Osobné skúsenosti so súkromnou školou pre deti so všeobecným intelektovým nadaním

veryhappy
22. feb 2021

Ahojte, máte niekto dieťa na súkromnej škole pre intelektovo nadané deti na Bajkalskej ulici v Bratislave ? Chcela by som vedieť osobné skúsenosti a či ste spokojné so školou. Ďakujem 🙂

sima338
22. feb 2021

Ahoj, ja som počula, že oproti Teplickej sú slabí, známa tam mala 3 roky dcéru a tú potom dala na Cambridge international school, aby mala výbornú angličtinu a medzinárodnú maturitu. O Teplickej boli chvály dlhé roky, že je to výborná škola pre deti, ktoré sú nadané a nudili by sa v klasickej škole, ale tiež mám pocit, že upadajú...:((

veryhappy
autor
22. feb 2021

@sima338 ďakujem za info, to som prekvapená, tým, že je to súkromná, by som čakala, že úroveň bude vyššia, ako v štátnej, ale dobre vedieť 🙂.

zuzana_9876
11. jún 2021

Ahoj, ja tam mam dceru a nemam pocit, ze by boli slabi . Ucia sa ovela viac ako ine deti na klasickych skolach, robia projekty. Ale vidim u nas v triede, ze ked sa tam dostane dieta s hranicnymi hodnotami z testov, tak ma naozaj problem drzat s ostatnymi krok.
Ano, anglictina na prvom stupni urcite nedosahuje uroven skol s anglickym vyucovacim jazykom, ale tato skola nie je o anglictine. To treba dat dieta na skolu specializovanu na to. Ale od druheho stupna maju anglinu kazdy den plus este aj s nativ speakerom.
Neviem porovnat tuto skolu s Teplickou, kedze tam mi dieta nechodilo. A porovnavanie "kamoska mi vravela" ja neuznavam.