icon

Nota Bene - problém s predajcom

bororka
9. nov 2022

Ahojte,

Chcem Vás poprosiť o podporu. Na Vlasteneckom námestí pri pošte predáva jeden Pán Nota Bene. Je slušný, čistý, pozdraví aj pri vchode aj pri odchode. Na mňa je vždy veľmi milý. Stala sa mu udalosť, že sa vycikal za strom pri pošte a nejaký aktivista napísal email na poštu zo sťažnosťou.
Riešiť to bude niekto "hore", kto ho nepozná, a možný dôsledok je, že mu zakážu predávať pred poštou a on dostane výpoveď.
Príde mi to veľmi kruté a za takú banalitu, veľký dopad na život. Už je určite po týchto dňoch strachu poučený.
Moja prosba je, či by ste si našli čas a napísali na poštu s tým, že ste s ním spokojné. Jeho nadriadený mi odpísal, že ešte toto je možnosť ako to zvrátiť.
Ďakujem pekne za podporu 🙏
zakaznickyservis@slposta.sk

pribinak
9. nov 2022

@bororka má možnosť ísť na wc niekam inam?

bororka
autor
9. nov 2022

@pribinak on mi povedal, že chodí o 2 zastávky domov. Že to bolo 1.x a sprostá náhoda, že mu moc trebalo.🙈

pribinak
9. nov 2022

@bororka tak cikat kade-tade môže naozaj niektorých ľudí veľmi dráždiť

bororka
autor
9. nov 2022

@pribinak samozrejme, úplne chápem aj druhú stranu. Len mi príde extrémny ten dôsledok. Čiže mi nedá, neskúsiť to otočiť

pribinak
9. nov 2022

@bororka ak to bola jednorazová záležitosť, mohli by byt zhovievaví

ciernysokol
9. nov 2022

@pribinak cikat za strom je problem?to som ani len netusila,ze to moze niekomu az tak vadit.a najma do takej miery,ze ho rovno nabonzuju.vsak siel za strom sa schovat.

ciernysokol
9. nov 2022

@bororka prosim ta,co im napisat?ze je mily a tak,ale v akom meste je to vlastenecke namestie?nech to nejak popisem

pribinak
9. nov 2022

@ciernysokol určite sa nájdi ľudia ktorým to vadí, najmä potom ten zápach

luliu
9. nov 2022

@ciernysokol Bratislava, Petržalka

bororka
autor
9. nov 2022

@ciernysokol ďakujem pekne za pomoc. Už ti písala, že BA Petržalka a tiež som písala, že je milý, a vždy pomôže. Pozdraví a je slušný.

althejka
9. nov 2022

@bororka poznam, napisem 🙂

osky
9. nov 2022

Ako vravi moj stryc ,psiska mozu curat Kade tade , a ja Sa mozen postat...

Koment na margo toho , ze vo Viedni je psami ocurany ozaj kazdy dom, kut, roh...Je to hrozne.pachne to,najmä v lete.

A tuto clovek hned taketo nasledky....
Kiez mu tie Meily pomozu.

yasmeena
9. nov 2022

@osky tak ale zvierata nemaju kde inde curat,nemyslis? ...a nebol problem skor v tom,ze ho niekto videl s holym pindurom? alebo si niekto myslel,ze tam robi nejake sexualne zalezitosti? lebo zas nechce sa mi verit,ze nemohol odist niekam dalej-natolko zaneprazdneny hadam nie je...a keby potreboval kakat? ...nemozeme curat kade tade,aj uprosted namestia...ja viem ze ti je ho je luto,ale troska spravania neuskodi ani jemu...

sissy27
9. nov 2022

@bororka choď sa prejsť na hlavnú stanicu, kde každú chvíľu niekto močí do kríkov / za stromom. Nevidíš ich, ale cítiš intenzívne.
Pár krokov od tej pošty je hotel s reštauráciou, verím, že po slušnej dohode by mu tam dovolili 2x denne použiť wc.
Sme ľudia, tak sa tak správajme. Za mňa ani dieťa nemá čo vykonávať potrebu na verejnosti, nie ešte dospelý človek. Hneď vedľa je škola, autobusová zastávka, bytovky a rovno pred poštou otvorené priestranstvo. Tam sa veru neschoval a neviem prečo by toto mali ľudia vidieť. Keby tebe močil na dvore, tak tiež spravíš všetko pre to, aby sa to neopakovalo.

bororka
autor
9. nov 2022

@yasmeena problém bol v močení, písala som si aj s jeho koordinátorom.
Predajca mi povedal, že nevydržal a bola to jedna záležitosť. On išiel za poštu sa skovať, nie na námestí močil.

bororka
autor
9. nov 2022

@sissy27
Podľa mňa je to vysoký trest za jedno močenie.
Neviem si predstaviť, že dostanem kŕč, musím cikať TERAZ, utekám nech sa nepocikám a nakoniec môžem byť bez práce.
Príde mi to extrémne.
Končím obhajobu, kto chce, pomôže

sissy27
9. nov 2022

@bororka ako pardon, ale koľkokrát v živote si dostala taký kŕč, že okamžite si stiahla gate a išlo to? Nebavme sa o tom, že polhodinu cestou domov držíš a potom si rada, že si stihla… a ako píšem - rovno oproti pošte je hotel a pizzerka…
Osobne si nemyslím, že to bolo prvý krát, len ho prvý krát nahlásili. Ja viem, že tí ľudia majú ťažký osud a snažia sa ako len vedia mať sa lepšie, sama si nota bene kupujem a podporujem ich projekty, ale aj pre nich platia hádam nejaké základné pravidlá.

slavka034
10. nov 2022

@bororka prosim Ťa, kto "hore" to bude riešiť? Nemyslíš vážne, ze by mali ľudia písať na zakaznicky servis pošty. Ved pošta s tým nic nema.Predajca predsa neposkytuje jej služby

nikolka1986
10. nov 2022

Skôr mi chýba viac info. Napíš mi do správy, čo si napísala ty, nejaké jeho meno alebo ID aby vedeli o kom píšem. Nemám problém im napísať.

bororka
autor
10. nov 2022

@sissy27 WC v Dominike, je spoplatnené.
A mám kamarátku, ktorá po pôrode už zospodu nevie nič udržať. Takže chápem aj také extrémne prípady. Pri nej som to zažila x krát.
Pozri, ja nemám chuť ani čas sa dohadovať. Chápem, čo mi chceš odovzdať, máš svoju pravdu, beriem.

bororka
autor
10. nov 2022

@slavka034 To mi napísal jeho koordinátor. Že vedúca pošty to musí poslať vyššie

stanulienkat
10. nov 2022

Pan cura asi stale vonku. Je to ich natura. Vies si predstavit, ze si drzi tyzden neumyteho vtaka a potom to velkoryso poda do ruk casopis? Hnus.

slavka034
10. nov 2022

@bororka nikto zhora toto riešiť nebude,tomu ver.Nenachadzal sa v objekte pošty a verejne priestranstvo posta riešiť nebude, tak ako aj nejakého predajcu Notabene.Veduca posty sťažnosť nikam posielať nemusí a teda ani nebude,stačí ked dohovorí predajcovi.
Netreba teraz vo Vianočnej prevádzke pošty, zahlcovat zakaznicku linku prkotinami..😉 Pan ak mal problém s jeho curanim,mal volat MsP...

bororka
autor
10. nov 2022

@slavka034
Ďakujem ti za radu 🙂

sissy27
10. nov 2022

@stanulienkat tak takto zle by som to nevidela. Že je pán v zlej sociálnej situácii neznamená, že sa týždeň neumýva. Keďže predáva NB, tak má príjem, a aj strechu nad hlavou a možnosť sa umyť, OZ Proti prúdu im s tým pomáha, aby žili dôstojne.

sissy27
10. nov 2022

@bororka tak človek s takým vážnym problémom ako tvoja kamoška snáď nestojí 4hodiny denne na ulici, rieši to s lekárom a používa inkontinenčné pomôcky.
Stojím si za tým, že na močenie na verejnosti, uprostred obytnej zóny, neexistuje v civilizovanom svete žiadne ospravedlnenie. Tiež by sa ti nepáčilo, keby ti okoloidúci močia do záhrady, prečo by to malo byť ok pri pošte? Lebo to nie je tvoje?

bororka
autor
10. nov 2022

@sissy27 Plne rešpektujem Tvoj názor. Nestíham debatovať pri mladej, tak maj krásny deň

smileba
10. nov 2022

tiež chodím často okolo a tento pán je jediný slušný v tom okolí...preco neriešia radšej tých ožratých bezdomovcov, ktorí tam večne pri pošte vylehavaju na lavičkách....ved ti tiež určite vykonávajú potrebu pri pošte a na tých sa nik nesťažuje a chudák ujo co si aspoň zarába predajom NB a nikomu tam nikdy nič zlé neurobil a ozaj je veľmi slusny ma niesť nasledky🤔 toto je chorá doba....drzim palce nech nemá kvôli jednému prešľapu žiadne nepríjemnosti 😉

martul
10. nov 2022

Normálne som v šoku. Akože pes sa môže vyšťať kade tade a to nevadí aktivistom a aj ten smrad?!! A že ujo proste nevydrzal, možno mal zdravotný problém tak ho nahlásia?!
Sory sa moju vulgárnosť ale toto nie je ok.