Pediater pre extrémne nezrelých novorodencov v Bratislave
Prosím viete o nejakom pediatrovi čo má skúsenosti s extrémne nezrelymi novorodencami od 24+ tt? V rámci celej ba a okolia. Ďakujeme 🙏🏼
moje krsniatko chodi do vrakuni k pediatricke a velka spokojnost, ma mnozstvo komplikacii a dr vychadza v ustrety od neockvania az po pravidelne predpisovanie atb kedze ma nevyvinute plucka je pravidelne chora ☹
Ahoj, mala som predcasniatko ale nie až takéto nezrele. Na Kramároch sme prvý rok chodili na rizikovu ambulanciu a bolo sledovanie v dalších ambulanciach, tiež sme mali od neurologicky odložené očkovanie. Pediatra som nemenila. Pozisťuj si nárok na protilátky proti RSV, myslím že bude splnat kriteria.
Mudr. Strakova v Petrzalke
Ako píše lagatta7, MUDr. G. Straková pracovala desaťročia na Oddelení patologických novorodencov na Limbovej 1.

Potrebujes nejaku speci? Budete chodit do amb pre predcasniatka, tam je speci dr. Obvodakov takych vela nenajdes. Mam dieta narodene v 25tt a nikdy som neuvazovala nad novou pedi. Moja brala absolutne ohlad na vsetko co nam v inych amb. odporucili, a bola az prilis bojazliva, ale nikdy nam to neuskodilo, prave naopak. Vzdy sme sli do ambulancie medzi prvymi, davala nam specialne terminy, riesila po telefone, velka opatrnost a kvitujem to.