icon

Odporúčania na detského gynekológa v Bratislave a okolí

12. aug 2025

Ahojte, prosim, viete o nejakom dobrom detskom gynekologovi v Bratislave alebo v Trnave, pripadne v Senci/Galante/okoli? Hladam pre male deti, nie nastrocne. Dakujem pekne ❤️

sisa_s
12. aug 2025

Dr. Niznanska, nemocnica Antolská

ninazemna
12. aug 2025

MUDr. Rastislav Sysák, PhD. Antolská. ZS

ninazemna
12. aug 2025

Silvia Božíková, Michaela Fellnerová (Bubo Reisen), Dáša Kozolková, Ružinovská 6. Eva Dedinská, Limbová 5.

autor
12. aug 2025

@anonym_autor dakujem pekne a mate s nimi aj dobru skusenost? Lebo ja som bola s dcerkou len 1x, na Kramaroch, a to bola katastrofa 😥

sisa_s
12. aug 2025

3 zeny z mojho okolia boli u doktorky Niznanskej s dcerkami (3-6r) a velmi spokojne 🙂 vlastnu skusenost nemam

autor
12. aug 2025
@sisa_s

3 zeny z mojho okolia boli u doktorky Niznanskej s dcerkami (3-6r) a velmi spokojne 🙂 vlastnu skusenost nemam

@sisa_s super, vdaka ❤️

zuzike123
13. aug 2025
@anonym_autor

@sisa_s super, vdaka ❤️

@anonym_autor na zaklade recenzii som vylucila Ruzinov a Kramare a objednali sme sa k mudr Niznanskej, akurat ze ma sialene terminy

21barborka21
14. aug 2025

Ja ako dospelá chodím k dr. Fellnerovej a dáva termíny podľa toho ako je to akútne aj zo dňa na deň, poprípade nasledujúci týždeň. Skús zavolať, ak nechceš čakať.

zuzike123
15. aug 2025
@21barborka21

Ja ako dospelá chodím k dr. Fellnerovej a dáva termíny podľa toho ako je to akútne aj zo dňa na deň, poprípade nasledujúci týždeň. Skús zavolať, ak nechceš čakať.

@21barborka21 vyšetruje aj male dievcatka? Lebo napr Sysak je tiez detsky gyn, ale predcasnu pubertu neriesi.

21barborka21
15. aug 2025
@zuzike123

@21barborka21 vyšetruje aj male dievcatka? Lebo napr Sysak je tiez detsky gyn, ale predcasnu pubertu neriesi.

@zuzike123 To netuším, skús zavolať, určite ti povedia.

lejlaba
16. aug 2025

Myslím že aj v Dunajskej strede je niekto