Odporučenie jazykového gymnázia so zameraním na angličtinu
Drahé dámy viete mi odporučiť jazykové gymnázium nie súkromné,so zameraním na angličtinu z vašich skúseností ako prebiehali primacky náročnosť pocet prijatých deti ,čase skúsenosti ak by sa dieťa ocitlo pod čiarou opravný termín pomohlo k prijatou či nie ďakujem za každú odpoveď
primacky? co to je? snad tvoje dieta ovlada lepsie SJL
@anonym_dfc49a môžeme prosím písať k téme a nie upozorňovať kde urobila gramatickú chybu? Bud poraď alebo sa ventiluj doma na mužovi nie na nevinných ludoch
@anonym_dfc49a môžeme prosím písať k téme a nie upozorňovať kde urobila gramatickú chybu? Bud poraď alebo sa ventiluj doma na mužovi nie na nevinných ludoch
@anonym_f44a72 ešte, že Ty píšeš k téme!
@anonym_f44a72 ešte, že Ty píšeš k téme!
@anonym_413edd ja aspoň nemám potrebu nikoho zhadzovať a hodnotiť mu gramatiku a nikdy to tu ani nerobím.
https://www.svs.edu.sk/prehlady.aspx?page=4
Pozri tuto stranku, mas tam kopu informacii. Na lepsie bilingualne gymnazia sa hlasi vela deti na triedu mas aj cez 600 uchadzacov, testy su rozdielne niedkde sj, mat a aj, ine maj test zo vseobecnych studijnich predpokladov a vseobecnych jazykovych , niektore aj pohovor v aj.
https://www.svs.edu.sk/prehlady.aspx?page=4
Pozri tuto stranku, mas tam kopu informacii. Na lepsie bilingualne gymnazia sa hlasi vela deti na triedu mas aj cez 600 uchadzacov, testy su rozdielne niedkde sj, mat a aj, ine maj test zo vseobecnych studijnich predpokladov a vseobecnych jazykovych , niektore aj pohovor v aj.
@stefi_k ďakujem informáciu stránku si preštudujem želám pekný večer
@anonym_f44a72 Slušne som sa opýtala nemyslím že tvoja reakcia bola na mieste nikto nieje neomylný
@anonym_413edd ja aspoň nemám potrebu nikoho zhadzovať a hodnotiť mu gramatiku a nikdy to tu ani nerobím.
@anonym_f44a72 ďakujem za pozitívny komentár
@may32 ahoj, dcera tiez pozera bilingvalne gymka a zatial sa jej zo statnych najviac pozdavaju podla recenzii Gamca - na Grosslingovej a Gymko J. Hronca. K prijimackam zial viac info zatial neviem, dcera je momentalne v 8. rocniku, chce to tam skusit tento rok, aby vedela, co ju o rok caka (velmi nepredpoklada, ze bude az taka vyborna, aby ju prijali, cize nam ide hlavne o skusenost, aby vedela, na com ma zamakat, dat si doucko atd).
@may32 ahoj, dcera tiez pozera bilingvalne gymka a zatial sa jej zo statnych najviac pozdavaju podla recenzii Gamca - na Grosslingovej a Gymko J. Hronca. K prijimackam zial viac info zatial neviem, dcera je momentalne v 8. rocniku, chce to tam skusit tento rok, aby vedela, co ju o rok caka (velmi nepredpoklada, ze bude az taka vyborna, aby ju prijali, cize nam ide hlavne o skusenost, aby vedela, na com ma zamakat, dat si doucko atd).
@vikusjk Ahoj dakujem za reakciu prezriem si spominane skoly zelam Ti pekny den
Na anglicky bilingval sa vzdy hlasi najviac deti v porovnani s inojazycnymi gymplami. Osobne poznam deti, ktore sa dostali len na nemecke gymple a OA, a aj to vsetci az z 9r.
Nieco o skole ti prezradia aj rebricky Ineko.
Skor si vyber konkretne 2-3 skoly a pytaj sa na tie.
Ahojte prosim Vas mate tu niektora z mamiciek dieta aj na biling.na Tomasicke? Chcem sa spytat na na prijmacky aka bola uroven narocnosti a ako ste spokojne a nejaky link na skolu kedze link gln mi prehliac odmieta otvorit dakujem Vas za info

primacky? co to je? snad tvoje dieta ovlada lepsie SJL