Najlepšie reštaurácie v Bratislave pre rodinnú oslavu
Ahojte,
poraďte prosím reštiku na rodinnú oslavu (cca do 20 ľudí) v Bratislave - pekný priestor, chutné jedlo, dobrá dostupnosť.
Ďakujem 🍽️
@anonym_autor Jarovsky dvor
@anonym_autor reštaurácia Dobry den v Dúbravke v dome kultúry
@anonym_autor odporúčam reštauráciu a penzión Berg v Petržalke.
Au café, Leberfinger aj Thema...
@anonym_autor Jarovský dvora reštaurácia-pizéria Carla v Ovsišti-majú aj normálne jedlá.
Tarpan Petrzalka (ale tam som uz dlho nebola, tak neviem ako varia teraz).
Gatto Matto Rusovce - jedlo perfektne, obsluha profi
Tarpan Petrzalka (ale tam som uz dlho nebola, tak neviem ako varia teraz).
Gatto Matto Rusovce - jedlo perfektne, obsluha profi
@nekonecna_katastrofa Gatto Matto berie do konca roka akcie s max 12 ľudmi. Oni boli naša prvá voľba
Hradna restauracia, Leberfinger, Planetka v Ruzinove na Ostredkoch, Komin, Mestiansky pivovar na Dunajskej, Da Cono talianska restauracia,
Alebo potom este takto na jesen husacie alebo kacacie hody si objednat v chorvatskom grobe, napriklad Grobsky Dvor chodievame
@nekonecna_katastrofa Gatto Matto berie do konca roka akcie s max 12 ľudmi. Oni boli naša prvá voľba
@anonym_autor Ani sa necudujem, ked sme tam boli my, mali to plne. Mali sme stastie, ze sa nam usiel stol pre dvoch.
Ak ti vyhovuju rusovce tak skus Sluk, my sme boli cca 15ti a bez problemov. Popripade ponteo, tam som bola na 2 oslavach ale teda nepacilo sa mi
Ak ti vyhovuju rusovce tak skus Sluk, my sme boli cca 15ti a bez problemov. Popripade ponteo, tam som bola na 2 oslavach ale teda nepacilo sa mi
@lindus_esterka restauracia Sluk je uz dlhsie zatvorena
@lindus_esterka restauracia Sluk je uz dlhsie zatvorena
@zuzike123 to fakt? Ja som tam bola naposledy cca rok dozadu, tak ďakujem za info 🙂
Ahojte, mozem sa opytat odkial by ste si objednavali catering?

@anonym_autor mame radi napr Al Faro v Eurovei