Nemocnica Bory - recenzie
Prajem Vám dobrý deň,
Prosím Vás dostala som email od poisťovne Union že majú zmluvu s nemocnicou Bory atď..
Moja otázka znie či by ste mi mohli napísať Vaše recenzie ako ste s nemocnicou a s lekármi v nemocnici Bory spokojný ? Presnejšie ma zaujíma Neurológia ,a že či tam robia jednodňovú operáciu platničky ? Za Vaše odpovede a recenzie Vám ďakujem .
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosť s výmenou kolena na boroch? Ak áno aku prosím? Dostal som info že neprímaju nových pacientov na túto operáciu, je to pravda? Ďakujem
@tomino_domino zaplatíš si 200 eur za konzultáciu a výmena s pomocou robota stojí 3800 eur. Potom ťa vezmú, inak nie.
@tomino_domino zaplatíš si 200 eur za konzultáciu a výmena s pomocou robota stojí 3800 eur. Potom ťa vezmú, inak nie.
@anonym_5b78e7 Dakujem. Dostavam zmiesane informacie o tom ako to funguje. Niektori ludia pisu vraj to mali zadarmo a plati sa 2500e len, ak chce clovek aby ho operoval konkretny lekar.
@anonym_5b78e7 Dakujem. Dostavam zmiesane informacie o tom ako to funguje. Niektori ludia pisu vraj to mali zadarmo a plati sa 2500e len, ak chce clovek aby ho operoval konkretny lekar.
@tomino_domino myslím, ze tych 2500 eur je ked ťa operuju klasicky. Bez robota. Lebo robia aj tak aj tak.
@tomino_domino myslím, ze tych 2500 eur je ked ťa operuju klasicky. Bez robota. Lebo robia aj tak aj tak.
@anonym_5b78e7 Dakujem, odkial mas prosim tuto info o plateni a tychto sumach?
@anonym_5b78e7 Dakujem, odkial mas prosim tuto info o plateni a tychto sumach?
@tomino_domino na stránke maju cenník. Ľudia to píšu na FB pod príspevkami.
Ahojte,
Pridavam sa sem s dotazom - ma niekto skusenosti s laparoskopiou na gynekologickom oddeleni v boroch ? 🙂 mna to caka, a budem rada za vsetky info k operacii, aj k priprave … davaju aj klystir ? Ako ste boli spokojne ? Strasne som nervozna zo zakroku 🙈
Dakujem pekne za kazdu odpoved 🙏🏻
@bejcsi1988 dobry den. Prosim mohli by ste zdielat ako ste boli spokojna?
@bejcsi1988 dobry den. Prosim mohli by ste zdielat ako ste boli spokojna?
@sifonka6 pozdravujem 🙂 u mna maximalna spokojnost. Bola som ma gynekologickom. A veru starali sa … jedlo super, staroatlivost super, izbu som mala iba pre seba kupelka cista tiez iba pre mna … sestricky vysvetlili ked sa clovek pytal, ja naozaj nemozem nic zleho povedat , odporucam … a nic som neplatila za operacku 🙂
@sifonka6 pozdravujem 🙂 u mna maximalna spokojnost. Bola som ma gynekologickom. A veru starali sa … jedlo super, staroatlivost super, izbu som mala iba pre seba kupelka cista tiez iba pre mna … sestricky vysvetlili ked sa clovek pytal, ja naozaj nemozem nic zleho povedat , odporucam … a nic som neplatila za operacku 🙂
@bejcsi1988 vdaka. A po odbornej stranke?
@bejcsi1988 vdaka. A po odbornej stranke?
@sifonka6 tiez dobre, ja tam mam gynekologicku a ona ma aj zoperovala robotom, takze u mna nebolo treba vyberat lekara .. 🙂
@kotricka mám skúsenosť s nemocnicou a dobrú. Síce sme išli tam cez pol Slovenska v podstate, ale neľutujem to, lebo ten prístup a celkovo aj priestory, tak veľmi fajn, oveľa lepší pocit som mala už len z nemocnice ako takej pri príchode v porovnaní s inými slovenskými nemocnicami.
@humajnicek no, okrem toho, že je WC, sprcha na izbe, moc ružové to tam nie je. Zavrú Vás na izbe, nemôžete sa dostať napr. ani do bufetu, balkóny nie sú, klimatizácia. Zlý vzduch. Niektoré sestričky sa tvária ako by zjedli všetku múdrosť. Moc sa tam s Vami nebavia ani lekári, niekedy sa nemáte ani koho na niečo opýtať. Pri príchode čakáte na recepcii aj 2-3 hod. , na izbu Vás dajú až po zákroku (napr. kardiológia). Keď Vás prepustia tiež čakáte na recepcii na sanitku, nemôžete ísť von, nič.

Ahojte, máte prosím niekto skúsenosť s výmenou kolena na boroch? Ak áno aku prosím? Dostal som info že neprímaju nových pacientov na túto operáciu, je to pravda? Ďakujem