icon

Odporúčate chirurga na žlčník v Bratislave?

ivusha_pco
9. nov 2024

Dobrý deň, odporučili by ste mi prosím chirurga v Bratislave, ktorý je profík na operácie žlčníka? Ideálne niekoho v rámci UNB - Antolská, kto urobí dobrú robotu. Prajem si, aby rana bola pekne zošitá a rekonvalescencia trvala čo najkrajšie. Chcem ísť podľa možnosti cestou laparoskopickej cholecystektómie. Ďakujem pekne za info! 🙂

ninazemna
9. nov 2024

@ivusha_pco Napr. Ivan Majeský.

veltraud
9. nov 2024

Mne brali zlcnik na antolskej, ale ozaj netusim meno doktora :D. Za mna to je jedna z jednoduchsich operacii, neviem, ci tam treba "kapacity". Celkovo to trvalo tri dni v nemocke (v stredu som nastupila, vo stvrtok rano ma operovali, v sobotu rano domov), na pn som bola tusim dva tyzdne. Je to uplbe v pohode

8domcatko888
27. jan 2025

@veltraud ahoj prosím ta chcem sa spýtať a koľko si čakala na termín? Maju nadštandardné izby?

veltraud
27. jan 2025

@8domcatko888 ahoj, diagnostikovali ma zaciatkom januara a operovali zaciatkom marca. Ci maju nadstandard neviem, ja som bola sama na izbe. Nastupila som v stredu doobeda, vo stvrok rano ma operovali, potom som bola ko cely den, bez jedla, len som lezala a vacsinu spala. V piatok mi vybralu dren, uz som chodila a v sobotu rano domov. Bol ten marec, ked prisiel covid (prvy pripad u nas bol, ked som bola v nemocke, tak som sa bala, ci ma pustia domov 🙂). Nadstandard som neriesila, bolo to v pohode, teda tu chvilku, co som bola pri zmysloch 🙂

8domcatko888
27. jan 2025

@veltraud ďakujem ja som bola zatial len na sono a teda ze musi von su tam velke kamene a mam aj bolesti, avsak musim iat teraz na chirurgiu s tym a rozmýšľam ze kam to bude najlepsie ist aby ma aj skor vzali

veltraud
27. jan 2025

@8domcatko888 drzim palce. Mna tiez bolievalo brucho, potom som mala mega zachvat a to to rozbehlo, ze som konecne isla k doktorovi 🙂 mala som dva asi 2-3 cm. Vlastme uz je skoro 5 rokov odvtedy a uplne v pohode 🙂. Ani jazvy skoro nevidno.

8domcatko888
27. jan 2025

@veltraud presne tak mam aj ja dva 3cm. No som zvedava ake termíny maju teraz

8domcatko888
29. jan 2025

@veltraud ahoj prosím ta a nevieš tam nejaky kontakt ved ja sa tam nikde neviem dovolať 🤦

veltraud
29. jan 2025

@8domcatko888 joj, to neporadim, tusim som bola osobne

8domcatko888
29. jan 2025

@veltraud jj asi pojdem aj ja sa spýtať 🤦

ivusha_pco
autor
7. mar 2025

@8domcatko888 @veltraud Na vstupné vyšetrenie sa objednáva buď osobne v Poliklinike Antolská na prízemí č. dv. 21 alebo telefonicky 02/ 68 67 2557. Na operáciu vás objednajú osobne počas vyšetrenia, termíny dávajú rýchlo, mňa operovali 2 týždne od objednania 🙂 Bola som mega spokojná s celou hospitalizáciou, momentálne sa rekonštruuje ženské oddelenie chirurgickej kliniky, tak možno budú mať čoskoro aj nadštandardné izby 🙂 v prípade otázok sa pýtajte, operovali ma v novembri 2024

8domcatko888
7. mar 2025

@ivusha_pco ďakujem uz mam po v inej nemocnici

canany
22. sep 2025
@8domcatko888

@ivusha_pco ďakujem uz mam po v inej nemocnici

@8domcatko888 dobry den, mozem sa spytat, kde ste boli a ci ste boli spokojna?

8domcatko888
23. sep 2025
@canany

@8domcatko888 dobry den, mozem sa spytat, kde ste boli a ci ste boli spokojna?

@canany nakoniec v Skalici. ohladne operácie ano, vsetko prebehlo dobre. na oddeleni som mala nadštandardnú izbu, avsak pristup sestričiek sa mi ani trocha nepáčil