Odporučte zubára cez poisťovňu na záchranu zubov
Ahojte.Vdaka mojej pani zubaárke prichádzam o zuby,nemám k nej už dôveru a preto s ňou už nič ani neriešim.Vďaka jej názoru teraz riešim,či prídem o ďalšie dva zuby.
Lenze už mám tak málo zubov,že budem musieť dať umelé.No a vôbec počuť aj nejaký normálny názor ,čo ďalej a zubára,čo sa snaží zuby zachraňovať a vie svoju prácu robiť.
Prosím,z Vašej vlastnej skúsenosti odporučte niekoho ,kto robí cez poisťovňu a je odborník vo svojom obore.Bratislavs,šamorín a okolie.Kľudme aj v úplne inom meste(docestujem),pokiaľ by ma zobral.
Poisťovňa v tomto prípade nie je dôležitá. Píšem to tu nonstop. Poisťovňa prispieva veľmi máličko na zubné ošetrenia, par eur a zubári si tvoria cennik sami. Čiže zubár cez poisťovňu môže byť rovnako dráhy ako zubár bez poisťovne. Takže skôr by som hľadala zubára, ktory ma prijateľné ceny. Avšak píšeš, že chceš zuby zachraňovať, hm na to potrebuješ mat technologie (mikroskop), čo bežný zubár, ktorý pracuje sam nemá. Takže ak chceš kvalitné ošetrenie, ktoré aj niečo vydrží a zub bude v poriadku, potrebuješ si priplatiť a teda ísť kde sú na to vybavený.
Co u teba znamena ze robi cez poistovnu? Ze nebudes platit za ukony? Ja v mojom okoli viem len o nestatnych zariadeniach. Teda dostavaju nieco aj z poistovne, ale platim za kazdy ukon okrem preventivky
Ja chodim k mudr.Andrejcovej (doteraz bola v Medante, teraz si otvorila svoju ordinaciu v Retre)… ja som velmi velmi spokojna. Chodim k nej aj so synom
Ale teda, ako je pisanie vyssie, poistovna preplaca malicko. Statny zubari neexistuju u nas (jedine tusim v nemocniciach)
@anonymous87 ďakujem,skúsim zavolať.
@gemerka17
@katkaseiner Tak to som nevedela,že poisťovňa prepláca mzlicko.Takze preformulujem to tak,že super drahého zubára nejladam.
@katkaseiner nie,že nebudem platiť,to platím aj doteraz,jasné.
Neviem ako je to realne ale mam pocit, ze u kazdeho zubara sa plati a poistovna preplaca iba malu cast.
Zubara som riesila uz iba podla referencii a osobnej skusenosti, ja som spokojna s Identic v TT, ale mam skusenost aj s BA SK Dental Clinic a tiez som bola spokojna.
Skus v Pezinku ,Dr Schwarz,su dobri,lenze tam tiez za plombu nechas vyse 100€.Pises ale ze nemqs problem cestovat,tak odporúčam do Polska,tam su lacnejsi a kvalitou rovnako ako u nas.
@dobryden
@erika237
@anonymous87
@katkaseiner
@gemerka17 vďaka👍

Prosím,zmenilii názov,zaujíma ma šikovný zubár,čo vhodné posúdi stav a robí kvalitne a cez poisťovňu