icon

Najlepšie kaderníctvo v Bratislave

ari_118
3. apr 2025

Ahojte😊 rada by som sa spýtala, najlepšie vás baby. Nepoznáte fakt že dobrého/dobrú kaderníka/čku? Ja som nemala nikdy dobré skúsenosti s kaderníčkami vždy som odtiaľ odchádzala s plačom a keď už som si našla dobrú, tak skončila🥺 na cene nezáleží, veď za dobre odvedenú prácu sa platí, ale naozaj prosím s kaderníctvom s ktorým máte dobrú skúsenosť budem vám veľmi vďačná🩷 rozhodla som sa že pojdem na balayage a nechcem odchádzať znova s plačom😂 ďakujem🩷

janai1
•
3. apr 2025

@ari_118 ja som spokojná v DNA grunty a konkrétne Patrícia

stanzi
•
3. apr 2025

DNA Eurovea (alebo aj Grunty ako je spomenute vyssie). Bola som u viacerych kadernicok tam, a vsetky boli fajn.

luna11
•
3. apr 2025

Bola som u spominanej Patricii na zaklads odpprucania tu a teda ziadna slava...potrebovala som odrasty dofarbit a podstrihnut-zial farbu netrafila a strih ani nebolo vidiet/citit. Vela penazi za malo muziky

jednorozec007
•
3. apr 2025

@ari_118 salón Sakurami v hotely Park In v starom meste.

janiely
•
3. apr 2025

Damieri salon, Damian robi zazraky s vlasmi. Este som nevidela od neho odchadzat nespokojnu zenu. Ceny su vsak vyssie, s tym treba ratat. Napr. Balayage stredne dlhe vlasy - cca 260 eur. Tonovanie a podstrihnutie koncekov okolo 100+ eur.

ajajaj00
•
4. apr 2025

sydney angel salon chodim k nej uz velmi dlho..Dominika je velmi sikovna nemenila by som ju za nkx

zuzkagg
•
4. apr 2025

Ak nepotrebuješ nejaké super fancy kaderníctvo tak odporúčam Simi hair salón na Sancovej. Kadernicka je šikovná, mila, vie poradit a ceny sú veľmi prijateľné. Posledne som platila za strih, farbenie a kúru, vlasy polodlhe až dlhé, tuším 90€.