Odstránenie krčných mandlí na Antolskej v Bratislave
Ahojte, nejaké skúsenosti a Antoskou nemocnicou v Bratislave odstránenie krčných mandlí? Ďakujem za každú odpoveď 🙏
@kiki68 mne nejdu laserom
@kiki68 ako dlho ste tam ležala? A bolesť?
Mne tiež povedal doktor že laserom na súkromnej. Na antolskej ma bude rezať a hojenie je 2-3 týždne.
@elenkavlnova už vám to robili ci ako?
@kiki68 ale to si ja nemôžem asi vybrať či laserom??
@adkapatrik123 mozes, oni sa pytaju aku metodu chces. Laser musi byt plna narkoza totiz
@adkapatrik123 lezala som tam 4 dni, den pred a dalsie 3 po. Bolest to bola hrozna den potom. Ako ja neviem Ale to je normalne, Ale ten Laser to vypali cele. Ako bolelo to tyzden a pol strasne. Porod bol uplna pohoda za mna oproti prvemu tyzdnu po mandliach. Ale benefit je, ze clovek tak 7kg schudne
@kiki68 čiže vám laserom?
@kiki68 a čo je lepšie?
@kiki68 v prví deň nebolelo?
@adkapatrik123 ne, to bolo ako ked skriabe v hrdle tak bezne na zaciatku choroby. Take to ze uh dam strepsils
@adkapatrik123 ano laserom, ale vysledok je super
@kiki68 mne idú v marci vyberat zatiaľ mi nikto nič nepovedal o laseri, ako sa dá taka veľká bolesť vydržať?
Mne vyberali kedysi mandle na Antolskej, pekne zaziva, este nebola moznost narkozy. 4 dni som bola v nemocnici a dokopy sa davala asi 2 tyzdne, nepamätam ze by to bolo extra hrozne.
Ale dcere tam vyberali mandle pred tyzdnom v narkoze a teda bolesti ma riadne, uz ani lieky nepomahaju, krk usi atd. No treba to vydrzat. Teraz to uz robia vramci 1dnovej chirurgie ak nie su komplikacie, ale nerobia to laserom.
Ja som niekde citala ze laserom to moze byt lepsie, menej bolestive, menej krvacania a rychlesie hojenie. Na druhej strane sa nemusia odstranit komplet mandle, co moze byt neefektivne. Ale neviem ci je to pravda.

@adkapatrik123 mne tam robili laserom, mala som vtedy 20 rokov, super a bez komplikacii.