Najlepšie turistické atrakcie v Bratislave pre návštevu
Caute, beriem par kamosov na vylet do BA (zo zahranicia). Co im ukazat? Mam v plane stare mesto, vianocne trhy, mozno vybehneme na hrad, mame rezervaciu na husacinu. Vecer asi zapadneme do KC ak bude dobry program. Ale nejake galerie? Muzea pekne? Uz dlho som tam nebol 🙂 mame 3 cele dni.
Dakujem vopred za tipy!
M
@wade Vieden 🙂 🙂
Zalezi od toho, co ich zaujima. Zrekonstruovana je SNG, je moznost ist do sukromnej galerie Nedbalka, Muzeum Bratislavy v Starej Radnici. Pripadne expozicia na Bratislavskom hrade (to pozri skor na nete, aka je momentalne expozicia).
UFO, krásny výhľad na celu Ba, alebo Slavín večer má tiež svoje caro, dá sa ísť peši od River parku až na koniec Eurovei
Určite Devín, dá sa ísť loďou zo Starého Mesta
Super, dakujem velmi pekne!!!
@anonym_7ac916 Vieden je turisticka atrakcia v BA?
@viestta Lebo v BA dokopy nie je co pozerat... smajlikov vidis, ano?
@anonym_7ac916 na tri dni je tam toho dost, to, ze ty nepoznas to je uz nieco ine
@viestta zijem tu cely zivot, nic extra...
nechodme do tejto diskusie 🙂 Mam Bratislavu rad, zil som tam 15 rokov. Ma svoje caro.
Este mozete ist na Kamzik na obed, restauracia sa toci, za cca hodinku sa otocite dookola a pritom sa naobedujete a zaroven vidite okolie zo vsetkych stran. Ak by ste chceli ist, radsej rezervujte stol, neviem, ci sa da aj bez rezervacie, my si vzdy rezervujeme. Vyborne jedlo aj obsluha.
Daj si citylife, alebo kam v Bratislava tento vikend, je tam kopec akcií na vikend, urcite budu spokojni, my mavame hodne navstev, nikto sa nestazoval,ze tu je nuda🙂🙂🙂a aj keby ste nikdy nesli, v centre to zije, vela klubov, koncertov, krciem, kazdy si nieco najde
Kedy pridu? Ja som pochopila, ze teraz niekedy. Tak to asi mozes rovno Devin lodou vypustit, lebo lod v zime premava obmedzene /november len 2 x tyzdenne, december vobec/.
Toto by sa im mohlo pacit:
o 2 tyzdne (zaciatok decembra)
Na Kamzik na obed, tam je krasne, Zelezna Studnicka, SNG, Stara Trznica, Dom, Hrad a okolie je tiez pekne.
aj devin zvykne zahranicnych zaujimat. kamzik. ufo. stare mesto. prechadzka po nabrezi. trhy. michalska veza (da sa ist hore), radnica (da sa ist hore - pekny vyhlad na trhy), sad janka krala ak bude pekne
potom su zaujimave miesta s pokecom, napr. namestie slobody, snp, okolie zidovskej - samo o sebe mozno nezaujme, ale da sa o tom rozpravat, co sa tam dialo v (nedavnej) minulosti a tak.
Este posledna otazka - nejrake prijemne kluby, kde sa da zabavit, a nie je to plne divnych ludi?
omrkni mesiac fotografie, to byva v novembri, ale niektore vystavy byvaju aj v decembri. kludne sa vykasli na platené, mnohe su aj zadarmo v roznych malych galeriach
Stránka citylife Bratislava , alebo kam v Bratislave ,aktuálne dianie v kultúre a umení na jednej kope
Muzeum jednoznacne danubiana. Okrem spomenuteho centra moze zaujat aj modry kostolik alebo slovensky rozhlas. Pekna je vyhliadka na Ufo a hned sad Janka Krala. Je tam aj skvele nove bistro Ferdinand.

Staré mesto je láska ♥ Milujem to tam. Tam nemusím robiť nič a som unesená 🙂