icon

Najlepšie turistické atrakcie v Bratislave pre návštevu

wade
18. nov 2025

Caute, beriem par kamosov na vylet do BA (zo zahranicia). Co im ukazat? Mam v plane stare mesto, vianocne trhy, mozno vybehneme na hrad, mame rezervaciu na husacinu. Vecer asi zapadneme do KC ak bude dobry program. Ale nejake galerie? Muzea pekne? Uz dlho som tam nebol 🙂 mame 3 cele dni.

Dakujem vopred za tipy!

M

mladenca
18. nov 2025

Staré mesto je láska ♥ Milujem to tam. Tam nemusím robiť nič a som unesená 🙂

anonym_7ac916
18. nov 2025

@wade Vieden 🙂 🙂

wade
autor
18. nov 2025
@anonym_7ac916

@wade Vieden 🙂 🙂

@anonym_7ac916 🙂

muchotrafka298
18. nov 2025

Zalezi od toho, co ich zaujima. Zrekonstruovana je SNG, je moznost ist do sukromnej galerie Nedbalka, Muzeum Bratislavy v Starej Radnici. Pripadne expozicia na Bratislavskom hrade (to pozri skor na nete, aka je momentalne expozicia).

pribinak
18. nov 2025

UFO, krásny výhľad na celu Ba, alebo Slavín večer má tiež svoje caro, dá sa ísť peši od River parku až na koniec Eurovei

Určite Devín, dá sa ísť loďou zo Starého Mesta

viestta
18. nov 2025
@anonym_7ac916

@wade Vieden 🙂 🙂

@anonym_7ac916 Vieden je turisticka atrakcia v BA?

anonym_7ac916
18. nov 2025
@viestta

@anonym_7ac916 Vieden je turisticka atrakcia v BA?

@viestta Lebo v BA dokopy nie je co pozerat... smajlikov vidis, ano?

viestta
18. nov 2025
@anonym_7ac916

@viestta Lebo v BA dokopy nie je co pozerat... smajlikov vidis, ano?

@anonym_7ac916 na tri dni je tam toho dost, to, ze ty nepoznas to je uz nieco ine

anonym_7ac916
18. nov 2025
@viestta

@anonym_7ac916 na tri dni je tam toho dost, to, ze ty nepoznas to je uz nieco ine

@viestta zijem tu cely zivot, nic extra...

wade
autor
18. nov 2025

nechodme do tejto diskusie 🙂 Mam Bratislavu rad, zil som tam 15 rokov. Ma svoje caro.

mk1111111111
18. nov 2025

Este mozete ist na Kamzik na obed, restauracia sa toci, za cca hodinku sa otocite dookola a pritom sa naobedujete a zaroven vidite okolie zo vsetkych stran. Ak by ste chceli ist, radsej rezervujte stol, neviem, ci sa da aj bez rezervacie, my si vzdy rezervujeme. Vyborne jedlo aj obsluha.

beataxxx
18. nov 2025

Daj si citylife, alebo kam v Bratislava tento vikend, je tam kopec akcií na vikend, urcite budu spokojni, my mavame hodne navstev, nikto sa nestazoval,ze tu je nuda🙂🙂🙂a aj keby ste nikdy nesli, v centre to zije, vela klubov, koncertov, krciem, kazdy si nieco najde

muchotrafka298
18. nov 2025

Kedy pridu? Ja som pochopila, ze teraz niekedy. Tak to asi mozes rovno Devin lodou vypustit, lebo lod v zime premava obmedzene /november len 2 x tyzdenne, december vobec/.

Toto by sa im mohlo pacit:

https://www.lod.sk/sk/plavby/pravidelne-plavby/...

wade
autor
18. nov 2025

o 2 tyzdne (zaciatok decembra)

kiki68
18. nov 2025

Na Kamzik na obed, tam je krasne, Zelezna Studnicka, SNG, Stara Trznica, Dom, Hrad a okolie je tiez pekne.

deedol
18. nov 2025

aj devin zvykne zahranicnych zaujimat. kamzik. ufo. stare mesto. prechadzka po nabrezi. trhy. michalska veza (da sa ist hore), radnica (da sa ist hore - pekny vyhlad na trhy), sad janka krala ak bude pekne

wade
autor
18. nov 2025
@deedol

aj devin zvykne zahranicnych zaujimat. kamzik. ufo. stare mesto. prechadzka po nabrezi. trhy. michalska veza (da sa ist hore), radnica (da sa ist hore - pekny vyhlad na trhy), sad janka krala ak bude pekne

@deedol Dik, nevedel som ze sa da ist na radnicu hore...

deedol
18. nov 2025

potom su zaujimave miesta s pokecom, napr. namestie slobody, snp, okolie zidovskej - samo o sebe mozno nezaujme, ale da sa o tom rozpravat, co sa tam dialo v (nedavnej) minulosti a tak.

deedol
18. nov 2025
@wade

@wade vojdes do toho nadvoricka medzi hlavnym a primacialnym nam. a tam

wade
autor
18. nov 2025

Este posledna otazka - nejrake prijemne kluby, kde sa da zabavit, a nie je to plne divnych ludi?

muchotrafka298
18. nov 2025
@wade

@wade da, patri to muzeu Bratislavy, ale mozes tam ist samostatne, nemusite pozerat aj muzeum. Prides tam do pokladne, povies ze chces ist na vezu, zaplatite poplatok a idete hore.

liz_lemon
Autor odpoveď zmazal
lucik194
18. nov 2025

omrkni mesiac fotografie, to byva v novembri, ale niektore vystavy byvaju aj v decembri. kludne sa vykasli na platené, mnohe su aj zadarmo v roznych malych galeriach

renesance80
18. nov 2025

Stránka citylife Bratislava , alebo kam v Bratislave ,aktuálne dianie v kultúre a umení na jednej kope

lenkapazinova
19. nov 2025

Muzeum jednoznacne danubiana. Okrem spomenuteho centra moze zaujat aj modry kostolik alebo slovensky rozhlas. Pekna je vyhliadka na Ufo a hned sad Janka Krala. Je tam aj skvele nove bistro Ferdinand.