Odporúčania na detského gynekológa v Bratislave a okolí
Ahojte, prosim, viete o nejakom dobrom detskom gynekologovi v Bratislave alebo v Trnave, pripadne v Senci/Galante/okoli? Hladam pre male deti, nie nastrocne. Dakujem pekne ❤️
MUDr. Rastislav Sysák, PhD. Antolská. ZS
Silvia Božíková, Michaela Fellnerová (Bubo Reisen), Dáša Kozolková, Ružinovská 6. Eva Dedinská, Limbová 5.
@anonym_autor dakujem pekne a mate s nimi aj dobru skusenost? Lebo ja som bola s dcerkou len 1x, na Kramaroch, a to bola katastrofa 😥
3 zeny z mojho okolia boli u doktorky Niznanskej s dcerkami (3-6r) a velmi spokojne 🙂 vlastnu skusenost nemam
3 zeny z mojho okolia boli u doktorky Niznanskej s dcerkami (3-6r) a velmi spokojne 🙂 vlastnu skusenost nemam
@sisa_s super, vdaka ❤️
Ja ako dospelá chodím k dr. Fellnerovej a dáva termíny podľa toho ako je to akútne aj zo dňa na deň, poprípade nasledujúci týždeň. Skús zavolať, ak nechceš čakať.
Ja ako dospelá chodím k dr. Fellnerovej a dáva termíny podľa toho ako je to akútne aj zo dňa na deň, poprípade nasledujúci týždeň. Skús zavolať, ak nechceš čakať.
@21barborka21 vyšetruje aj male dievcatka? Lebo napr Sysak je tiez detsky gyn, ale predcasnu pubertu neriesi.
@21barborka21 vyšetruje aj male dievcatka? Lebo napr Sysak je tiez detsky gyn, ale predcasnu pubertu neriesi.
@zuzike123 To netuším, skús zavolať, určite ti povedia.
Myslím že aj v Dunajskej strede je niekto

Dr. Niznanska, nemocnica Antolská