Odporučte gynekológa a všeobecného lekára v Bratislave bez poplatkov
Ahojte, viete mi niekto poradiť gynekológa a všeobecnú lekárku v BA, ideálne bez vysokých poplatkov( ak vôbec je niekde bez ?) Hlavne niekto empaticky a profesionálny.
Vopred ďakujem za odpovede.
Emapticky, profesionalny a zadarmo😄😆 dobre...
@anonym_autor Ja mam vseobecnu aj gyndu podla bydliska (ano aj gyndoska tam ma spadove ulice) a neplatim nic. Skus to podla bydliska, ak tu mas trvaly pobyt. U vseobecnej som platila len jeden poplatok za celu dlhu dobu co som u nej, a to 5 eur za crp, inak za nic.
presne v prvom rade podla TP sa treba orientovat
@anonym_autor Ja mam vseobecnu aj gyndu podla bydliska (ano aj gyndoska tam ma spadove ulice) a neplatim nic. Skus to podla bydliska, ak tu mas trvaly pobyt. U vseobecnej som platila len jeden poplatok za celu dlhu dobu co som u nej, a to 5 eur za crp, inak za nic.
@motylik2559 práveže, nemám trvalý pobyt ešte.
Pozri mudrmalakova.sk, berie novych pacientov a ma zmluvy s poistovnami
@zuzike123 ďakujem
Pozri mudrmalakova.sk, berie novych pacientov a ma zmluvy s poistovnami
@zuzike123 ďakujem a nejaký gynekolog ?
@anonym_autor Ked nemas, tak zial bez poplatkov asi nenajdes.
Emapticky, profesionalny a zadarmo😄😆 dobre...
@anonym_97485c zadarmo ? No neviem ako vám, ale mne každý mesiac strhávajú z výplaty nemalé zdravotné odvody. A áno, empaticky a profesionálny, tak by sa mali správať lekári v normálne krajine a čuduj sa svete aj ja sa tak správam vo svojem profesií..
Držím sa hesla, keď nevieš k veci, nekomentuj prípadne nerýp pri každej príležitosti.
Nemáte začo a pekný deň.
Bez poplatkov? No tak to budeš asi veľmi dlho hľadať
@anonym_79912c Mne to je nevadí, ja počkám.
@anonym_autor bez TP bez poplatkov nenajdes. Ak teda nemas TP v BA tak potom sa orientuj na sukromne centra a polikliniky
Skus gyn podla adresy kde byvas, inac maju baby pravdu, tiez som hladala bez poplatkov a zatial som nenasla. Tiez sa budem musiet prehlasit k spadovej.

Bez poplatkov? No tak to budeš asi veľmi dlho hľadať