Ortopéd v Bratislave za rozumnú cenu?
prosim poradite Ortopeda ? V bratislave, ktory ma financne neda na dno?
dakujem.
@anonym_autor ries najprv s chat gpt. Nech ťa nasmeruje a na základe toho sa rozhodni ci potrebuješ MR, operaciu, fyzio terapiu. Rtg ti vie spraviť aj všeobecný lekar. Ortoped v BA, pýtajú si uz len ked chytis klucku na dverách.
@anonym_3f5b09 ano rtg mam, musim hladat riesenie.
patove ostrohy.
@anonym_3f5b09 ano rtg mam, musim hladat riesenie.
@anonym_autor platíš viac menej vsetko sama. Kukni aj riesenie tu, lebo téma sa nonstop opakuje. Ortoped ti velmi nema co ponúknuť. Fyzio ta vyšetrí lepšie. Ortoped s fajn prístupom sa oplatí. Ale neviem poradit, platíš všade.
patove ostrohy.
@anonym_autor ortoped ti vypise ziadanku na oziare... to je cele co s tebou v ramci ostrohy spravi... alebo ta posle na razovu vlnu, ale tu si platis
@anonym_autor ortoped ti vypise ziadanku na oziare... to je cele co s tebou v ramci ostrohy spravi... alebo ta posle na razovu vlnu, ale tu si platis
@krasneleto aha tak ale to mi moze aj vseobecny doktor nie? bez toho aby som platila u ortopeda za to, ze?

@anonym_autor ries najprv s chat gpt. Nech ťa nasmeruje a na základe toho sa rozhodni ci potrebuješ MR, operaciu, fyzio terapiu. Rtg ti vie spraviť aj všeobecný lekar. Ortoped v BA, pýtajú si uz len ked chytis klucku na dverách.