Nemocnica Bory - recenzie
Prajem Vám dobrý deň,
Prosím Vás dostala som email od poisťovne Union že majú zmluvu s nemocnicou Bory atď..
Moja otázka znie či by ste mi mohli napísať Vaše recenzie ako ste s nemocnicou a s lekármi v nemocnici Bory spokojný ? Presnejšie ma zaujíma Neurológia ,a že či tam robia jednodňovú operáciu platničky ? Za Vaše odpovede a recenzie Vám ďakujem .
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosť s výmenou kolena na boroch? Ak áno aku prosím? Dostal som info že neprímaju nových pacientov na túto operáciu, je to pravda? Ďakujem
@tomino_domino zaplatíš si 200 eur za konzultáciu a výmena s pomocou robota stojí 3800 eur. Potom ťa vezmú, inak nie.
@anonym_5b78e7 Dakujem. Dostavam zmiesane informacie o tom ako to funguje. Niektori ludia pisu vraj to mali zadarmo a plati sa 2500e len, ak chce clovek aby ho operoval konkretny lekar.
@tomino_domino myslím, ze tych 2500 eur je ked ťa operuju klasicky. Bez robota. Lebo robia aj tak aj tak.
@anonym_5b78e7 Dakujem, odkial mas prosim tuto info o plateni a tychto sumach?
@anonym_5b78e7 Dakujem, odkial mas prosim tuto info o plateni a tychto sumach?
@tomino_domino na stránke maju cenník. Ľudia to píšu na FB pod príspevkami.