat len zopar hraciek a ostatne hracky si vyrobit, cas venovat hram a prirodzenemu uceniu v prirode, uceniu sa od druhych, pomahat mladsim kamaratom, a ta neuveritelna miera samostatnosti pri nastupe do ZS su tie prave hodnoty. Kruzkov a sutazivosti si uziju v zivote este dost.

mircalla
12. sep 2025

Ja mam tiez nazor, ze prilis bohaty program je na skodu. Chodili sme do City Baby Care, mali tolko programu, ze boli minimalne vonku, nebolo kedy. A to ja si na pobyte na vzduchu zakladam a deti vzdy travili vela cas vonku. Toto mi tam dost vadilo

julish
12. sep 2025

Najlepsia skolka je v susedstve - dieta si vytvara stabilne a dostupne kamaratstva

beata_k
12. sep 2025

Skolka, ktora je blizko. Vozit dieta cez celu BA v zime, v tme lebo kruzok je zly napad.

mircalla
12. sep 2025

To je tiez pravda, to cestovanie je najma vo vacsich mestach zbytocna strata casu. Tazko povedat, ktora je naj, ked som nevyskusala. Ale mne sa v statnej na Grosslingovej pacilo viac ako v sukromnej. Ak mas moznost dat do statnej, sukromna su zbytocne vyhodene peniaze, dieta mi tam chodilo rok. V sukromenj prilis vela aktivit a kruzkov a vonku 30-45 min vonku, co je malo si myslim

tehulka2011
15. sep 2025

dz je makka spoluhlaska

rosicek223
23. sep 2025

@evickaban edulienka 🥰🥰

jajamalka
23. sep 2025

@evickaban Malí šampióni v Ružinove❤️