icon

Organizácia a priebeh očkovania na Národnom futbalovom štadióne

lianka123
20. máj 2021

Ahojte,
Ako je to tam zorganizovane? Caka sa dlho?
Idem v nedelu. Vdaka za info

kopytko03
20. máj 2021

Nečakala som vôbec. Prídeš, dáš občiansky, ideš na vstupný pohovor, pichnú vakcínu, 15 minút sedíš v čakárni a ideš domov. Plynulé, výborne zorganizované, majú tam personál ktorý ťa naviguje a pošle kam presne máš ísť. Do pol hodiny som bola vonku.

lianka123
autor
20. máj 2021

@kopytko03 dakujem, super. A mala si niake vedlajsie?

kopytko03
20. máj 2021

@lianka123 ja som mala všetky časté aj menej časté vedlajšie reakcie a dva týždne som sa z toho dávala dohromady 😂 ale prežila som a neľutujem

lianka123
autor
20. máj 2021

@kopytko03 jejda. Aj ja sa bojim. Ja skoro vobec neuzivam ziadne lieky, aj po ibuprofene opucham. Tak ide so mnou aj muz keby ma zlozilo

danielaaa212
20. máj 2021

@lianka123 moj manzel bol dva tyzdne dozadu, vsetko rychlo... naozaj 10 minut plus 15 ,ktore musel posediet po vpichu. Nemal ziadne vedlajsie ucinky. Dokonca som mala pocit,ze je mega aktivny.. 😁. Skladal komodu, stiepil drevo a tak 😁

lianka123
autor
20. máj 2021

@danielaaa212 to by bolo super, by som zacvicila po 😉 tak verim, ze bude dobre

danielaaa212
20. máj 2021

@lianka123 ja idem tiezv nedelu...tak uvidime... ako my dopadneme 😁. Ale ja sa tak ci tak velmi tesim. Uz bolo na case,aby aj na mas dosiel rad 😊

lianka123
autor
20. máj 2021

@danielaaa212 budem drzat palce, ja som na rade o 12.50

simsalabim
20. máj 2021

@lianka123 maju to tam top zorganizovane. Rychle, profesionalne, bez zdrzani.

lianka123
autor
20. máj 2021

@simsalabim dakujem

tarvika
21. máj 2021

prosim, ak ste uz niekto boli, brali aj nahradnikov 'z ulice', proste ze skusim vecer prist, ci sa mi nepostasti?”

simsalabim
21. máj 2021

@tarvika mna vzali z ulice, uz pred 3 tyzdnami. Ale bola som tam s papierom s diagnozou. Oni idu presne podla vyhlasky. Citaju ochorenie a pytaju sa, ci tam niekto taky je. A kontroluju to naozaj dokladne a poslu prec. Pripadne povedia, ano, budem neskor citat aj vasu diagnozu, ale zatial este musite pockat, ci tu nie je niekto so zavaznejsimi diagnozami.

tarvika
21. máj 2021

@simsalabim aha, a bez diagnozy neberu? ci beru az nakoniec? o kolkej si tam prisla, az vecer?

simsalabim
21. máj 2021

@tarvika asi beru az nakoniec, ved zvysne vakciny nevyhodia. Aka je sanca, neviem. Ja som tam bola iba raz a s mojou diagnozou ma vzali asi v polovici, po mne este vrali dalsich... cize mne to vyslo na prvy pokus. Urcite zalezi aj od poctu vakcin, co im v ten den zostanu a toho, kolko ludi s diagnozami tam prislo.

simsalabim
21. máj 2021

@tarvika este som ti zabudla napisat - prisla som asi 30min pred koncom ockovania. Vtedy to bolo cca 7.30 vecer. Neviem, dokedy ockuju teraz. Lekar vysiel okolo 7:40.

sofiia87
21. máj 2021

Za mna organizacia na jednotku, dostupny parking priamo tam, vybavena som bola hned a cakala som len tych 15 min po vakcine.

tarvika
21. máj 2021

@simsalabim ďakujem, akurát tu čakám, je to napínavé 😀

simsalabim
21. máj 2021

@tarvika tak ako, vyslo to?

tarvika
21. máj 2021

@simsalabim celkom kultúrna udalosť toto 🙂 anouz som dnu.

simsalabim
21. máj 2021

@tarvika tesim sa 🙂

daisylucky
22. máj 2021

Vôbec sa nečaká, je to ako na páse. Iba po očkovaní tam sedíš 15 minút, či ti zle nepríde.