icon

Odporúčania na dobré zlatníctva v Bratislave alebo Púchove

misisisi12
12. feb 2026

Dobrý deň, viete mi na základe skúsenosti odporučiť dobre zlatníctvo na opravu šperkov (roztrhnutý náramok)? Dávala som si náramok skracovať v PB, no tam mi skrátenú časť zlata zničili a nahradili iným zlatom inej farby, ktoré sa mi po krátkom čase roztrhlo (začínam spochybňovať ten daný nahradený kus kovu či to bolo vôbec zlato..). Preto hľadám iné alternatívy či už v Púchove alebo v Bratislave.. ďakujem!

alexxandra3
12. feb 2026

Na základe vlastnej úžasnej skúsenosti môžem odporúčať pána majstra svojho remesla - zlatníka na Obchodnej ul. v Bratislave, vo dvore dom č. 37. Web tu asi uviesť nemôžem, daj si do googlu "zlatník Bratislava". Fantastický prístup, skvelé služby, neskutočná ochota, ústretovosť, profesionalita.

prabinka
12. feb 2026

Hmm, Bratislava-Púchov 😀 To je celkom diaľka, či? Každopádne si nemyslím, že dobré zlatníctvo dokážeš nájsť iba v BA.

gabika0825
12. feb 2026

Na opravu šperkov neviem, lebo nemám skúsenosť, ale super je zlatníctvo vipgold v Ba. Ak by si chcela nový naramok, alebo inú vec, tak vieš dať ten stary naramok alebo ďalšie zlato čo už nenosis napríklad a odpočítajú ti z ceny novej veci. Ja som takto u nich kupovala už viackrát a nadmieru spokojná, iba raz som doplácala a to tiež asi 40€ 😀

misisisi12
autor
12. feb 2026
@prabinka

Hmm, Bratislava-Púchov 😀 To je celkom diaľka, či? Každopádne si nemyslím, že dobré zlatníctvo dokážeš nájsť iba v BA.

@prabinka sú to dve mesta, v ktorých sa nachádzam a pohybujem na pravidelnej báze aj keď sú ďaleko od seba 😊

misisisi12
autor
13. feb 2026
@gabika0825

Na opravu šperkov neviem, lebo nemám skúsenosť, ale super je zlatníctvo vipgold v Ba. Ak by si chcela nový naramok, alebo inú vec, tak vieš dať ten stary naramok alebo ďalšie zlato čo už nenosis napríklad a odpočítajú ti z ceny novej veci. Ja som takto u nich kupovala už viackrát a nadmieru spokojná, iba raz som doplácala a to tiež asi 40€ 😀

@gabika0825 ďakujem za radu, no retiazka ma pre mňa sentimentálny charakter, tak nechcem zvažovať kúpu inej 🙂

misisisi12
autor
13. feb 2026
@alexxandra3

Na základe vlastnej úžasnej skúsenosti môžem odporúčať pána majstra svojho remesla - zlatníka na Obchodnej ul. v Bratislave, vo dvore dom č. 37. Web tu asi uviesť nemôžem, daj si do googlu "zlatník Bratislava". Fantastický prístup, skvelé služby, neskutočná ochota, ústretovosť, profesionalita.

@alexxandra3 ďakujem 😊

alexxandra3
16. feb 2026
@alexxandra3

@alexxandra3 Len chcem pre istotu uviesť dôležitú informáciu - aby sa pán zlatník mohol zákazníkovi naplno individuálne venovať, treba tam najprv zavolať/napísať a dohodnúť si termín a čas. Normálne sa tam objednať. Ja mám takúto skúsenosť a je to veľmi výhodné a komfortné, lebo sa to dá naplánovať podľa vlastných potrieb a viem, že venovať sa budú iba mne, pričom cez plece mi nebude pozerať iný čakajúci zákazník 👍🏼