icon

Neurorehabilitácia v Bratislave

20. feb 2022

Ahojte , mate s tym niekto skusenost ? Nepoznate neurorehab. dobre v BA ?

aliaray1
20. feb 2022

Ahoj, za mna super skusenost s fitcoregym v Petrzalke s MUDr. Lazarom a kolektivom.

zuzike123
20. feb 2022

Dieta ci dospely?

autor
20. feb 2022

@zuzike123 dospely

loginexistuje
20. feb 2022

mne odporucili rehabkliniknv raci ale teda je nehradena poistovnou

zuzike123
20. feb 2022

Neurorehabilitacie su tak specificka zalezitost, ze ani u deti nie su hradene poistovnou, tak pochybujem, ze najdete nieco na poistovnu. Mozno klasickeho fyzioterapeuta ano.
V BA vznikla nedavno pobocka ceskeho sanatoria v Klimkoviciach www.sanom.sk, v Lehniciach je Levita alebo Vitalita a potom dalsie platene rehabilitacne zariadenia ako Adeli v PN, atd. Tam davaju dokopy ludi po mrtviciach, nadoroch na mozgu atd.

zoeeoz
21. feb 2022

Neurorehabilitacna klinika sanom je novootvorená na nobelovej

loginexistuje
21. feb 2022

@zuzike123
@zoeeoz
pisu ze maju zmluvu s VsZP ak ju mam a mam vymenny listok na rehabky od neurologa tak su rehabky zadarmo resp v ramci poistenia ? nevidim tam totiz cennik

zoeeoz
21. feb 2022

@loginexistuje neviem vôbec, našťastie som ich nepotrebovala ale ak tam zavoláš určo poradia

zuzike123
21. feb 2022

@loginexistuje tiez neviem, ale ked sa dozvies, napis pls. Ja som ich len nedavno zachytila a akurat som ich poradila svagrinej, lebo maju problem s mamou. My zatial vyuzivame len detske neurorehabilitacie a tam je to s poistovnami priam zufale 😪😪

nika2007
25. máj 2022

Dobrý deň, môžem sa podeliť o zážitky z tejto nemocnice.Mali sme tam hospitalizovanu mamu po operacii bedroveho kĺbu. Zaplatili sme jej samostatnú izbu v domnienke, že NOVA nemocnica,všetko bude OK a ze sa teda personál postará. Bola hospitalizovana mesiac.Za ten čas jej nebolo vymenené posteľné prádlo ANI RAZ.K ranajkam jej nemal kto priniesť ani pohár vody,mlieka ,čaju! Keďže bols po dosť náročnej operacii bedroveho kĺbu, mala bolesti takže v noci okolo polnoci si DOVOLILA zazvonit na nočnú sestru.Ta otvorila dvere na izbe,div jej neostali v ruke a spustila na našu mamu...,,VY SI VOBEC UVEDOMUJETE ZE JE PO POLNOCI????,,Takže aby ste vedeli,sestry v nočnej smene sa chodia do prace vyspať a neopovazte niečo v noci chcieť! Po procedúrach ju nemal kto priviesť na izbu.kedze bola na vozíku...tak čakala a čakala, po DOST DLHOM CASE sa rozhodla,že teda si pomôže a nejak sa na vozíku dopraví do izby,podotýkam že ide o 80rovnu pani. Aj sa dopravili,samozrejme sestry na sesterskej izbe a ešte si s nej robili srandu,že sa rada vozi!!!!!!!Keď si pýtala vecer pred spanim tabletku od bolesti od inej sestry,tak jej ju priniesla RANO O 5H!!!! Nastal čas kontroly u operujuceho ortopeda,ktorý sa zhrozil,že po absolvovaní rehabilitačného pobytu NEDOKAZE iste úkony, ktoré mala už ovládať!!!Po MESIACI pobytu v REHABILITAČNOM CENTRE.Neochota personálu,sklamanie,des a NEPROFESIONALITA....Takto by som ešte vedela pokračovať ďalej, ale sme sklamaný a znechutený!!! Túto nemocnicu už nikdy viac a absolútne NEDOPORUCUJEM!!!!!

zuzike123
26. máj 2022

@nika2007 pisete o SANOM? Z prispevku to nie je jasne.
V kazdom pripade, nic moc pristup 😪

nika2007
26. máj 2022

@zuzike123 Áno píšem o rehabilitačnej nemocnici Sanom,Bratislava,Nobelova ulica

danubiaj
21. máj 2023

@nika2007 môžem sa opýtať, bola nadštandardné ubytovana?

nika2007
12. júl 2023

@danubiaj myslím ze v tomto prípade je to úplne jedno...ide o prístup a ľudskosť!!!!