icon

Odporúčania na detských logopédov v Bratislave

vazka1
3. dec 2025

Ahojte, viete mi prosim odporucit detskeho logopeda v Bratislave, ktory ma zmluvy s poistovnami? Mam 3 rocne dvojicky, ktore maju oneskoreny vyvin reci. Dakujem 🙂

pribinak
3. dec 2025

V CPPaP pod ktoré spadáte nemáte logopeda? V CPPaP au služby bezplatne

elz1920
3. dec 2025

Na Antolskej v poliklinike kúsok od lekárne je jedna, veľmi si ju chvália. Nedopláca sa nič. Holčíková.

Na Strečnianskej sa mi páči Suchovská, len čo návšteva, to dvacka za nadštandard.

zuzike123
3. dec 2025
@elz1920

Na Antolskej v poliklinike kúsok od lekárne je jedna, veľmi si ju chvália. Nedopláca sa nič. Holčíková.

Na Strečnianskej sa mi páči Suchovská, len čo návšteva, to dvacka za nadštandard.

@elz1920 ta na Antolskej berie len dospelych

elz1920
3. dec 2025
@zuzike123

@elz1920 ta na Antolskej berie len dospelych

@zuzike123 mne ju spomínala učiteľka v škôlke, tak hádam vedela.

murielaa
4. dec 2025

@vazka1 my sme chodili do Logopoint, to je sukromna logo, ale synovi velmi pomohli.

zuzike123
4. dec 2025
@elz1920

@zuzike123 mne ju spomínala učiteľka v škôlke, tak hádam vedela.

@elz1920 Na 100% neberie deti, inak by sme tam uz boli! Povedala mi, ze robi len dospelych. Dala mi cislo na inu detsku logo niekde inde v budove, ale tam zas brali len zdrave deti bez diagnoz.

ktobytobolpovedal
4. dec 2025

Ja viem, ze si chcela kde sa nedoplaca, ale syn ma dyspraxiu a velmi mi pomohli v ASOBI (konkretne chodime k mudr.Hamsikove)… ten pokrok za necely rok je markatny 🤷‍♀️

gab1sol
4. dec 2025

@vazka1 my sme boli 2x v Asobi a veľká nespokojnosť. Tak som volala do CPPaP a tam mi poradili pre dcéru pani Majdákovú z polikliniky Mýtna. Nič sme neplatili, termín dala rýchlo a stačilo 5 sedení.

ktobytobolpovedal
4. dec 2025
@gab1sol

@vazka1 my sme boli 2x v Asobi a veľká nespokojnosť. Tak som volala do CPPaP a tam mi poradili pre dcéru pani Majdákovú z polikliniky Mýtna. Nič sme neplatili, termín dala rýchlo a stačilo 5 sedení.

@gab1sol a mozem sa spytat s cim ste neboli spokojni?

gab1sol
4. dec 2025
@ktobytobolpovedal

@gab1sol a mozem sa spytat s cim ste neboli spokojni?

@ktobytobolpovedal dcéra nemala ani tak úplne rečovú vadu, len spolu s kamarátkou v škôlke hovorili veľmi detsky. Akoby šuškali. Hovorila láška, koštol a podobne. Tak nás z CPPaP poslali na logopédiu. Prvé sedenie - problém je len so sykavkami, hlavne z, ž. Že všetko ostatné je v poriadku. Ok, cvičili sme, ale reč sa nezlepšila. Po mesiaci sme mali druhé sedenie a už neboli problémové sykavky (aj keď rozpravala stále rovnako), ale t a r. Pritom pri r ju iní chvália, ako krásne hovorí, že ani mnoho dospelých tak nepovie. Ako som platila za druhé sedenie, boli tam iní rodičia, ktorí sa sťažovali na podobnú skúsenosť - vraj jedno sedenie jeden problém, druhé sedenie iný problém, ďalšie sedenie ďalší problém. Že vždy, keď prišli na sedenie, vždy im povedali “všetko je v poriadku, len toto je problém.” Rozhodla som sa tam viac už neísť.

ktobytobolpovedal
4. dec 2025
@gab1sol

@ktobytobolpovedal dcéra nemala ani tak úplne rečovú vadu, len spolu s kamarátkou v škôlke hovorili veľmi detsky. Akoby šuškali. Hovorila láška, koštol a podobne. Tak nás z CPPaP poslali na logopédiu. Prvé sedenie - problém je len so sykavkami, hlavne z, ž. Že všetko ostatné je v poriadku. Ok, cvičili sme, ale reč sa nezlepšila. Po mesiaci sme mali druhé sedenie a už neboli problémové sykavky (aj keď rozpravala stále rovnako), ale t a r. Pritom pri r ju iní chvália, ako krásne hovorí, že ani mnoho dospelých tak nepovie. Ako som platila za druhé sedenie, boli tam iní rodičia, ktorí sa sťažovali na podobnú skúsenosť - vraj jedno sedenie jeden problém, druhé sedenie iný problém, ďalšie sedenie ďalší problém. Že vždy, keď prišli na sedenie, vždy im povedali “všetko je v poriadku, len toto je problém.” Rozhodla som sa tam viac už neísť.

@gab1sol aha, tak taku skusenost my veru nemame. Mrzi na to… my sme fakt spokojni

vazka1
autor
4. dec 2025
@pribinak

V CPPaP pod ktoré spadáte nemáte logopeda? V CPPaP au služby bezplatne

@pribinak o k@. O tejto moznosti neviem, musim pozriet. Dakujem

vazka1
autor
4. dec 2025
@murielaa

@vazka1 my sme chodili do Logopoint, to je sukromna logo, ale synovi velmi pomohli.

@murielaa dakujem ale preferujem cez poistovnu, nakolko platit zaroven za 2 deti je trochu dost mimo

vazka1
autor
4. dec 2025
@gab1sol

@gab1sol dakujem

elz1920
4. dec 2025
@zuzike123

@elz1920 Na 100% neberie deti, inak by sme tam uz boli! Povedala mi, ze robi len dospelych. Dala mi cislo na inu detsku logo niekde inde v budove, ale tam zas brali len zdrave deti bez diagnoz.

@zuzike123 nehádam sa. Ale s deťmi pracovala a dávno to nebude.

zuzike123
Včera o 18:08

Tiez sme nemali dobru skusenost s Asobi, pobocka Sustekova. 30 min na klienta, teraz v zime sa treba vyzut, vyzliect, potom hlada logopedka sposoby ako sa dietatu priblizit, potom 13 min. samotna terapia a uz koniec, aby stihla nieco este povedat, dat dalsi termin, rychlo sa obut a dovi 20€. Riadny nepomer cena-vykon, po 3 sedeniach sme tam uz nesli.

murielaa
Včera o 18:19
@zuzike123

Tiez sme nemali dobru skusenost s Asobi, pobocka Sustekova. 30 min na klienta, teraz v zime sa treba vyzut, vyzliect, potom hlada logopedka sposoby ako sa dietatu priblizit, potom 13 min. samotna terapia a uz koniec, aby stihla nieco este povedat, dat dalsi termin, rychlo sa obut a dovi 20€. Riadny nepomer cena-vykon, po 3 sedeniach sme tam uz nesli.

@zuzike123 pripajam sa, Asobi nie! Z 30min terminu sa moje dieta 15min hralo, lebo logoped si nevedel k nemu najst cestu 🤦

ktobytobolpovedal
Včera o 19:10

@zuzike123
@murielaa velmi som prekvapena. My chodime na kalinciakovu. To ze sa musime vyzuvat mi nevadi (aj pri minulej logo sme sa u nej vyzuvali).
Moj ma 45 min terapie. A pocujem, ze pracuju cely cas. Vzdy odtial odchadzam s materialmi na doma. A teda vydiet pokrok. Velmi velky. Rec sa stava zrozumitelnejsou. Zacina pouzivat sykavky, pismeno L, ale hlavne, konecne mu rozumeju aj cudzi ludia 🤷‍♀️
Ale tak nie kazdemu vyhovuje ich pristup. To beriem

ktobytobolpovedal
Včera o 19:14

Boze, *vidiet 😂😂😂😂 asi som prepracovana uz

motylik2559
Dnes o 16:54

@vazka1 Na Šustekovej v poliklinike je pre deticky, len neviem ci maju so ZP zmluvu, skuste tam zavolat a opytat sa. Hned do vedlajsich dveri som isla na gastro a akurat maly chlapcek odtial vychadzal s maminou.

zuzike123
Dnes o 18:14
@motylik2559

@vazka1 Na Šustekovej v poliklinike je pre deticky, len neviem ci maju so ZP zmluvu, skuste tam zavolat a opytat sa. Hned do vedlajsich dveri som isla na gastro a akurat maly chlapcek odtial vychadzal s maminou.

@motylik2559 to je presne ta pobocka Asobi, kde nechas 20 € za par minut terapie

motylik2559
Dnes o 19:00
@zuzike123

@motylik2559 to je presne ta pobocka Asobi, kde nechas 20 € za par minut terapie

@zuzike123 Nevedela som, len som videla,ze vedlajsie dvere je logopedia, preto som autorke odporucila tam prip. zavolat. Nic viac a nic menej🙂