Plánujete štúdium na Bieloruskej 1? Zistite viac!
Ahojte, chystá sa niekto tento rok na túto školu?
Máte nejaké info, či sú tam nejaké príjimačky alebo ako to bude presne prebiehať toho 20.06.?
@tamiriso daj kľudne vedieť. Môžme si vymeniť aj kontakt. Napíš mi na email liptakova.darinna@gmail.com a vymeníme TC
@dadikl písala som na mail
Ahojte, má niekto nové info či sa budú teda robiť príjimačky na Bieloruskú ? či mám stresovať, alebo nie 🙂
A aj tu niekto z vas uz robi napr. v skôlke, druzine alebo asistenta v skole?
@bamboolka89 ani ja nie,mam úplne iné zameranie 😁
@petronelka1303
No ja len tak premyslam, ze ako to bude, ked su niektore aj na 13.00 hod. a pravdepodobne nas asi vsetky nezoberu, asi bude obmedzeny pocet... Si tak myslim, ked nas chcu aj z niecoho preskusat... Preto tak rozmyslam, ze asi nam hned nepovedia, koho zoberu... Asi az potom, ked skonci aj druha skupina... Bohvie, netusim vobec
@bamboolka89 ja som to pochopila tak, že kto prvší pošle prihlášku tých berú...takže určitý počet prihlášok myslím ze 2 triedy...to je cca 40 ľudí ...či? No teraz som sama na pochybách...
@petronelka1303 na Bullovu?
@dadikl nie do Čadce na štátnu... 😀 ale tam sú brutálne skúšky a hlási sa 300 a berú len 60 takže problém sa dostať ,pretobsom išla do BA ze na istotu...
@bamboolka89 ja som to pochopila tak, že kto prvší pošle prihlášku tých berú...takže určitý počet prihlášok myslím ze 2 triedy...to je cca 40 ľudí ...či? No teraz som sama na pochybách...
@petronelka1303
No neviem.. To by asi nebolo férové, keby zobrali len tych, co poslali prihlasky medzi prvými.... To by nas teda asi nevolali vsetkych na prijimacky... Jedine, ze by sme všetky, co sme tu, boli medzi prvymi 🤣🤣
@dadikl nie do Čadce na štátnu... 😀 ale tam sú brutálne skúšky a hlási sa 300 a berú len 60 takže problém sa dostať ,pretobsom išla do BA ze na istotu...
@petronelka1303 baby, ste na fb? Neurobíme tam nejakú skupinu,tu sa zle píše 🤭
@petronelka1303
No neviem.. To by asi nebolo férové, keby zobrali len tych, co poslali prihlasky medzi prvými.... To by nas teda asi nevolali vsetkych na prijimacky... Jedine, ze by sme všetky, co sme tu, boli medzi prvymi 🤣🤣
@bamboolka89 ved nás tu nie je tak veľa a ja som to tak pochopila 😆 kto prvsi ten lepší 😅
@petronelka1303 baby, ste na fb? Neurobíme tam nejakú skupinu,tu sa zle píše 🤭
@petronelka1303
Baby ja som na FB ako Bamboolka Woodart 😉
@petronelka1303
Baby ja som na FB ako Bamboolka Woodart 😉
@bamboolka89 Pošlem ti žiadosť ja som Petronelka Hrušková
Ahojte, má niekto nové info či sa budú teda robiť príjimačky na Bieloruskú ? či mám stresovať, alebo nie 🙂
@tinka1111 neprídeme sa na fb? Ja som Petronelka Hrušková, že by sme urobili skupinku a tam písali 🙃
@dadikl nepridame sa na fb? Ja som Petronelka Hrušková, že by sme urobili skupinku a tam písali 🙃
@tinka1111 nepridame sa na fb? Ja som Petronelka Hrušková, že by sme urobili skupinku a tam písali 🙃
@bamboolka89 ja môžem iba soboty
@mija2020 nepridame sa na fb? Ja som Petronelka Hrušková, že by sme urobili skupinku a tam písali 🙃
@mija2020 Ano,aj mne vcera prisla pozvanka. Na 21.6 o 9tej hodine 🙂
@nikinka104 nepridame sa na fb? Ja som Petronelka Hrušková, že by sme urobili skupinku a tam písali 🙃
@mija2020
Ahoj áno,prihlášku som podávala v novembri .
Zatiaľ žiadna odpoveď.
@sandra1202 nepridame sa na fb? Ja som Petronelka Hrušková, že by sme urobili skupinku a tam písali 🙃
@sandra1202 nepridame sa na fb? Ja som Petronelka Hrušková, že by sme urobili skupinku a tam písali 🙃
@petronelka1303 To by bolo super 🤩 ja Sandra Zubajová
@sandra1202 posielam žiadosť Petronelka Hrušková
@sandra1202
Aj ja som ti vcera poslala ziadost Bamboolka Woodart 😉
@dadikl nepridame sa na fb? Ja som Petronelka Hrušková, že by sme urobili skupinku a tam písali 🙃
@petronelka1303 ja mám len Instagram. Som tam ako dadalip
@sandra1202
Aj ja som ti vcera poslala ziadost Bamboolka Woodart 😉
@bamboolka89 oo a ja ze odkiaľ sa poznáme 😅😀
@petronelka1303 ja mám len Instagram. Som tam ako dadalip
@dadikl dobré idem ta nájsť 😁 ja som bez fotky
@tinka1111 nepridame sa na fb? Ja som Petronelka Hrušková, že by sme urobili skupinku a tam písali 🙃
@petronelka1303 jasné idem ťa vyhľadať na fb 🙂
@mija2020 nepridame sa na fb? Ja som Petronelka Hrušková, že by sme urobili skupinku a tam písali 🙃
@petronelka1303 idem
Ahojte ja som z Kysuckého Nového Mesta ak by sa našiel niekto kto ide zo Žiliny vlakom, môžme sa dohodnúť 🤗 A tiež dúfam, že žiadne skúšky nebudú 😃
@petronelka1303 áno vidíme sa aj ja idem o 9:00 idem a som smer NZ
@tamiriso ahoj aj ja som od NZ na prímačky idem na 13.00hod 🙂 21.6.
Ahojte našla som nečakane túto skupinu ide niekto na 13.00 hod ? A teda neviete je na škole aj telesná vyučovanie lebo kamoška čo tam chodila 3 roky dozadu vravela že nič také oni nemali len čisto teóriu. 🙂

@bamboolka89 aj ja si myslím, že nám hneď povedia ci nás berú... 🙂 tak snáď áno ja mam síce ešte prihlášku na inú školu a čakám ešte kedy mi príde pozvánka na skúšky a ci sa nebude prelínať s tým ktoré mám v BA