NÚDCH Kramáre – Onko/Hemato: Majú izby balkón a základné vybavenie?
Dobrý deň, niekto skúsenosti ako to tam funguje/ vybavenie izby? Majú izby balkón?
Idem na 3 dni s malým 3 mesačným synom na príjem ale nedostala som žiadne inštrukcie čo priniesť, ako to tam vyzerá netuším. Ďakujem
na co ti je v nemocnici balkon?! vybava he bezna stol, stolicka, postel, skrinka. doniest odporuvam vlastny príbor ak si budes kupovat jest, popr pohar pre seba. inak kuchynka tam je aj so zakladnou vybavou (kanvica, pribor, taniere, pohar, chladnicka) toaletak som si priniesla ale bol. vziať zakladne hygienicke potreby
@anonym_098a33 Ona ide s dieťaťom na ONKOLÓGIU a jej prvoradá starosť je balkón a vybavenie izby 🙄😱😢
@malinka_00 dobrý deň, aj mňa to zaujíma ako to tam funguje. Tiež nás to asi čaká. Zatiaľ máme na mesiac krém, ale doktorka zvažuje aj sirup a tam treba aj hospitalizaciu.
@anonym_098a33 Ona ide s dieťaťom na ONKOLÓGIU a jej prvoradá starosť je balkón a vybavenie izby 🙄😱😢
@aurelia2000 tiez sa zamyslam, hadam nechce v nemocnici vetrat?, nebodaj sa na balkone nadychat cerstveho vzduchu??? Ale teraz vazne, niekedy je mlcat zlato, to je presne aj tvoj pripad.
Bože zakomplexované ženy na internete milujem.
Asi logicky keď idem s dieťaťom tak asi preto chcem vedieť či ho mozem dať spinkať na balkón. Skúste niekedy viac empatie a nie hejt, budete mat krajší život
Asi logicky keď idem s dieťaťom tak asi preto chcem vedieť či ho mozem dať spinkať na balkón. Skúste niekedy viac empatie a nie hejt, budete mat krajší život
@malinka_00 ahoj, zalezi kam vas daju. Na 6. poschodi je detska lozkova klinika s tam su deti z roznych oddeleni. Interne, onko/hemato, JIS. Balkon tam ale nehladaj, ak budes mat dieta nonstop na monitore, tak sa pohnes na 1,5m od postele.
A neviem ci je defaultne na kazdej izbe kupelna a wc. Niekde mali aj spolocne zariadenie pre rodicov na konci chodby.
@malinka_00 balkon nie je dostupny v izbe postielka, stolicka nocny stolik krat dva niektore krat tri (izby) na noc si dovezies skladaciu postel (typu ruska postel) cez den si na stolicke pri postielke
kocik ti mozu pozicat erarny, je potom taka rodicovska miestnost kde mas mikrovlnku a tak

na co ti je v nemocnici balkon?! vybava he bezna stol, stolicka, postel, skrinka. doniest odporuvam vlastny príbor ak si budes kupovat jest, popr pohar pre seba. inak kuchynka tam je aj so zakladnou vybavou (kanvica, pribor, taniere, pohar, chladnicka) toaletak som si priniesla ale bol. vziať zakladne hygienicke potreby