Pediater pre neočkované dieťa v Bratislave

dasunka11
2. mar 2021

Poznate pediatra v BA z dobrej praktickej skusenosti, ktory by z hladiska ockovania neodmietol vziat dieta do starostlivosti? Nas pediater totiz skoncil ambulanciu bez nastupu a potencialne ambulancie v okoli su plne, hladame preto v ktorejkolvek casti BA. Zial mame prakticku skusenost s novym, ktory vzal dieta do ZS bez vobec spytania sa na tuto temu vopred, ale po dojdeni zdravotnej dokumentacie namieta platnost dohody prave pre neockovanie... Spadoveho pediatra pre nedobre referencie si ponechavame ako krajne riesenie. Dakujem vopred za vecne odpovede k mojej konkretnej otazke - kludne mozu byt aj do IP (poprosim k teme ockovania bez komentara - nie je predmetom diskusie - dakujem za porozumenie vopred).

klip0
2. mar 2021

Z ktorej casti ba ste?
Alebo teda ak mozes mna by aj zaujimalo ktory pediater vas odmietol ked toto zistil. A ktory je spadovy.
Kazdopadne drzim palce, bude to asi tazke hľadanie. Viac krat tu v diskusii alebo aj na fb som čítala o nejakej vybornej lekarke v Lamači, ktora aj je otvorena vsetkym moznostiam. Mozno sa ti podari najst ktora to bola, ja si meno zial nepamatam

monro
2. mar 2021

@klip0 myslim, ze v Lamaci je MUDr. Hrachova. Ona je vyborna lekarka, patrili sme k nej, ked bola v Ruzinove. Ja chodim s detmi do www.detskylekarbratislava.sk ale tam neviem, ci beru novych.

dasunka11
autor
2. mar 2021

@klip0 Tykalo sa to Petrzalky, pani Dr. ludsky sklamala v tomto, hanit ju nebudem, kedze je dost znamy odbornik a mne by to nepomohlo v rieseni vzniknutej situacie. Akceptujem jej nazor, ale nekorektny postup nie, kedze nas "nechce", chcem predist jej pripadnej predpojatosti pri lieceni dietata. Meno dam od IP tomu, kto chce proockovacieho pediatra... Dakujem za odpoved.

dasunka11
autor
2. mar 2021

@monro Dakujem pekne, kapacitne Dr. Hrachova neberu - je prestahovana do Stupavy. Vasu pani Dr. som prevolala, zial tiez neberu ☹

monro
2. mar 2021

@dasunka11 jasne, v Stupave. Pomylila som sa. Este nedavno brala novych... Skoda, je fakt super a s ockovanim ci za alebo proti problem nema.

kannaway_kristina
17. mar 2021

v lamaci je csader skusali ste ?

dasunka11
autor
18. mar 2021

@kannaway_kristina Neskusali. Dakujem pekne za tip.

renatka08
18. mar 2021

Csader už dávno neberie nových. Neviete či v Devínskej nie je nejaký lekár čo berie bez očko?